Smrad "tam spodaj"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Enkrat pejta lepo pod tuš in mu povej, da ga boš danes ti lepo umila, on pa da bo tebe namilil po celem telesu. Takrat boš videla ali je problem higiena ali njegov telesni vonj. Če je higiena, mu lepo povej. Nimaš druge
A goal without a plan is just a wish.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
IIIIUUUUU če se ga čez hlače voha, more pa res met mal čuden vonj
Pač reč mu, da maš res izredno občutljiv nos, pa da mu ga ne boš vzela v usta, če se ne bo umil tik pred tem. Seveda na bolj diplomatski način. Začneš lahko tko, da mu ti ne pustiš, da ti sleče hlače, če se ne umiješ tik pred tem.
Pač reč mu, da maš res izredno občutljiv nos, pa da mu ga ne boš vzela v usta, če se ne bo umil tik pred tem. Seveda na bolj diplomatski način. Začneš lahko tko, da mu ti ne pustiš, da ti sleče hlače, če se ne umiješ tik pred tem.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Hm, vonj njegovega penisa je kar dosti odvisen od tega, če je tvoj fant npr. prepoten, pa koliko časa nazaj se je stuširal, itd. Se meni tudi kdaj zgodi, da ima moj tam spodaj smotan vonj, pa mu kar direktno povem, da ima čuden vonj, in se gre umit in je stvar rešena. Mi je pa čudno, da tebi niti enkrat v vsem tem času vonj ni bil normalen (vsaj kolikor sem razbrala), kar lahko pomeni ali da se res bolj slabo umiva tam spodaj, ali pa da ti ni všeč njegov vonj.
Sicer pa heh, moram se malo strinjati z onim, ki je napisal, da tudi 'muca' ne diši ravno po vrtnicah ... tu se mi zdi, da so tipi kar na boljšem, ker jaz pri sebi vidim da se moram ob določenih dneh (sploh tik pred in med menstruacijo) stalno, ampak res non stop umivat, da si ne smrdim, medtem ko tipi takih obdobij nimajo
Sicer pa heh, moram se malo strinjati z onim, ki je napisal, da tudi 'muca' ne diši ravno po vrtnicah ... tu se mi zdi, da so tipi kar na boljšem, ker jaz pri sebi vidim da se moram ob določenih dneh (sploh tik pred in med menstruacijo) stalno, ampak res non stop umivat, da si ne smrdim, medtem ko tipi takih obdobij nimajo
Every rose has its thorn
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
McLarnovc napisal/-a:Princess.* napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? Sploh po celodnevnih aktivnostih...
Lej take komentare si lahko kar takoj zarineš v svojega smrdljivčka. Očitno tudi tvoj nima ravno najlepšega vonja
Sorry ampak ti misliš, da ko prideš zvečer domov in ti tvoj potegne hlače dol, da tvoja mala prijateljica lepo diši? Ja, ITAK....
Ja sej zato se pa stušeraš prej. Ta tip se pa očitno ne tako redno / temeljito
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Enkrat se pejta skupi stuširat in pol, ko se bosta lotla akcije, ful poudarjaj, kok dons lepo diši (če bo temu res tako - če ne, potem gre verjetno res za kakšno vnetje?) pa da je čist drugač, če sta oba lepo sveže umita pa blablabla... v glavnem mal napihn zadevo - skor, da bi mu mogl potegnt
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz sm do zdej vidla 2 konkretna lulčka ( ): eden je od Mojga in eden od enga kolega. Ugalunem, Moj nima nobenga konkretnega vonja, do zdej ni blo nikol moteče. Ta drug kolega ma pa tko odbijajoč vonj njegouga lučka pa verjamem,da skrbi za svojo higijeno in da ni biu prepoten od ničesar. Sam ta k vonj ma-močen in mogoče res mau neprijeten. Tko,da lahko,da ma tud ta tvoj fant tak vonj, čeprau to,da se ga vohaš prek hlač...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Halo?!
Sori, samo da lahko seksaš z njim, se pravi si intimna do največje mere kolkor se da, ne upaš mu pa povedat da mu tič smrdi - to mi je lame.
Moj ve da pri meni nima šans, če ni prej stuširan. Če pa se je stuširal tisti dan že,pa da ima vsaj tiča umitega. Ne glede na to da seksava s kondomom. Tudi jaz sem vedno čista, in se pred seksom umijem.
Mogoče seks res ne more biti tako spontan, ampak odkar sem v preteklosti imela težave z brisi, okrog mene nekdo z umazanim in neumitim tičem ne bo plesal nikoli več.
Fuj.
S svinjskim k***om pa tud pri tebi obstaja velika možnost da se okužiš s HPV (ki ga ma itak že okol 90% mladostnikov) zato sama premisl a ti več pomen svoje zdravje, al to da si prpica in fantu ne moreš pogledat v oči in mu povedat, če te neki moti.
Sori, samo da lahko seksaš z njim, se pravi si intimna do največje mere kolkor se da, ne upaš mu pa povedat da mu tič smrdi - to mi je lame.
Moj ve da pri meni nima šans, če ni prej stuširan. Če pa se je stuširal tisti dan že,pa da ima vsaj tiča umitega. Ne glede na to da seksava s kondomom. Tudi jaz sem vedno čista, in se pred seksom umijem.
Mogoče seks res ne more biti tako spontan, ampak odkar sem v preteklosti imela težave z brisi, okrog mene nekdo z umazanim in neumitim tičem ne bo plesal nikoli več.
Fuj.
S svinjskim k***om pa tud pri tebi obstaja velika možnost da se okužiš s HPV (ki ga ma itak že okol 90% mladostnikov) zato sama premisl a ti več pomen svoje zdravje, al to da si prpica in fantu ne moreš pogledat v oči in mu povedat, če te neki moti.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
Sessa napisal/-a:ja kaj za hudiča, a se ne voha on, da smrdi ali kaj?
ne pomoje ne ker sem imela sošolko ki je zaudarjala grozno. pol pa smo ji sošolke pri telovadbi govorila da naj sproba ta nou deodorant ki smo si kupile pa take
sam sebe se ponvadi človek ne voha (iz izkušenj o moji sošolki)
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
mogoč pa je problem u tem, da mogoče ne ve da se je treba umit tdui pod kožico? kr recimo, ko sma z mojim taborila, pa ko sma po 1 dnevu prišla domo-torej sma prenočila v naravi pa je mev njegov že vonj, kr se ni tuširo. nevem pa kako da sam tega ne navoha, kr mi2 zj kak sma kje tak brez tekoče vode, vzamema baby robčke da se ˝umijema˝
po moje bi mu blo najbolš rečt, da pač ti ma močan vonj pa da če bi si ga šou umit... pol mu ga pa lahko *** kak dougo hoče
po moje bi mu blo najbolš rečt, da pač ti ma močan vonj pa da če bi si ga šou umit... pol mu ga pa lahko *** kak dougo hoče
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
Nesanica napisal/-a:Obstaja velika možnost da te enostavno ne privlači NJEGOV telesni vonj. Dokazano je da ima vonj velik vpliv na to ali te nekdo privlači. Sama sem do sedaj spoznala dva moška ki sta mi bila resnično super, vendar se enostavno nism mogla spustiti z njima v intimnejšo zvezo ker sta imela zelo odbijajoč vonj (zame). Načeloma obožujem moški vonj, tudi če je moški prepoten me ne moti, ampak dostikrat samo še poveča poželenje, tadva pa sta bila zame resnično odbijajoča. Pa ni bil problem v higieni ampak enostavno v telesnem vonju. Verjetno je telesni vonj na predelu genitalij še toliko bolj izrazit. V kolikor tudi higiena ne bo pomagala je verjetno to glavni razlog - v kolikor ni posredi kakšna spolna bolezen.
Prav tako je zanimivo da belcem dostikrat 'smrdijo' temnopolti in obratno.
Jp, ta možnost se tudi meni zdi verjetna. Imela sem fanta (pa sva bila skupaj kar nekaj časa) in kljub temu da sva šla pred sexom skupaj pod tuš in vse me je njegov vonj nekako odbijau .. Razlog ni bila nehigiena ampak pač njegov telesni vonj. Sedanji fant pa mi grozno diši in če bi imela na izbiro moj najljubši sladoled in njega .. bi definitivno njega izbrala
Njegov vonj mi je totalno vzburjajoč, celo bolj če je malo prepoten in ne direktno izpod tuša. In tudi sedanja zveza je dosti boljša kot prejšnja. Tako da definitivno se strinjam s tem da ima telesni vonj veliko vpliva na to če te nekdo privlači ali ne.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
razlog???
+to da ti njegovo mednožje smrdi,da ne poznata komunikacije, itn....
Ok, še enkrat rabim vašo pomoč.
S tipom sva skupaj pol leta, in oba sva to jemala kar resno. On me ima res ful rad, pri meni je pa to malo drugače. Saj ga imam rada in vse, pa čisto vsako stvar mu lahko zaupam, ampak preprosto se ne vidim v resni zvezi z njim.
Mogoče je za to kriv tudi seks. Nikakor me ne more zadovoljit, z njim nikoli ne dosežem orgazma, sama pa. Prišlo je že tako daleč, da mi je bilo kar naenkrat dost tega da mi jo je drgnil () in sem orgazem kar zaigrala. Zdaj mi je pa to prišlo v navado in vsakič, ko mi je dost ga zaigram. Ker se res dolgo muči pa ni nič, a noče odnehat preden mi ne pride
Drugače pa sem ugotovila tudi, da me ne privlači več. Metuljčki so izginili, moja čustva pa tudi. Samo še rada ga imam, in rees bi rada da ostaneva prijatelja, čeprav vem da je to zelo težko
Za to, da ga ne pustim pa so krivi moji starši. Bojim se, da me bojo spet obsojali, in mi naslednič, ko bom našla koga, s katerim bom res mislila resno, ne bojo verjeli, ker sem tudi za tega tako govorila (na začetku). Sva pa že enkrat prekinila, a sem se vrnila k njemu, ker sem ga pogrešala. Zdaj sem pa ugotovila, da če bi počakala še kak teden, mi nebi bilo več tako hudo, in bi zdržala brez njega.
Verjetno bi ga pogrešala, pogrešala njegove objeme, oziroma to, da imam nekoga, da se lahko privijem k njemu in tako ostanem tudi cel dan. Po drugi strani pa bi mi bilo lažje brez obveznosti in neke rutine, ter bi s tem počakala vsaj do konca srednje .
Upam da ste razumela, kaj sem vam mislila povedat (opažam, da sem ful čudno napisala vse skup )
Se mi splača vztrajat, ali se naj razideva?
PS: Vem, da bo njemu zlo hudo, saj mu je blo tudi zadnjič, in vsakič ko se pogovarjava o tem
+to da ti njegovo mednožje smrdi,da ne poznata komunikacije, itn....
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]