Smrad "tam spodaj"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Apr. 2010 19:21

DDDDDDD, reč mu naj si tiča umiva, nehej jokat in če si nebo umival, nehaj dajat. SIMPLE!
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 08. Apr. 2010 20:02

Al pa mu vedno, ko se spravita sexat reči, da gresta prej skupaj v kopalnico.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Apr. 2010 20:19

Kaj pa če hočeta seksat spontano pač krnekje? :eek: Kaj pa če je kopalnica zasedena in ni tople vode? :eek: Kaj pa če je mal idiotsko sred noči, če/ko se spomniš seksat rečt "dj greva se stuširat, ker tvoj mali smrdi.."(ker drugače nemorš rečt, drgač bo tip popizdil kaj se hočeš skoz sam tuširat)? :D
Joj, če je tip tak hlod in bebec obenem, da 1.) ne želi poskrbet sam zase, da ne bo smrdel, 2.) mu ni tok do ženske, da bi si tiča umil predn se vid s punco- je pa one hell of a shithole.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Apr. 2010 20:34

amen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Apr. 2010 20:43

positive vibration napisal/-a:Alwaleed, ti opaziš kako razliko med prej in zdaj? Kaj vem, glede občutljivosti, pa to?

Ja. Glavica ni več občutljiva, ampak po drugi strani pa vzdolž penisa, zdaj brez kožice, čutim več.

Pred obrezanjem me je zelo motilo, da sem po nekaj minutah seksanja izgubil večino občutkov, ker tudi neobrezana glavica po nekaj minutah izgubi občutljivost, odvečna kožica pa je povzročala, da med penisom in muco ni bilo trenja. Namesto da bi penis drsel ob stenah muce, je drsel ob lastno kožico, ki je ob stenah muce pretežno mirovala, in trenja ni bilo.

Zdaj ko ni več te kožice, je trenja precej več, tako da laže in dalj časa ohranjam erekcijo. Po drugi strani pa orgazem v par minutah po začetku seksa praktično ni več možen, ker ni več posebne občutljivosti glavice na začetku seksa. Seks torej po eni strani dalj traja, in med seksom imam tršega, ampak po drugi strani se moram pa za orgazem bolj potrudit.

Ni pa za vsakega moškega isto - če imaš že v izhodišču manj kožice glede na velikost in debelino penisa, verjetno pomanjkanje trenja tudi za neobrezanega ni tak problem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Apr. 2010 20:53

sicer se je nardilo res redko (če je bil kdaj tuš zjutraj, akcija pa zvečer), da vonj več ni bil prijeten, sem pač parkrat omenila.. pa se je že sam navadil, da če je tako.. si ga gre umit, predn se spraviva k stvari.. in ni bilo nikoli nobenega problema.. niti ni bil užaljen ko sem mu to omenila.. i guess he likes his blowjob :D

če bo pa kakšna užaljenost alpa kej.. pa še ti naredi isto.. preskoči tuš en dan in zahtevaj oralca :P (ne me jemat resno)
drugač pa, ne bi se smela ti počutit grozno, ker mu moraš to povedat.. moral bi se on počutit grozno, ker mu še ni jasno, da lih vsake "svinjarije" pa ne moraš dajat v usta..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 08. Apr. 2010 21:05

Roberta... to je pa salamonski pristop.

Uljeti tri dni nestuširana, s Tarzančki, vmes se obvezno parkrat fino prešvicaj, zmeči cunje s sebe in se mu vsedi na faco.
Problem solved! :lol:

Mislim, da bi jaz na tvojem mestu... če se punca ne bi tuširala... ubral to pot... ampak ne bi tolk čakal kot ti.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Apr. 2010 21:11

:lach: :D haha
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 09. Apr. 2010 0:38

amark31 napisal/-a:Mislim, da bi jaz na tvojem mestu... če se punca ne bi tuširala... ubral to pot... ampak ne bi tolk čakal kot ti.

Problem je v tem, da s takim pristopom lahko naletiš na koga, ki ga/je svinjarija ne moti, in v tem ne vidi nobenega problema. :D
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 09. Apr. 2010 14:18

Alwaleed napisal/-a:
amark31 napisal/-a:Mislim, da bi jaz na tvojem mestu... če se punca ne bi tuširala... ubral to pot... ampak ne bi tolk čakal kot ti.

Problem je v tem, da s takim pristopom lahko naletiš na koga, ki ga/je svinjarija ne moti, in v tem ne vidi nobenega problema. :D

Vidiš, na to pa nisem pomislu. In potem se je ne bi mogu znebit, bi si mislila... končno pravi moški. :D
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov