Sorry....I can't.....don't hate me!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 29. Jul. 2005 9:13

bubbles napisal/-a:
Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. To se mi je enkrat že zgodil, pol mi je pa en drug reku, da je enkrat tud to naredu in sem mu rekla naj to pri meni ne nardi. Je reku, da nau, pa je naredu točno to. 27 let star tip, ne kak otrok, da nau pomote. V bistvu mu najbol zamerim, ker sem mu še posebi rekla naj tega ne nardi, ker ne maram bit v nevednosti, bol da me pošle nekam, kot pa da me ne pokliče in pusti čakat, jaz pa ne vem kaj se dogaja, poleg tega pa še ko ga jaz pokličem se dela kot, da je vse v redu, dokler ga sama ne vprašam, če si mogoče želi, da bi prekinla, pol pa olajšano reče ja sej to sem mislu. Cepec.

ej, tole je pa točno moja zgodba! mislim, poveš mu (ne zaviješ v celofan, ne poskušaš z namigi, ampak direktno jasno in glasno poveš), kaj ne maraš, a on gre narest ravno to! sej je kr smešn, no!

same me! sam d je biu str 24 :roll:
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 20. Maj. 2006 20:54

miska13 napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:
kiki* napisal/-a:sm vse jst pustila... :P

js tud :twisted:

jst tud :D

tudi jaz:):) :razz:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 20. Maj. 2006 21:59

V večini primerov sem jih jaz pustila (sem imela kar precej fantov :oops: ). Eden me je pa pusti po telefonu, ko sva se ravno skregala (ker sem mu rekla kako se lahko napije v 1 uri). Potem se naredila več kot 100 kilometrov, ker sem hotela da mi v glavo pove (budala jaz). Odgovor je bil še vedno isti, saj me je tisti večer iz jeze prevaral :cry:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: življenje..

Neprebrana objavaNapisal/-a ~škratk štunfk~ » 20. Maj. 2006 23:18

miska13 napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:

jz tut :D
umiram.</3
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 21. Maj. 2006 0:29

~škratk štunfk~ napisal/-a:
miska13 napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:

jz tut :D

jst tut
:D lucky us
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
*zaspanka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zaspanka* » 21. Maj. 2006 0:34

po telefonu me je poklical njegov naj. prijatelj in mi povedal, da je končuje vezo med mano in mojim fantom.... :D LOL, ko se zdej spomnim na to me samo povije od smeha

Enako...jao :roll:
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a avalon » 21. Maj. 2006 0:47

hm, jest sem bila zapuščena prek smsa, to je blo najbolj "grdo", ampak mu nisem nič zamerla, ker je blo še najbolš tko, čist hladno, pa ni mogu videt oz slišat moje reakcije k je bla precej :cry:
drgač sem pa tut jest že bla nesramna. sam ni bil tip moj fant al pa kej tazga, sam mal sva bluzila in mi je resno že najedu živce, pa sem ga samo skenslala čist = blokada na msnju, nisem odgovarjala na klice, smsje, nič... :oops: :twisted:
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petra5 » 21. Maj. 2006 6:49

Hmmm

No mene še ni nobeden pusto, sem kar jaz vse bivše :twisted: . Pri enem sem bla prav kruta, ker sem ga nadrla naj mi da mir pače nezastopi da nisva več skupi, sam človek si rs ni dal dopovedat da sva šla narazen :roll: .

Tudi jaz sem zdaj z fantom skupaj skori 8 let :D , pa sem ga enkrt pustla, ker se je do mene grozno obnašal, kot da je on vsega vreden jaz pa sem nek xy, pol se je pa jokal... v glavnem zdaj sva spet skupi stanje je bolše :) , vem da me ljubi ... kako pa bo naprej, ja upam da nama bo fajn. But you never know :wink:
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Maj. 2006 6:58

- zasluzis si boljso...
- moram najti samo sebe...
- mislim, da da bi bil ob drugi srečnejši...

le nekaj razlogov, zaradi katerih sem zvisel... larifari vse skupaj! :D

ampak da se lahko poberes, moras pasti...trenutno pa letiiiiiim! :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 21. Maj. 2006 7:06

Mene je samo en pustu, če bi lahko temu tako rekli... Drugač sem jih jaz. :D
Je bla pa poletna romanca, pa je bil precej daleč doma... Pa me je pol samo še 1x poklical, pol se pa ni več javu. Zdej se mi pa javi po 5 letih včasih... Sploh ne vem, najbrž misli, da ga čakam. :lol:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 21. Maj. 2006 7:10

Men pa nikol ni noben nič povedal v glavo. Pa tako sem si želela. En tip se mi ni več tako pogosto oglašal na telefon, drug ni imel nikoli več časa zame, tretjega sem pa vprašala če me je prevaral pa je rekel ja. V bistvu sem pri vsaki zvezi mogla jaz napeljat na to da so mi sami povedal.
Čebela19
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Čebela19 » 21. Maj. 2006 7:42

Mene tudi ni se nobeden pustil, ceprav bi mi vcasih to olajsalo zadevo,ker mi je full hudo, ce nekdo misli, da sem pras...(kar je ponavadi prva reakcija, ko nekoga prizadanes). Moski imajo itak se toliko bolj razvit ego in je potem ponavadi cela stala.
Za dežjem pride blato...
Uporabniški avatar
**bonita**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a **bonita** » 21. Maj. 2006 11:04

Js sm vse pustila z enmu sva se pa tko razšla, k sva pač vedla, da ne gre več.
Mam pa eno kolegico, ki ji je tipo reku,da ni tok fancy kokr je on mislu, da je, pa jo je pustu...Res porazno :cry:
Uporabniški avatar
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _kocka_ » 21. Maj. 2006 11:10

nefertit napisal/-a:
Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. To se mi je enkrat že zgodil, pol mi je pa en drug reku, da je enkrat tud to naredu in sem mu rekla naj to pri meni ne nardi. Je reku, da nau, pa je naredu točno to. 27 let star tip, ne kak otrok, da nau pomote. V bistvu mu najbol zamerim, ker sem mu še posebi rekla naj tega ne nardi, ker ne maram bit v nevednosti, bol da me pošle nekam, kot pa da me ne pokliče in pusti čakat, jaz pa ne vem kaj se dogaja, poleg tega pa še ko ga jaz pokličem se dela kot, da je vse v redu, dokler ga sama ne vprašam, če si mogoče želi, da bi prekinla, pol pa olajšano reče ja sej to sem mislu. Cepec.

oh, kolk te razumem. sm na istem. tip je mutil okol mene, klicu, sms-je pošilu,.. in kr naenkrat se ne poznava. še ne vem, al nej mu povem da je pr 28 en navaden otroče al nej ga ignoreram?

Js sm bla na istem... In pol mu napisem mail kje je in kaj se gre... In napise, da je sluzbeno v Angliji, da sm tecna in da je konc... Enkrat pred tem sem mu sicer tud js eno stalo nardila, samo to ni opravicilo. Otrok.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 22. Maj. 2006 15:50

Jaz sn mojega bivšega pustla na zelo neprimeren način.preko msnja..ampak ni šlo drugače, ker vem, da bi me drugace preprical, da bi se bla skupaj. FUL slabo je sprejel ... ampak cez cajt je blo vse ql..stikov vec nimama, pa ga tut ne pogresam. Itak ma pa on punco pa jaz mojega dragega :D

Drugače pa je mene en pusto na čisto vrei način ... saj nisma bla lih prav skupaj ampak sma vedno, ko sma se vidla bla skupaj tak, da je blo nekaj med nama... no, in pol mi je enkrat povedal, da je zaljubljen v eno drugo :? Pa lepo je blo od njega, da mi je v faco povejal. Takrat mi je bil vseeno bad, ampak sn srečna, da je blo tak, ker mam zdaj takega vrei dečka, da ne morm vrjet :oops: :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov