Smrad "tam spodaj"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 18. Jul. 2009 17:34

Ja po moje je res najboljše, da se o tem pogovorita. Mi tu na forumu ti ravno ne moremo najbolj pomagat. Tudi če ti kaj svetujemo. Tema je res zeloooo neprijetna :oops: , samo kaj drugega ti ne preostane. Mogoče pa v pogovoru izveš, zakaj je tako in skupaj najdena eno pametno rešitev...
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 17:36

Verjetno je res higiena problem :)
Ampak vseeno še vedno "nimam jajc" da bi mu kaj rekla. :oops:
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:36

Princess.* napisal/-a:Verjetno je res higiena problem :)
Ampak vseeno še vedno "nimam jajc" da bi mu kaj rekla. :oops:
On je lahko tisti, ki naj bi se sramoval.
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 17:40

Ja, ampak bo verjetno meni bolj nerodno to povedat, kot pa njemu, ko mu bom povedala... Pa ne vem zakaj :)
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 17:41

Tudi res sam seveda ga ona noče prizadet. Pomoje nebi blo dobro da kr direkt reče da mu lulček smrdi. :D
Začni pogovor npr. o frizurcah tam spodaj in potem probaj spelat na higieno itd. Teško je povedat kak to temo načet :oops:
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:44

Pa lahko bi njemu bilo jasno, da naj skrbi za higieno spodaj. Meni ni nihče rabil povedal, da moram umivat svojega, sploh ko se spravljam k posteljnim aktivnostim.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 18. Jul. 2009 17:47

Ja sej vem, sej jaz se tudi vsakič prej umijem samo mogoče pa njemu pač to ni jasno :D Vseeno ga ima rada in je normalno da ji je to nerodno povedat ljubljeni osebi :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 18. Jul. 2009 18:13

A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? :twisted: Sploh po celodnevnih aktivnostih...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
petrca8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2009
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a petrca8 » 18. Jul. 2009 18:14

Ja itak da je nerodno to kr rect, ampak ce tip sam nima razcisceno, mu pac to nekdo more povedat ane? Js tud sicer se nism bla v taksni situaciji, ampak js bi to verjetno povedala cist tko lepga dne, z mirnim tonom... na nacin naprimer; Ves da sem opazila da ma moj "vstavi ime kako pac imenujes njegov penis" mal smotan vonj... a si za to, da vsakic k se spraviva seksat gres pod tus, ker men je res neprijetno to? Hvala, ful si zlat... Najrajs te mam.." Tko v takem stilu, drgac pa res ne vem kako bi lahko se leps :?
Uporabniški avatar
Princess.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Princess.* » 18. Jul. 2009 18:29

McLarnovc napisal/-a:A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? :twisted: Sploh po celodnevnih aktivnostih...

Lej take komentare si lahko kar takoj zarineš v svojega smrdljivčka. Očitno tudi tvoj nima ravno najlepšega vonja :evil:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 18. Jul. 2009 18:35

sam po en stran ma pa prou....

no ja, maš dve šanse: al mu poveš kaj te moti, al pa si tih pa ti je nagraužn še naprej...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Jul. 2009 18:51

Ryu napisal/-a:sam po en stran ma pa prou....

no ja, maš dve šanse: al mu poveš kaj te moti, al pa si tih pa ti je nagraužn še naprej...

sigurno ma prou, ker nobena ne diši po vrtncah :D
in spet glede na naslednjo temo katero si odprla...Sploh mu ne rabš nč govort, če itak vidš, da iz vaju itak nou nč konkretnega.
se mi pa zdi, da sta se uštela že u štartu.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 18. Jul. 2009 18:54

Princess.* napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? :twisted: Sploh po celodnevnih aktivnostih...

Lej take komentare si lahko kar takoj zarineš v svojega smrdljivčka. Očitno tudi tvoj nima ravno najlepšega vonja :evil:

Sorry ampak ti misliš, da ko prideš zvečer domov in ti tvoj potegne hlače dol, da tvoja mala prijateljica lepo diši? Ja, ITAK....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 18. Jul. 2009 19:09

verjetno pa tudi ne smrdi na pol metra.. :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 19:30

Obstaja velika možnost da te enostavno ne privlači NJEGOV telesni vonj. Dokazano je da ima vonj velik vpliv na to ali te nekdo privlači. Sama sem do sedaj spoznala dva moška ki sta mi bila resnično super, vendar se enostavno nism mogla spustiti z njima v intimnejšo zvezo ker sta imela zelo odbijajoč vonj (zame). Načeloma obožujem moški vonj, tudi če je moški prepoten me ne moti, ampak dostikrat samo še poveča poželenje, tadva pa sta bila zame resnično odbijajoča. Pa ni bil problem v higieni ampak enostavno v telesnem vonju. Verjetno je telesni vonj na predelu genitalij še toliko bolj izrazit. V kolikor tudi higiena ne bo pomagala je verjetno to glavni razlog - v kolikor ni posredi kakšna spolna bolezen.

Prav tako je zanimivo da belcem dostikrat 'smrdijo' temnopolti in obratno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov