Smrad "tam spodaj"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 31. Jul. 2009 12:37

moj tud kdaj "smrdi" po svicu, no ubistvu, mene prou ta njegov vonj privlaci. Tuserava se redko kdaj direkt pred sexom, je pa res, da vecinokrat pred tem skoci oprat lulcka. Pa tudi ce ga ne, nism zasledila nikol nobenega vonja tam spodaj. Ponavadi se disi.
Se mi zdi, da tus pred sexom unici tisto spontanost.

In ce tko smrdi tam dol, je lahko tudi svic, pomesan s praskom, ki ostane na boxarcah. Ja, to lahko zelo smrdi, sem imela enga sosolca v osnovni, ki se ga je tko vohal. :S
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty17 » 31. Jul. 2009 12:38

missy* napisal/-a:moj tud kdaj "smrdi" po svicu, no ubistvu, mene prou ta njegov vonj privlaci. Tuserava se redko kdaj direkt pred sexom, je pa res, da vecinokrat pred tem skoci oprat lulcka. Pa tudi ce ga ne, nism zasledila nikol nobenega vonja tam spodaj. Ponavadi se disi.
Se mi zdi, da tus pred sexom unici tisto spontanost.

Podpis
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Curica » 04. Avg. 2009 19:14

Se strinjam z napisanim, da te mogoče odbija že njegov naravni vonj, po vrhu se pa še ne umiva :? Verjamem da ti je neprijetno in ne veš kako bi mu povedala, ampak nekaj moraš narest da se kej popravi.
Tut jst sm mela v preteklosti partnerje k me je odbiju njihov osebni vonj. S sedanjim partnerjem naju pa to ful privlači, neštetokrat mi je reku da ga ta moj vonj vzburja, tko da verjetno je res kaj na tem. Tko da če te že to odbije,ne vem, jst se s takim človekom definitivno ne spuščam v odnos, ker vem da nebi uživala in bi me s tem samo odvrnu od sebe..
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 06. Jan. 2010 16:01

ok upam da ni nč narobe če obujam tole temo, nove ne bi šla odpirat..

mam enak problem, le da je obratno..Torej.. imam novega fanta že nekaj časa, vse lepo in prav, dokler ni prišlo do spolnih odnosov.
Opazila sem spremembo belega toka, postal je bolj redek, poleg tega pa se je zelo spremenil tudi vonj nožnice, kar je skrajno neprijetno in moteče. Higiena tu ni vprašanje, saj se tuširam vsak dan pa tudi pred in po spolnem odnosu se umijem vendar se ta vonj kmalu vrne, kkšno vnetje tudi mislm da ni ker me nič ne srbi, ne peče.
Je imela mogoče ktera tukaj podoben problem, kako bi se dalo to rešit?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2010 16:35

^^ za vnetje sploh ni nujno, da te kaj srbi. sem bila enkrat pri ginekologu samo za bris in mi je kar neko bakterijsko vnetje odkril. in vonj se mi je spremenil.
res pojdi k ginekologu, ker canesten ne pomaga pri bakterijskih okužbah, le pri glivicah, tisto bi te pa srbelo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 06. Jan. 2010 17:32

Princess.*, vajina telesna vonja se očitno ne ujemata. To je skorajda najosnovnejše, da si lahko sploh z nekom skupaj...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 06. Jan. 2010 17:35

BuckWheat napisal/-a:ok upam da ni nč narobe če obujam tole temo, nove ne bi šla odpirat..

mam enak problem, le da je obratno..Torej.. imam novega fanta že nekaj časa, vse lepo in prav, dokler ni prišlo do spolnih odnosov.
Opazila sem spremembo belega toka, postal je bolj redek, poleg tega pa se je zelo spremenil tudi vonj nožnice, kar je skrajno neprijetno in moteče. Higiena tu ni vprašanje, saj se tuširam vsak dan pa tudi pred in po spolnem odnosu se umijem vendar se ta vonj kmalu vrne, kkšno vnetje tudi mislm da ni ker me nič ne srbi, ne peče.

Meni se tudi včasih vonj spremeni, ampak je potem spet vse normalno po nekaj dneh. koliko časa pa se to dogaja?
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 06. Jan. 2010 17:44

dober mesec :?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Jan. 2010 17:57

^^ to ne mine kar tako. pojdi k ginekologu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 07. Jan. 2010 10:58

Glede smrada je še ena možnost, da se ti je kak kos ostal v nožnici pri uporabi tamponov. Poznam en tak primer. Itak je pa za take stvari res pomembno da greš h ginekologu. S tem se ni za hecat, mormo met tam spodaj zdravje in zadovoljstvo, da bo še vse ostalo štimalo:)
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 07. Jan. 2010 13:13

Princess.* napisal/-a:Helou.

Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..

Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti. :oops:
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi :)).

PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem? :roll:

Kaj pa če ima sladkorno bolezen??? Pa mogoče sploh ne ve?
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 08. Jan. 2010 14:30

BuckWheat napisal/-a:... Opazila sem spremembo belega toka, postal je bolj redek, poleg tega pa se je zelo spremenil tudi vonj nožnice, kar je skrajno neprijetno in moteče. Higiena tu ni vprašanje, saj se tuširam vsak dan pa tudi pred in po spolnem odnosu se umijem vendar se ta vonj kmalu vrne, kkšno vnetje tudi mislm da ni ker me nič ne srbi, ne peče.

Ja js sm mela podobn primer.. kar naenkrat se mi je povečal beli tok- in normalno s tem tut malce vonj..in seveda sm še bolj umivala..in kr to ni zginlo sm šla h ginekologu, mi je vzel bris in sm fasala tako vnetje (mi je blo čudno kr me ni NIČ peklo,srbelo- tko da lahko gre za kako notranje vnetje tut pr tebi-ampak samo ugibam) da joooj..in mi je pol gin. razložil da pride obdobje ko beli tok niha in s tem ko se nonstop umivaš prej škodiš naravnemu ravnovesju nožnice kot pa kaj pomagaš.. tko da 1.svetujem ti da se ne pretirano zdej zarad tega umivaš (ne bom govorla kolk je normalno na dan kr vsaka itak sama ve kako je s tem), in pa čim manj (samo 1x dnevno) s temi intimnimi mili, ostalo samo z vodo ;
2. tko ko je rekla claire ti priporočam da čimprej obiščeš ginekologa (za usak slučaj!)

LP
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jan. 2010 14:40

Umivanje večkrat dnevno (s tem mislim res večkrat, ne dvakrat) je na dolgi rok itak neumno, ker si s tem narediš ogromno škode, koristi pa praktično nič.
grr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a grr » 21. Jan. 2010 18:55

Sama bi rekla, da je za neprijeten vonj krivo vnetje. Tudi moški ima lahko to in vonj je izrazitejši-kot pri ženski. Sploh če dosti švica se bakterije in glive še hitrje namnožijo.
Lahko nekdo nima telesnega vonja ki bi ti sedu ampak nihče ti pa ne more na pol metra smrdet! z razlogom da ti vonj pač ne ustreza. Ne, ne mislim da je stvar bolj konkretna ;)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 21. Jan. 2010 19:21

Jaz tud mislim da gre za kakšno vnetje. Obisk ginekologa, ni kaj...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]