Smrad "tam spodaj"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 07. Apr. 2010 20:08

O kakšnem "izcedku" pa govoriš?

Meni so znani samo trije tipi izločkov zdravega penisa:
- urin (rumen)
- predsemenska tekočina, kadar je trd in vzburjen (prozorna)
- sperma (belkasta do bela)

Drugih izločkov ne sme biti. Če se pojavlja še kak drug izloček, bi bilo zelo dobro, da gresta oba (vsak posebej) čimprej k zdravniku.

Glede tega, da si ga tip noče umivat, ti pa tu težko pomagamo. Če si ga da obrezat, problemov z vonjem ne bo več imel, ampak če si mu ga še umit ne da vsakič, dvomim, da si ga bo dal na predlog kar obrezat. :D

Zakaj mu pa enostavno ne rečeš: "Oprosti dragi, ampak khm khm, imaš malo preveč vonja. Ali si ga lahko greš umit?"

Verjetno si ga bo šel in si bo situacijo zapomnil. Če noče, naj pa z Levanko in Desanko seksa.
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 07. Apr. 2010 20:20

Anona napisal/-a:Na tej temi sem pristala, ker imam jaz tudi takšen problem. Tipu penis smrdi in to res pogosto. Jaz pač mislim, da gre tu za pomanjkanje higiene. Dodaten razlog sicer je po mojem mnenju ta, da ima moj tudi veliko izcedka iz penisa, ne vem, tko pač je. ampak zaradi tega bi si ga moral pač še malo bolj pogosto umivat. Moram reči, da se je meni to naredilo prvič, da tipu tkole zaudarja, pa sem jih nekaj že imela. In to je res odvratno. Čisto razumem to punco. Razlika je le v tem, da sem jaz tipu povedala, da smrdi in si ga sedaj celo malo bolj pogosto umije, ampak še vedno se kar pogosto naredi, da smrdi. Mogoče je razlog tudi v tem, da imajo eni res močnejši vonj, pojma nimam. Ampak vseeno, ko si ga umije, ne smrdi. In žalostno je, da celo po tem, ko sem mu to povedala, si ga ne umije vedno :(

pa je bil že kej pri zdravniku glede izcedka? ni normalno, da ima izcedek. vrjetno zarad tega izcedka smrdi (+ nehigiena, če se res ne umiva). najbolj, da čimprej spoka do zdravnika na pregled. pa tudi ti bi morala, če seksata brez kondoma.
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 07. Apr. 2010 20:28

Izcedek, mislim, da je pač več te predsemenske tekočine, kot jo imajo drugi običajno. Verjetno jo ima včasih tudi kadar ni vzburjen. Vsaj jaz menim, da ne gre ravno za kakšno bolezen. Seksava pa s kondomom, tko da jaz nimam nobenih težav glede kakšnih vnetij, tudi če bi jih on imel.
Ja, sej to sem napisala, da sem mu povedala, da naj si ga umiva, pa še vedno tega ne stori vedno. Verjetno bom morala uporabit bolj drastične prijeme.
Zanima me pa vseeno, kako pogosto si ga drugi tipi umivate, da vam ne smrdi. Oziroma po kolkem času vam začne smrdeti. Ker kot sem rekla, jaz izkušnje s smrdečim penisom še nisem imela do sedaj.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 07. Apr. 2010 20:43

bučk@ napisal/-a:najbolj, da čimprej spoka do zdravnika na pregled. pa tudi ti bi morala, če seksata brez kondoma.

Če bi imel tip nezdrave vrste izcedek bi definitivno morala na pregled tudi ona, ne glede na uporabo kondoma. Kondomi ščitijo predvsem pred HIV. Gonorejo, klamidijo, herpes ali HPV lahko fašeš tudi s kondomom, če ne ravnaš s penisom ravno kot da je sterilen. Tudi oralno se lahko te okužbe širijo.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 07. Apr. 2010 20:47

Anona napisal/-a:Zanima me pa vseeno, kako pogosto si ga drugi tipi umivate, da vam ne smrdi. Oziroma po kolkem času vam začne smrdeti. Ker kot sem rekla, jaz izkušnje s smrdečim penisom še nisem imela do sedaj.

Po vsakem lulanju si ga je treba splaknit. Samo z vodo, ne z milom. S pretirano uporabo mila lahko pride do vnetja.

Drugače sem pa jaz od 26. leta dalje obrezan, tako da ni več problema.

(Smrad nastane od bakterij, ki se redijo na toplem in vlažnem zadaj za kožico. Po obrezanju toplega in vlažnega ni več, in se bakterije nimajo kje redit.)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 07. Apr. 2010 20:54

Če mu smrdi mu reči, naj si ga gre umit al pa naj sam drka. Ne morem verjet, da si sploh razmišlala o tem, da ga ne boš užalila... a on pa tebe ni... WTF?

Tuširaš se vsak dan, če ti znese oz. če je možnost še pred seksom vsekakor pa... če si več al manj siguren, da bo kaj.
Smrad pa res ne rajca, svež: pot, pesek, zemlja, šmir... :D ampak smrad...

Obrezat... :eek: nekje je pa treba črto potegnit.
Zadnjič spremenil amark31, dne 07. Apr. 2010 21:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 07. Apr. 2010 21:01

Alwaleed napisal/-a:
bučk@ napisal/-a:najbolj, da čimprej spoka do zdravnika na pregled. pa tudi ti bi morala, če seksata brez kondoma.

Če bi imel tip nezdrave vrste izcedek bi definitivno morala na pregled tudi ona, ne glede na uporabo kondoma. Kondomi ščitijo predvsem pred HIV. Gonorejo, klamidijo, herpes ali HPV lahko fašeš tudi s kondomom, če ne ravnaš s penisom ravno kot da je sterilen. Tudi oralno se lahko te okužbe širijo.

se strinjam ja... v vsakem primeru bi blo potrebno iti do zdravnika.
drugače pa mu lepo razloži, da se bo treba začet umivat, če ne pa nej si najde drugo, ki bo prenašala smrad in tvegala razna vnetja.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Apr. 2010 8:49

Uff, če bi mojemu partnerju smrdel tiček, bi zelo jasno opazil, da tk pa to ne gre...ker bi se mi želodec začel obračat že, ko bi se približala...da bi to packarijo dala v usta ali pa kamorkoli drugam vase, pa ni šans!!
Spomnim se, da sm mela enga dečka, ki je bil sicer športnik, ampak ni imel glede umivanja najbolj pošlihtano po glavi. Ne vem, po mojem se ni glih vsak dan umival, no. In ko je prišel k meni (po treningu), sem ga pač direkt pod tuš pošibala, sicer je kr sopara šla ven iz hlačk :D Je bil bolj taki vozek, tak da se ni preveč zoperstavljal.

Midva se tuširama vsak dan, poleti tudi večkrat, če kaj delaš ali športaš, redko se pa zgodi, da se ne, če npr. cel dan ne migneš s prstom ali pa prideš ob 4h vjutro domov, nalit ko kanta in samo padeš v posteljo. Pa se mi še ni zgodilo, da bi kadarkoli kaj navohala. Je pa res, kot pravi alwa, tudi moj je obrezan in to je nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi :oops: :clowm:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 08. Apr. 2010 9:55

meni pa ni jasno kakšen je penis če je obrezan in kakšen če je neobrezan? :oops: res glupo vprašanje, glede na to, da sem jih že nekaj videla :D ampak enostavno nimam predstave, pa tudi nobenih slik ni ko poskušam poiskati kaj več o tem, samo razlage so. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 10:03

Še na wikipediiso slike (približno na sredini strani :D), tako da dvomim da si kej dost iskala :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Apr. 2010 10:07

Ni tiste kožice. Poglej na linku od male, se lepo vidi :razz:

Alwaleed, ti opaziš kako razliko med prej in zdaj? Kaj vem, glede občutljivosti, pa to?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 08. Apr. 2010 15:59

amark31 napisal/-a:Če mu smrdi mu reči, naj si ga gre umit al pa naj sam drka. Ne morem verjet, da si sploh razmišlala o tem, da ga ne boš užalila... a on pa tebe ni... WTF?

Tuširaš se vsak dan, če ti znese oz. če je možnost še pred seksom vsekakor pa... če si več al manj siguren, da bo kaj.
Smrad pa res ne rajca, svež: pot, pesek, zemlja, šmir... :D ampak smrad...

Obrezat... :eek: nekje je pa treba črto potegnit.

Ja mene po pravici povedano to resnično užali, da si ga ne umije. Sploh pa po tem, ko še človeku poveš. Razumem, če npr. tega niti ne ve, ampak če pa to ve... Halo. Maš prav na obrezanje z njim. al pa naj sam drka
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 08. Apr. 2010 16:02

Alwaleed napisal/-a:Po vsakem lulanju si ga je treba splaknit. Samo z vodo, ne z milom. S pretirano uporabo mila lahko pride do vnetja.

Drugače sem pa jaz od 26. leta dalje obrezan, tako da ni več problema.

(Smrad nastane od bakterij, ki se redijo na toplem in vlažnem zadaj za kožico. Po obrezanju toplega in vlažnega ni več, in se bakterije nimajo kje redit.)

Ok, no vidim, da tudi tipi rabite kar pogosto umivanje. Tega pač nisem vedla, ker nisem tip :) Sem misla, da ga ne rabite toliko kot ženske, ampak očitno sem se motila.
Vidim pa, da je tudi obrezanje rešitev.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Apr. 2010 17:28

^^ženska, ne pretiravaj. Če ga ti pošlješ, naj se gre obrezat, je to tak, ko če bi on tebi reko, da si idi, kaj vem...joške povečat.
To je njegova stvar in nimaš nobene pravice se vtikovat vanj in mu ukazovat, kaj naj dela s svojim telesom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 08. Apr. 2010 19:18

positive vibration napisal/-a:^^ženska, ne pretiravaj. Če ga ti pošlješ, naj se gre obrezat, je to tak, ko če bi on tebi reko, da si idi, kaj vem...joške povečat.
To je njegova stvar in nimaš nobene pravice se vtikovat vanj in mu ukazovat, kaj naj dela s svojim telesom.

Kaj ti misliš, da mu bom jaz zdej ukazovala. To je bil hec, če nisi razumel. Oziroma sarkazem. dddddd

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]