Smrad "tam spodaj"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz se enostavno ne bi mogla spustiti v intimne odnose, sploh ne v oralne, če bi mi smrdelo. In da bi tisto umazanijo nosila v usta, hvala lepa!
Ne vem, niti ne razumem, kako lahko to počneš. En in edini način rešitve problema je ta, da mu POVEŠ! Kako pa naj drugače on ve, da ti smrdi?? Pa probaj na lep, elegantnen način to povedati, ne pa z napadon. Npr. povej mu, da ti ni lepše seksati z njim, ko sta oba sveže stuširana. Verjetno mu bo kliknilo. Če pa ne bo, pa enostavno obdrži hlačke na sebi in drži usta vstran od smrada.
Ne vem, niti ne razumem, kako lahko to počneš. En in edini način rešitve problema je ta, da mu POVEŠ! Kako pa naj drugače on ve, da ti smrdi?? Pa probaj na lep, elegantnen način to povedati, ne pa z napadon. Npr. povej mu, da ti ni lepše seksati z njim, ko sta oba sveže stuširana. Verjetno mu bo kliknilo. Če pa ne bo, pa enostavno obdrži hlačke na sebi in drži usta vstran od smrada.
You want me to be something I can never ever be.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez tut vrjamem da je za ta smrad lahko kriu telesni vonj ki ti pac ne sede. naprimer meni je normalno da tipa lahko normalno vohas tut po celem dnevu vsega presvicanga in da je tut tic brez vonja.
drgac pa jez pred seksom poslem svojga pod tus zato ker ne prenesm obcutka ko ga pobozam vsega presvicanga k je koza tko cudna negladka + tega da se fulll bojim ksnih vaginalnih glivic in ustalih pizdarij k pridejo zarad nehigiene!
drgac pa jez pred seksom poslem svojga pod tus zato ker ne prenesm obcutka ko ga pobozam vsega presvicanga k je koza tko cudna negladka + tega da se fulll bojim ksnih vaginalnih glivic in ustalih pizdarij k pridejo zarad nehigiene!
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
imela sem podobno izkušnjo vendar je bilo samo enkrat da sem vonjala neznosen smrad. takrat sem bila malo bolj zadržana in sem mu tudi povedala zakaj. Nisva prišla do razloga vendar pomoje je prva stvar na katero pomislim nehigijena.
*How will we ever know if we never try?
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Itak da je nerodno povedat, da smrdi, samo včasih ni druge rešitve. Moj tudi včasih malo smrdi spodaj in jz mu direkt to povem, ampak po 3h letih zveze je to dosti lažje kot po 1 letu.
Jz bi mu na tvojem mestu povedala in se ne bi silila počet stvari, ki mi niti malo ne sedejo.
Jz bi mu na tvojem mestu povedala in se ne bi silila počet stvari, ki mi niti malo ne sedejo.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Vsi kdaj smrdimo, to je dejstvo. Če ti pa on vedno smrdi (in to že na daljavo), pa težava pomoje ni v pomankljivi higieni.
Saj je možno, da se bolj poredko tušira, ampak se mi pa zdi skrajno neverjetno, da bi se vidva vedno videla ravno takrat, ko bi od njegovega zadnjega tuširanja minilo že tri dni. Torej bi morala opazit eno razliko v vonju.
Pomoje je problem v tem, da te njegov telesni vonj kot tak odbija. To se je tudi meni že zgodilo. Tip mi je enostavno smrdel. Pa ni bil nič on kriv, samo res nisem prenesla njegovega vonja.
Nasveta pa trenutno nimam.
Saj je možno, da se bolj poredko tušira, ampak se mi pa zdi skrajno neverjetno, da bi se vidva vedno videla ravno takrat, ko bi od njegovega zadnjega tuširanja minilo že tri dni. Torej bi morala opazit eno razliko v vonju.
Pomoje je problem v tem, da te njegov telesni vonj kot tak odbija. To se je tudi meni že zgodilo. Tip mi je enostavno smrdel. Pa ni bil nič on kriv, samo res nisem prenesla njegovega vonja.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Zame je seksat brez da bi se prej oba stuširala nekako tako, kot jesti, ne da bi si prej umila zasvinjane roke.
Tako da ne razumem kako lahko seksate, ne a bibili izpod tuša. Verjetno tako, kot nekateri ne razumete tega mojega vprašanja, ker je seksati nesveže stuširan verjetno nekaj najbolj običajnega na svetu...
Meni ne ravno.
Pa jaz na higieno rok dam ogromno.
Tako da ne razumem kako lahko seksate, ne a bibili izpod tuša. Verjetno tako, kot nekateri ne razumete tega mojega vprašanja, ker je seksati nesveže stuširan verjetno nekaj najbolj običajnega na svetu...
Meni ne ravno.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Smetka_ napisal/-a:Zame je seksat brez da bi se prej oba stuširala nekako tako, kot jesti, ne da bi si prej umila zasvinjane roke.
Meni ne ravno.
Ja nekak je res nekaj najbolj običajnega na svetu sexat nesveže stuširan.zakaj?Ker sexam iz strasti iz potrebe tistega momenta in včas pač ni možnosti za tuš in mi na kraj pameti ne pade, da bi tist moment potlačila željo in strast in sexala čez tri ure ko pridem domnou in se grem lahko stuširat.
pač vsakemu svoje ane.pri teh stvareh ma pač usak svoje meje.
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
*purple* napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Zame je seksat brez da bi se prej oba stuširala nekako tako, kot jesti, ne da bi si prej umila zasvinjane roke.
Meni ne ravno.
Ja nekak je res nekaj najbolj običajnega na svetu sexat nesveže stuširan.zakaj?Ker sexam iz strasti iz potrebe tistega momenta in včas pač ni možnosti za tuš in mi na kraj pameti ne pade, da bi tist moment potlačila željo in strast in sexala čez tri ure ko pridem domnou in se grem lahko stuširat.
Čist res. Tkrt k te prime..pač mene bi že pomoje mal minal dokler bi pršu iz pod tuša.seveda pa je odvisno od posameznika . Če bo oba tist čas prijelo, mi bo zadnja misel da ga pošljem še pred tem pod tuš.(razen če zaudarja). Je pa res da če smrdi, pol ti pa itak niti ni do tega pa te lahko mine.
*How will we ever know if we never try?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*purple* napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Zame je seksat brez da bi se prej oba stuširala nekako tako, kot jesti, ne da bi si prej umila zasvinjane roke.
Meni ne ravno.
ja dddd, sej pravm, ene so res, kao čistunke neki. Valda, sexaš iz strasti in magar če si zuni, v diskaču, pa te prime se dat dol nek zuni, valda nauš s ezdej ne dau dol ker ni tušeu zravn haha svašta..in isto, če ti zasede k si u autu iz dolge poti, pa mu ga že umes potegneš al pa no teb kej boža..nam mu zdj rekla, lubčk, pejva pod tuš haha
je pa res, da moj nikol nima nobenih sirčkou pa tut če se en dan ne umije k prideva recmo sfukana od žura al pa bilo česa, tut telesni vonj ma zmeri prijetn in jz tut zanjga zmeri baje da dišim (k sama seb smrdim). Pravjo, da se ljudje tut nasploh po telesnm naravnm vonju loh odbijajo. Pa pazi, če ma tale tvoj res kšne sirčke, ni to dobr da ti to turi not k tko dobiš loh raka na materničnem vratu zarad nečistoč itd.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz mislim,da bi eni tukej dol popadali,če se dejansko in odkrito lotim govorit o najini (po tem kaj sem tukej prebrala) nehigijeni. Tko,da kr odkrito povem,da bom probala mau olepšat situacijo, ker že vidim kko se bo kdo utaknu v moje napisano. Učasih nanese tud tko,da se Moj po 2 dni ne stušira. Dela v kuhnji, kjer je vroče in pouno vonjau tko,da pride fajn smrdeš k meni. In, ker pride k meni ob 1,2 ponoči se ne gre tuširat,da ne zbudi cele hiše. In midva useno seksava, ker nama paše. Okej, je mogoče mau močnejši vonj, ampak nikol me to ni motlo,da neb seksala. Mogoče sva tko na izi, ker ni meu noben od naju nikol (tok, tok) problem s kkšnimi unetji al pa kej tazga... Tko,da zdej sm kr obstala, ker ste ene napisale (pa ne mislim nič slabega),da ne seksaste brez tuša.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
jullia_ napisal/-a:Vsi kdaj smrdimo, to je dejstvo. Če ti pa on vedno smrdi (in to že na daljavo), pa težava pomoje ni v pomankljivi higieni.
Ta možnost je pomoje verjetna le, če ji on tudi drugače smrdi. Ampak če ji fant sicer ne smrdi (ko ga objame ji diši (ok ali pa vsaj ne smrdi), ko je prešvican se ji ne obrne itd.) in edino kar ji res smrdi je njegovo mednožje, potem ne bi rekla da je to problem.
Če ti smrdi le mednožje, sta možnosti dve:
1. pomankljiva higiena
2. vnetja/bolezni (čeprav tega pri fantih še nisem slišala)
V prvem primeru ni nujno, da je splošna higiena slaba, lahko pomeni le, da se, kot so nekateri omenili, ne umije dobro ter ne spuca svinjarije za kožico.
Menim, da vkolikor ti smrdi le mednožje, mu preprosto poveš in rečeš, da te skrbi za njega, da ni kaj narobe in da bi rada, da to uredi.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
p!ka napisal/-a:Jz mislim,da bi eni tukej dol popadali,če se dejansko in odkrito lotim govorit o najini (po tem kaj sem tukej prebrala) nehigijeni. Tko,da kr odkrito povem,da bom probala mau olepšat situacijo, ker že vidim kko se bo kdo utaknu v moje napisano. Učasih nanese tud tko,da se Moj po 2 dni ne stušira. Dela v kuhnji, kjer je vroče in pouno vonjau tko,da pride fajn smrdeš k meni. In, ker pride k meni ob 1,2 ponoči se ne gre tuširat,da ne zbudi cele hiše. In midva useno seksava, ker nama paše. Okej, je mogoče mau močnejši vonj, ampak nikol me to ni motlo,da neb seksala. Mogoče sva tko na izi, ker ni meu noben od naju nikol (tok, tok) problem s kkšnimi unetji al pa kej tazga... Tko,da zdej sm kr obstala, ker ste ene napisale (pa ne mislim nič slabega),da ne seksaste brez tuša.
mah nej usaka dela kokr ji pase...
jez vem da moj da bi sred noci prsu vs presvican in disec (smrdec) po hrani v mojo postlo bi letu cez bajto da bi blo kr veselo. ker to da gres pod tus preden gres spat se mi zdi pa totalna osnova in ni nobenga izgovora!
da bi si pa pred vsakim seksom razkuzvala genitalije mi je pa mim!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]