Smrad "tam spodaj"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ojej za smrad moškega ti lahko kot moški povem, da je kriva edino in izključno nehigiena. Vsaka ti čast, da si to umazano zadevo celo dala v usta
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
Dioniz napisal/-a:Ojej za smrad moškega ti lahko kot moški povem, da je kriva edino in izključno nehigiena. Vsaka ti čast, da si to umazano zadevo celo dala v usta
Se strinjam z Dionizom! Po mojem je tudi kriva nehigiena.
Predlagam, da se gresta pred seksom skupaj tuširat, pa da mu ti njegovega konkretno umiješ - s kakšnim svojim intimnim milom - pa boš potem vidla, kaka bo situacija.
Naj ti ne bo nerodno - sploh pa, če sta že tolko časa v zvezi!
lp
P.S.: pa poročaj
- Daweed
- Sramežljivka
Curica napisal/-a:Se strinjam z napisanim, da te mogoče odbija že njegov naravni vonj, po vrhu se pa še ne umiva Verjamem da ti je neprijetno in ne veš kako bi mu povedala, ampak nekaj moraš narest da se kej popravi.
Tut jst sm mela v preteklosti partnerje k me je odbiju njihov osebni vonj. S sedanjim partnerjem naju pa to ful privlači, neštetokrat mi je reku da ga ta moj vonj vzburja, tko da verjetno je res kaj na tem. Tko da če te že to odbije,ne vem, jst se s takim človekom definitivno ne spuščam v odnos, ker vem da nebi uživala in bi me s tem samo odvrnu od sebe..
Bravo, se podpišem pod to
Kemija nardi svoje!
Glede na to, da je to tvoj "prvi", je mogoče čas, da temeljito razmisliš o tej svoji vezi - kaj vaju združuje ipd.
- Daweed
- Sramežljivka
Princess.* napisal/-a:Mogoče se mu zdi pa normalno pa se sploh ne obremenjuje s tem?
Res ti predlagam, da položiš karte na mizo -- mogoče se res sploh ne obremenjuje s tem -- moj predlog; pač se izogibaj predela spodaj, pa bo si mogoče sam prišel "gor" na to, zakaj ga ne daš več v usta
Sploh pa; prisiliti te ne more!!! Nikjer ni zapisano, da je to tvoja dolžnost!!!
lp
- Daweed
- Sramežljivka
študent_p napisal/-a:Trenutni iskalnik tudi ni preveč uporaben. Ne vem, zakaj ne vrnejo prvotni iskalnik.Princess.* napisal/-a:tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal.Kot tip ti lahko povem, da je vzrok za smrad najverjetneje pomanjkljiva higiena. Namreč če tvoj tip nima obrezanega penisa, se lahko dogaja, da se mu pod kožico tvori sirček (nesnaga bele barve), ki zelo zaudarja. Ko se jaz spravljam s svojo med rjuhe, grem vedno najprej pod tuš in si ga temeljito umijem.Princess.* napisal/-a:Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Če res ne bo šlo drugače, mu povej, kaj te moti. Naravnost mu povej, naj začne bolj skrbet za osebno higieno.
BRAVO, se podpišem pod to!
Povej mu direkt -- ker vsi nimajo lih te osnovne higiene pošlihtane v svoji glavi -- jaz ti lahko rečem le svaka čast, da si že tako dolgo z njim
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja ma res joj.. Pač reci mu. Te ideje z vsakičnim umivanjem pred seksom se men zdijo utopične..Kar vsakič, kjerkoli bosta pa če vama bo zapasalo boš iz torbice povlekla milo, robčke, flaško vode in bosta drgnila? Pač naj se redno umiva, pacek!
It was forever..but it didnt last long..
- Daweed
- Sramežljivka
..Evelyn.. napisal/-a:Ja ma res joj.. Pač reci mu. Te ideje z vsakičnim umivanjem pred seksom se men zdijo utopične..Kar vsakič, kjerkoli bosta pa če vama bo zapasalo boš iz torbice povlekla milo, robčke, flaško vode in bosta drgnila? Pač naj se redno umiva, pacek!
Ja, naj se redno umiva, pa bo ... Sicer pa: vsakokrat ti ga ni potrebno oralno zadovoljit; le takrat, ko za ziher veš, da je prišel frišen izpod tuša!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
pejt v lekarno in si kupi MultiGyn gel, boraks vaginalete ali kaj podobnega. verjetno bi moralo zadostovati, glede na to da te nič ne boli... če ne bo nič bolje pa h ginekologu
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^Njen tip smrdi, ne ona
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
špicparkeljc - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2010
[quote="Princess.*"]Helou.
Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..
Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi ).
PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem? [/quote
mogoče še ni slišal za vodo in milo?
Najprej, upam da ni že bilo kake take teme, pogledala sem malo po forumu, pa tudi gumbek "išči" mi ni kaj preveč pomagal..
Stvar je taka: meni je vedno fuul neprijetno kaj počet tam spodaj pr tipu, s katerim sva skup že pol leta in imava spolne odnose kake 4 mesce. To pa zato, ker imam občutek da mu "tiček" mau smrdi. Oz. kar precej, tudi čez hlače, če se sklonim malo nižje. Res me ful moti.
Zanima pa me, če je pri vseh prisoten smrad (on je moj prvi, tako da nimam ravno prakse z drugimi ).
PS: Ful se hitro prešvica, je mogoče to kaj povezano s tem? [/quote
mogoče še ni slišal za vodo in milo?
When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. ~Author Unknown
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
tut pomoje je higiena glavni problem, seveda pod pogojev da ne gre za vnetje ali SPB.
Jz bi že povedala, mislim ne vem, prenašat to more bit res smotano.
Midva se vsakič stuširava pred sexom, če se slučajno pa ne (jz) se pa umijem od spodi, on se pa tak zmeri štušira. Te intimne dišeše robčke ne uborabljam, ker me je strah spremembe ph-ja in posledic (glivice, bakterije)
Mislim da tuki ne gre za to da ji njegov vonj ne bi ustrezal, ker meni ustreza vonj mojega fanta.Povej mu, saj druge ti skor ni.
pa poroči, če sta uredila zadevo.
Jz bi že povedala, mislim ne vem, prenašat to more bit res smotano.
Midva se vsakič stuširava pred sexom, če se slučajno pa ne (jz) se pa umijem od spodi, on se pa tak zmeri štušira. Te intimne dišeše robčke ne uborabljam, ker me je strah spremembe ph-ja in posledic (glivice, bakterije)
Mislim da tuki ne gre za to da ji njegov vonj ne bi ustrezal, ker meni ustreza vonj mojega fanta.Povej mu, saj druge ti skor ni.
pa poroči, če sta uredila zadevo.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 29. Maj. 2010 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Na tej temi sem pristala, ker imam jaz tudi takšen problem. Tipu penis smrdi in to res pogosto. Jaz pač mislim, da gre tu za pomanjkanje higiene. Dodaten razlog sicer je po mojem mnenju ta, da ima moj tudi veliko izcedka iz penisa, ne vem, tko pač je. ampak zaradi tega bi si ga moral pač še malo bolj pogosto umivat. Moram reči, da se je meni to naredilo prvič, da tipu tkole zaudarja, pa sem jih nekaj že imela. In to je res odvratno. Čisto razumem to punco. Razlika je le v tem, da sem jaz tipu povedala, da smrdi in si ga sedaj celo malo bolj pogosto umije, ampak še vedno se kar pogosto naredi, da smrdi. Mogoče je razlog tudi v tem, da imajo eni res močnejši vonj, pojma nimam. Ampak vseeno, ko si ga umije, ne smrdi. In žalostno je, da celo po tem, ko sem mu to povedala, si ga ne umije vedno
Ni vse zlato, kar se sveti.
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]