Smrad "tam spodaj"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Ja po moje je res najboljše, da se o tem pogovorita. Mi tu na forumu ti ravno ne moremo najbolj pomagat. Tudi če ti kaj svetujemo. Tema je res zeloooo neprijetna , samo kaj drugega ti ne preostane. Mogoče pa v pogovoru izveš, zakaj je tako in skupaj najdena eno pametno rešitev...
-
Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
Verjetno je res higiena problem
Ampak vseeno še vedno "nimam jajc" da bi mu kaj rekla.
Ampak vseeno še vedno "nimam jajc" da bi mu kaj rekla.
-
Ja, ampak bo verjetno meni bolj nerodno to povedat, kot pa njemu, ko mu bom povedala... Pa ne vem zakaj
- petrca8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2009
- Kraj: kranj
Ja itak da je nerodno to kr rect, ampak ce tip sam nima razcisceno, mu pac to nekdo more povedat ane? Js tud sicer se nism bla v taksni situaciji, ampak js bi to verjetno povedala cist tko lepga dne, z mirnim tonom... na nacin naprimer; Ves da sem opazila da ma moj "vstavi ime kako pac imenujes njegov penis" mal smotan vonj... a si za to, da vsakic k se spraviva seksat gres pod tus, ker men je res neprijetno to? Hvala, ful si zlat... Najrajs te mam.." Tko v takem stilu, drgac pa res ne vem kako bi lahko se leps
-
McLarnovc napisal/-a:A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? Sploh po celodnevnih aktivnostih...
Lej take komentare si lahko kar takoj zarineš v svojega smrdljivčka. Očitno tudi tvoj nima ravno najlepšega vonja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Ryu napisal/-a:sam po en stran ma pa prou....
no ja, maš dve šanse: al mu poveš kaj te moti, al pa si tih pa ti je nagraužn še naprej...
sigurno ma prou, ker nobena ne diši po vrtncah
in spet glede na naslednjo temo katero si odprla...Sploh mu ne rabš nč govort, če itak vidš, da iz vaju itak nou nč konkretnega.
se mi pa zdi, da sta se uštela že u štartu.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Princess.* napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:A tvoja pa misliš, da diši po vrtnciah? Sploh po celodnevnih aktivnostih...
Lej take komentare si lahko kar takoj zarineš v svojega smrdljivčka. Očitno tudi tvoj nima ravno najlepšega vonja
Sorry ampak ti misliš, da ko prideš zvečer domov in ti tvoj potegne hlače dol, da tvoja mala prijateljica lepo diši? Ja, ITAK....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Obstaja velika možnost da te enostavno ne privlači NJEGOV telesni vonj. Dokazano je da ima vonj velik vpliv na to ali te nekdo privlači. Sama sem do sedaj spoznala dva moška ki sta mi bila resnično super, vendar se enostavno nism mogla spustiti z njima v intimnejšo zvezo ker sta imela zelo odbijajoč vonj (zame). Načeloma obožujem moški vonj, tudi če je moški prepoten me ne moti, ampak dostikrat samo še poveča poželenje, tadva pa sta bila zame resnično odbijajoča. Pa ni bil problem v higieni ampak enostavno v telesnem vonju. Verjetno je telesni vonj na predelu genitalij še toliko bolj izrazit. V kolikor tudi higiena ne bo pomagala je verjetno to glavni razlog - v kolikor ni posredi kakšna spolna bolezen.
Prav tako je zanimivo da belcem dostikrat 'smrdijo' temnopolti in obratno.
Prav tako je zanimivo da belcem dostikrat 'smrdijo' temnopolti in obratno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov