Sorry....I can't.....don't hate me!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
XtRa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a XtRa » 07. Jul. 2005 12:31

mene tud še ni noben pustu, sm pa dobila dobr razlog d sm jih pustila (npr. varanje)

drgač se mi zdi pa zlo neumno to da se razidš z nekom prek par bednih smsov.
čeprou ubistvu js ful težko nekomu povem v živo d je konc, tud če mi nč več ne pomen, je res ful ful tžko.. nvem zakaj. :? zto je še vedno lažji to narest prek telefonskega klica. neumno, ampak kaj morm. :roll:
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 07. Jul. 2005 12:35

da bi mene nekdo na grd način pustil...se ne spomnem...torej se ni zgodilo...najbolj grdo je blo po moje ko ni več klicu...tist, ko tip nima jajc, da ti reče, da mu ni več... :roll:
js sm bivšemu (skup sma bla 2leti pa pol) rekla, da bi rada bla neki časa sama (ful bedna, vem) in me je pol skoz klicu in mi težil kdaj bo to....fora je bla v tem, da js sm res sam rabla čas za sebe...ampak mi je začel tako težit, da sm mu enostavno mogle rečt, da ne boma več skup nikol....ful grdo, ampak povedala sm kar sm mogla...
itak ni lepga načina, da to poveš...sploh če še kdo kaj čuti...
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 07. Jul. 2005 12:51

Sej se še noben konec ni končal lepo in romantično!!!
Jaz sem bila že dvakrat prbita na zid :eek: :eek: , sem samo gledala debelo.Samo fora je bla kasnej, ko je hotel nazaj, in sem jaz reagirala še bolj grdo kot on...sicer z mejčeno samodiscipline, sam on je pa tko :eek: :eek: :eek: .Saj vem, da ni lepo, samo kar je pa on naredu pa tut ni blooo!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 07. Jul. 2005 12:53

najbolj glupa mi je bila ko me je bivši (sošolca sva---> še vedno) pustil kar prek smsa.... še pol ure pred tem sva bla pa skup pa mi ni mogle v oči pogledati in rečti ka je konec....eh whatever itaq škoda besed za njega, še tek par ki sem jih natipkala... :roll:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Jul. 2005 13:53

Z parimi fanti sem šla sporazumno. Eden mi je dal konec po telefonu (pa ravno takrat po 10minut me pokliče pa ravno sva bla skupaj).

Enemu sem dala pa konec po sms-u. :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 07. Jul. 2005 14:30

Hm ..sem tudi jaz vse pustila... Ceprou se mi je nardil, da sem bla zapuscena, sam tist je blo tako karnekaj ...pricakovano in nebolece.... Hm neko punco je fant pustil na koncertu Big foot mame, na komad Nisem vec s tabo. To ji je z odra pel... :eek: jaz bi mu jajca odtrgala.
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 07. Jul. 2005 16:07

Preko SMS-a :roll: pa še to je biu sam eden
drugače sop bili pa zapuščeni<-odrešeni hehe :evil: :D :D
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluegirl » 08. Jul. 2005 19:17

Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. Cepec.

Malo sem samo skrajsala text, vglavnem my thoughts exactly. Taki so najbolj bedni. Mislim hebali so se lahko, rect ti pa ne morjo, konec je :roll: :evil: :stupid:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 08. Jul. 2005 19:21

Dalila napisal/-a:Najbol bedno mi je, da nima tolk jajc, da bi ti povedal da je konc in raj več ne pokliče. To se mi je enkrat že zgodil, pol mi je pa en drug reku, da je enkrat tud to naredu in sem mu rekla naj to pri meni ne nardi. Je reku, da nau, pa je naredu točno to. 27 let star tip, ne kak otrok, da nau pomote. V bistvu mu najbol zamerim, ker sem mu še posebi rekla naj tega ne nardi, ker ne maram bit v nevednosti, bol da me pošle nekam, kot pa da me ne pokliče in pusti čakat, jaz pa ne vem kaj se dogaja, poleg tega pa še ko ga jaz pokličem se dela kot, da je vse v redu, dokler ga sama ne vprašam, če si mogoče želi, da bi prekinla, pol pa olajšano reče ja sej to sem mislu. Cepec.

ej, tole je pa točno moja zgodba! mislim, poveš mu (ne zaviješ v celofan, ne poskušaš z namigi, ampak direktno jasno in glasno poveš), kaj ne maraš, a on gre narest ravno to! sej je kr smešn, no!
...just breathe...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 08. Jul. 2005 20:42

jaz pa sem enkrat imela "vezo",trajala je
dober mesec in pol,on je bil ful zapaljen,
meni je bil sicer všeč,sem mislila,da pa mogoče
bom kaj več čutila,pa nič.in se jaz odločim eno nedeljo,
da mu pač povem.in se zmeniva,jaz lepo začnem razlagat,
pa on ful jezen"a zato sem se 20km-(ja ful razdalja :roll: )vozil!
bi mi lahko po tel povedala...misliš,da si zdaj karakter,ker si mi
v faco povedala?!"
mislim,no.ful sem bila šokirana,kaki debil je izpadel...
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 08. Jul. 2005 21:10

en mi enostavno ni več dvignil telefona. naslednjemu sem povedala to štorijo in je rekel, da on nikoli ne bi naredil kaj takega! pa je na koncu naredil čisto isto. en mi je pač rekel, da sva si preveč različna in bla bla bla. pri enemu je bilo pa čisto nepričakovano, ker je vse klapalo in takrat, ko me je pustil niti ni znal točno razložiti zakaj, ampak tako je pač čutil. da mu je sicer fajn, ampak da to ni to in da je zmeden.....
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 08. Jul. 2005 21:25

Ni se mi še zgodil, da bi me kdo na gdr način pustu, na srečo... Pa tud jst rajš lepo povem človeku direkt, da je konc in se lepo zmenva, kot pa eno ovinkarjenje pa pretvarjanje, pol pa spet ceu kup kreganja... ne ne...

najgrši in bedn način za pustut nekoga je pa po smsu.. Če človk nima tolk jajc, da povezadeve v faco, pol pa tud ne vem :roll:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 10. Jul. 2005 13:14

očitno je velik takih ki si ne upa povedat in sam nehajop klicat al pa odgovarjat na klice. Jaz vseeno raj vidim, da mi posmsu pove, če je to največ kar zmore, kot, da se ne oglaša in podobno sranje.
pa pa
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 10. Jul. 2005 15:52

Vermilion napisal/-a:
kiki* napisal/-a:sm vse jst pustila... :P

js tud :twisted:

jst tud :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 10. Jul. 2005 21:00

po telefonu me je poklical njegov naj. prijatelj in mi povedal, da je končuje vezo med mano in mojim fantom.... :D LOL, ko se zdej spomnim na to me samo povije od smeha

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov