SMS da se mu zmeša

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLady » 03. Jun. 2007 13:30

ok, vse lepo in prav, ko kaj taksnega posljes svojemu dragemu..
ce pa nekomu xy, ki bi ga rada spravila v posteljo al pa samo zainteresirala ali pac samo videla njegovo reakcijo.. odsvetujem.. ne mores se resit.. meni je kar slabo.. ne morem verjet, da navadni sms oz. sporocilca tako delujejo na moske.. pa tako se imajo za ne vem, kaj.. :)
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 30. Avg. 2007 13:51

jz sm enkrat svojmu lubiju poslala (iz čistga dougčasa) tak sms: ei piki, jz sm čist mokra, ne vem če bom zdržala do zvečer ko prideš dam, če bo prehudo bom mogla kr sama poštimat... sej če hočeš te pokličem da me boš slišu.

ni mi blo več dougčs kr me je klicu usakih 5min pa čeprov sm mu že v prvem sms-u povedala da se hecam... hehehe :lol:
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: metropola

Neprebrana objavaNapisal/-a svabo » 31. Avg. 2007 8:18

"samo zate sm dons v akciji,vse ostalo je na tebi"
"na avtu imam temne šipe,bi šla v center preverit če se kaj notri vidi?"
"pojdi v knjižnico po kamasutro,to bova imela danes za predigro,pazi se"
"vzemi jutri dopust,ker bova celo noč menjala posteljnino"
Isana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Isana » 11. Okt. 2007 16:42

Pozdravljeni!
Iz zavoda za pogrešane osebe vam sporočamo, da vas prav ta trenutek nekdo neizmerno pogleša.
Prosimo da ga/jo nemudoma pokličete!

...prilagodljivo :D
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 11. Okt. 2007 19:34

-resnično bi te rada objela, toda objem vodi do poljubla poljubljanje do sesanja, sesanje pa do seksa. Torej res hočeš objem??
-Meteorologi za jutri napovedujejo DEŽ (poljubov), z občanim PIHANJEM ( za vrat), TEMPERATURA (telesa) bo dosegala 39 stopinj. PRITISK (na tebi) pa bo zelo močan.
-Pogovarjam se s kavčem, filtriram s televizijo in zajtrkujem s toasterjem. Prosim oglasi se preden začnem resno zvezo s sesalcem.
-Komaj čakam da prideš domov, se slečeš in zlezeš vame. Noč bo vroča, potila se bova skupaj pod odejo in objemala te bom vse do jutra. Tvoja pižama :D

EVO NEKI MOJH :lol: :cool:
Zadnjič spremenil urshaster, dne 12. Okt. 2007 7:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 20. Nov. 2007 12:56

No prav...vam pošiljam tri obširne zgodbice...pri meni so ful zapalile...in ni minilo dosti časa, ko sva to uresničila....

Pa poročajte, kako bo pri vas...obilo uspeha in užitkov :D :wink: :twisted:

Pristopil si k meni, me dvignil iz naslonjača in me prižel k sebi. Najine ustnice so se zlepile v eno, jezika sta se prepletala kot za stavo in poljubljala sva se kot zamaknjena najstnika. Naval poželenja med nama je naraščal s tako močjo, da sva med vročimi poljubi zmetala s sebe vso obleko in se predala drug drugemu. S svojimi močnimi rokami si me dvignil s tal in me potisnil ob steno pisarne. Z nogama sem se te oprijela okoli pasu, roke sem ti položila na ramena in držala hrbet ravno ob steni. tvoj trdo stoječ penis je poiskal vlažno pot v mojo vagino in začel prodirati vame.
Čutila sem tvoje noro poželenje, ko si svoj penis pričel zabijati vame s tako močjo kot bi zabijal klin v steno. Naval strasti naju je potegnil za sabo, divja vznemirjenost naju je dušila do take skrajnosti, da nisva med nabijanjem bila sposobna počakati niti minuto več, ko naju je že odneslo v orgazmično naslado.
Bil je to nepričakovano dolg in močan orgazem, ki se mi je iz vagine razširil od palcev na nogi do zadnjega lasu na glavi. Že dolgo mi ni prišlo tako hitro, že dolgo nisem bila tako hitro potešena!

S svojo medenico si podrsaval ob mojo, dvigal si jo in spuščal in krožil z njo po moji.
Najino dihanje je postajalo vse hitrejše in glasnejše. Zatem si se mi spustil v mednožje in mi pričel z jezikom in ustnicami nežno dražiti klitoris. Lizal si mi vsako stran posebej, od spodaj navzgor, nato pa svoj jezik izmenično potiskal v mojo vagino, spreminjal pri tem globino vdora in tako noro povečeval mojo spolno draž. Začela sem spuščati glasne grlene zvoke in ko si mi začel lizati še perinej, sem začela od skrajnega užitka kričati. Čutila sem, kako mi muca moči in kako divje mi je začela utripati.
Erotičnega pritiska nisem več zdržala, zato sem te odrinila s sebe in te prevalila na hrbet. tvoj penis se je bohotil ves pokončen in zavidljivo trd. Z muco sem se napičila nanj, ko si tudi ti pričel vpiti od naslade. Divje sem te jezdila in se s hitrimi krožnimi gibi nabijala nate. Še, še in še! Izgubljala sva se en v drugem, odnašalo naju je v onostranstvo. V navalu divjega ritma sta se iz najinih suhih grl spustila nekontrolirana krika. Skupni orgazem naju je izstrelil v neznano.

Polegel si me na hrbet, skrčila sem kolena na svoji dojki, se prijela za stegna in ti stopala uprla v telo.
tvoj penis je že ves bahavo stal, ko si me kleče pričel z njim udarjati po muci. Takoj mi je začela rositi. Udarjal si in udarjal in s prsti preverjal mojo vlažnost. Ko si hitro ugotovil, da mi muca že cedi, si pogumno pričel prodirati vame, prodiral si in prodiral, hitro in lahkotno si ga pomikal vanjo in iz nje, noter in ven. Kar težko sem že požirala slino in tiho ječala od erotičnega lagodja. Ko je moje ječanje postalo glasnejše, si mi s trdim penisom začel mešati po vagini. To te je še bolj vzburilo, hitel si mešati in mešati, nato pa pritiskati in silovito porivati vanjo. ritem in moč nabijanja sta divje in hitro naraščala, porival si me in porival, vedno močneje, vedno hitreje, iz muce mi je vedno bolj cedilo. Vagina se mi je pričela noro krčiti in tvoj nabit penis stiskati kot bi ga molzla. "Stiskaj ga, stiskaj pohotnica!" si grleno vpil in še bolj nabijal vame. Kar prehitro sta najini vročični telesi podlegli sladkim trzljajem ekstaze in najini kriki naslade in v nebo vpijočega orgazma so napolnili celo stanovanje.
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 21. Nov. 2007 21:42

Pogrešam te, želim si te čutiti, te objeti, poljubiti, razganja me misel nate in na tvoje seksi telo, ki me kar vabi in ti tako sladka kot med ...

čist en tak preprost sms, sam meni je pognal adrenalin in me razganja zarad tega ... ampak že ve kaj dela :wink:
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 22. Nov. 2007 23:00

Js sm slikala svoje ustnce, mu poslala mms in napisala spodi: Se ti zdi da jim nekaj manjka?? ;D
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Uporabniški avatar
bluebell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bluebell » 07. Dec. 2007 0:50

Hočem te čutiti.Povsod.Najprej hočem,da si nežen,potem pa hiter in trd.Hočem ti gledati v oči,ko mi pride...
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 19. Dec. 2007 13:51

Pr men pa laufajo vroči mms-ki.Kako pa to vžge pa kr ne morš verjet,pa sploh pa zdj k lohk še filmčke snemaš pa pošleš.Na trenutke se mu kr trga:D
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 20. Dec. 2007 11:39

Jst mu včasih sam pošljem "Jst pa tebe bi :twisted: " :)
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MonaLisa » 09. Jan. 2008 9:50

Meni je pa všeč besedilo od StereoTipov:

Hej, si za to, da narediva malo akcije?! Ljubi me, ljubi me brez milosti... :D :flamingdev:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 13. Jan. 2008 23:27

Nč copy-pastanja pr takih sms-ih no. Jst pravim, da je domišlija tistega k pošilja še zmeri tista k najbl zapali!!!
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 15. Jan. 2008 22:29

Men je pa danes lubi napisal en posrečen sms :D ;

Sex bomba, bodi oblecena v hitro snemljiva oblacila, kajti cez 1o min bom pri tebi. Jebac 007.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 16. Jan. 2008 20:33

Mu napises: "Dragi, sem vzela tvojo Viso, sem si v Escadi kupila par zelo, zelo luskanih kostimckov! guci-buci-buc"

Sigurno se mu zmesa! :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]