Sorry....I can't.....don't hate me!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
bubbles napisal/-a:Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. To se mi je enkrat že zgodil, pol mi je pa en drug reku, da je enkrat tud to naredu in sem mu rekla naj to pri meni ne nardi. Je reku, da nau, pa je naredu točno to. 27 let star tip, ne kak otrok, da nau pomote. V bistvu mu najbol zamerim, ker sem mu še posebi rekla naj tega ne nardi, ker ne maram bit v nevednosti, bol da me pošle nekam, kot pa da me ne pokliče in pusti čakat, jaz pa ne vem kaj se dogaja, poleg tega pa še ko ga jaz pokličem se dela kot, da je vse v redu, dokler ga sama ne vprašam, če si mogoče želi, da bi prekinla, pol pa olajšano reče ja sej to sem mislu. Cepec.
ej, tole je pa točno moja zgodba! mislim, poveš mu (ne zaviješ v celofan, ne poskušaš z namigi, ampak direktno jasno in glasno poveš), kaj ne maraš, a on gre narest ravno to! sej je kr smešn, no!
same me! sam d je biu str 24
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
miska13 napisal/-a:Vermilion napisal/-a:kiki* napisal/-a:sm vse jst pustila...
js tud
jst tud
tudi jaz:):)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
V večini primerov sem jih jaz pustila (sem imela kar precej fantov ). Eden me je pa pusti po telefonu, ko sva se ravno skregala (ker sem mu rekla kako se lahko napije v 1 uri). Potem se naredila več kot 100 kilometrov, ker sem hotela da mi v glavo pove (budala jaz). Odgovor je bil še vedno isti, saj me je tisti večer iz jeze prevaral
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
miska13 napisal/-a:Vermilion napisal/-a:kiki* napisal/-a:sm vse jst pustila...
js tud
jst tud
jz tut
umiram.</3
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
po telefonu me je poklical njegov naj. prijatelj in mi povedal, da je končuje vezo med mano in mojim fantom.... LOL, ko se zdej spomnim na to me samo povije od smeha
Enako...jao
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
hm, jest sem bila zapuščena prek smsa, to je blo najbolj "grdo", ampak mu nisem nič zamerla, ker je blo še najbolš tko, čist hladno, pa ni mogu videt oz slišat moje reakcije k je bla precej
drgač sem pa tut jest že bla nesramna. sam ni bil tip moj fant al pa kej tazga, sam mal sva bluzila in mi je resno že najedu živce, pa sem ga samo skenslala čist = blokada na msnju, nisem odgovarjala na klice, smsje, nič...
drgač sem pa tut jest že bla nesramna. sam ni bil tip moj fant al pa kej tazga, sam mal sva bluzila in mi je resno že najedu živce, pa sem ga samo skenslala čist = blokada na msnju, nisem odgovarjala na klice, smsje, nič...
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Hmmm
No mene še ni nobeden pusto, sem kar jaz vse bivše . Pri enem sem bla prav kruta, ker sem ga nadrla naj mi da mir pače nezastopi da nisva več skupi, sam človek si rs ni dal dopovedat da sva šla narazen .
Tudi jaz sem zdaj z fantom skupaj skori 8 let , pa sem ga enkrt pustla, ker se je do mene grozno obnašal, kot da je on vsega vreden jaz pa sem nek xy, pol se je pa jokal... v glavnem zdaj sva spet skupi stanje je bolše , vem da me ljubi ... kako pa bo naprej, ja upam da nama bo fajn. But you never know
No mene še ni nobeden pusto, sem kar jaz vse bivše . Pri enem sem bla prav kruta, ker sem ga nadrla naj mi da mir pače nezastopi da nisva več skupi, sam človek si rs ni dal dopovedat da sva šla narazen .
Tudi jaz sem zdaj z fantom skupaj skori 8 let , pa sem ga enkrt pustla, ker se je do mene grozno obnašal, kot da je on vsega vreden jaz pa sem nek xy, pol se je pa jokal... v glavnem zdaj sva spet skupi stanje je bolše , vem da me ljubi ... kako pa bo naprej, ja upam da nama bo fajn. But you never know
Qualis vita finish ita
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mene je samo en pustu, če bi lahko temu tako rekli... Drugač sem jih jaz.
Je bla pa poletna romanca, pa je bil precej daleč doma... Pa me je pol samo še 1x poklical, pol se pa ni več javu. Zdej se mi pa javi po 5 letih včasih... Sploh ne vem, najbrž misli, da ga čakam.
Je bla pa poletna romanca, pa je bil precej daleč doma... Pa me je pol samo še 1x poklical, pol se pa ni več javu. Zdej se mi pa javi po 5 letih včasih... Sploh ne vem, najbrž misli, da ga čakam.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Men pa nikol ni noben nič povedal v glavo. Pa tako sem si želela. En tip se mi ni več tako pogosto oglašal na telefon, drug ni imel nikoli več časa zame, tretjega sem pa vprašala če me je prevaral pa je rekel ja. V bistvu sem pri vsaki zvezi mogla jaz napeljat na to da so mi sami povedal.
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
Mene tudi ni se nobeden pustil, ceprav bi mi vcasih to olajsalo zadevo,ker mi je full hudo, ce nekdo misli, da sem pras...(kar je ponavadi prva reakcija, ko nekoga prizadanes). Moski imajo itak se toliko bolj razvit ego in je potem ponavadi cela stala.
Za dežjem pride blato...
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Js sm vse pustila z enmu sva se pa tko razšla, k sva pač vedla, da ne gre več.
Mam pa eno kolegico, ki ji je tipo reku,da ni tok fancy kokr je on mislu, da je, pa jo je pustu...Res porazno
Mam pa eno kolegico, ki ji je tipo reku,da ni tok fancy kokr je on mislu, da je, pa jo je pustu...Res porazno
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
nefertit napisal/-a:Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. To se mi je enkrat že zgodil, pol mi je pa en drug reku, da je enkrat tud to naredu in sem mu rekla naj to pri meni ne nardi. Je reku, da nau, pa je naredu točno to. 27 let star tip, ne kak otrok, da nau pomote. V bistvu mu najbol zamerim, ker sem mu še posebi rekla naj tega ne nardi, ker ne maram bit v nevednosti, bol da me pošle nekam, kot pa da me ne pokliče in pusti čakat, jaz pa ne vem kaj se dogaja, poleg tega pa še ko ga jaz pokličem se dela kot, da je vse v redu, dokler ga sama ne vprašam, če si mogoče želi, da bi prekinla, pol pa olajšano reče ja sej to sem mislu. Cepec.
oh, kolk te razumem. sm na istem. tip je mutil okol mene, klicu, sms-je pošilu,.. in kr naenkrat se ne poznava. še ne vem, al nej mu povem da je pr 28 en navaden otroče al nej ga ignoreram?
Js sm bla na istem... In pol mu napisem mail kje je in kaj se gre... In napise, da je sluzbeno v Angliji, da sm tecna in da je konc... Enkrat pred tem sem mu sicer tud js eno stalo nardila, samo to ni opravicilo. Otrok.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz sn mojega bivšega pustla na zelo neprimeren način.preko msnja..ampak ni šlo drugače, ker vem, da bi me drugace preprical, da bi se bla skupaj. FUL slabo je sprejel ... ampak cez cajt je blo vse ql..stikov vec nimama, pa ga tut ne pogresam. Itak ma pa on punco pa jaz mojega dragega
Drugače pa je mene en pusto na čisto vrei način ... saj nisma bla lih prav skupaj ampak sma vedno, ko sma se vidla bla skupaj tak, da je blo nekaj med nama... no, in pol mi je enkrat povedal, da je zaljubljen v eno drugo Pa lepo je blo od njega, da mi je v faco povejal. Takrat mi je bil vseeno bad, ampak sn srečna, da je blo tak, ker mam zdaj takega vrei dečka, da ne morm vrjet
Drugače pa je mene en pusto na čisto vrei način ... saj nisma bla lih prav skupaj ampak sma vedno, ko sma se vidla bla skupaj tak, da je blo nekaj med nama... no, in pol mi je enkrat povedal, da je zaljubljen v eno drugo Pa lepo je blo od njega, da mi je v faco povejal. Takrat mi je bil vseeno bad, ampak sn srečna, da je blo tak, ker mam zdaj takega vrei dečka, da ne morm vrjet
Prvi neprebran prispevek • 120 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov