Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Avg. 2010 8:47

Ne vem, zakaj bi se moški pravzaprav morali sprijaznit s tem.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 30. Avg. 2010 8:54

julia_ , če tvoj post leti na mene....
nisem mislila sprijaznit kot vdat v usodo, hotla sem povedat, da pač nekateri moški ne razumejo, da je to normalna stvar in take ženske označijo za Sluts.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Avg. 2010 8:58

Kaj pa, če to za nekoga ni normalna stvar?
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 30. Avg. 2010 9:01

Kaj ni normalna stvar? A to da je ženska samska, pa kljub temu seksa? :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Avg. 2010 9:05

Ja. Če nekdo negativno vrednoti dejstvo, da je punca imela 20 spolnih partnerjev.
A ima pravico, da ga to moti in ženski to šteje v minus?
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 30. Avg. 2010 9:09

Jaz s tem nimam problemov, ampak konckoncev ima pravico, zakaj ne. Lih tko kokr ena noče zidarja al pa tipa k je pod 190cm.

Drgač pa hvalabogu za samske ženske, ki seksajo. Če ne bi mogu drkat. :D :D :D
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 30. Avg. 2010 9:11

Seveda ima pravico, da ga to moti, tako kot nekoga moti kajenje, drugega prenizka vsota na računu...konec koncev ima vsak pogled na te zadeve in je to stvar vsakega posameznika...
jst samo pravim, da take ženske ne moremo v splošnem označit kot Slut, ker to ni.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Avg. 2010 9:19

Alwaleed napisal/-a:Samskega tipa se obravnava skorajda kot smet in se mora potruditi, da se ga sprejme kot enakovredno osebo. Ženska je pa a priori kraljica že s tem, da se pojavi.
Sej to ni nikakrsen protiprimer cemurkoli. Zenske so pac vedno zelo cenjene. Moski tezko pride v mesane kroge, ker je ticev vedno prevec (tudi ce je trikrat vec zensk kot tipov), zenska je pa z lahkoto sprejeta. Itd... pomojem brezveze nastevat kok easy je samskim zenskam v socialni sferi. Ce si samski moski te (razen tvojih prijateljev) noben ne povoha, kaj sele da bi te znanci vabili kamorkoli, se je treba vedno trudit pa se stulit, pri zenskah temu ni tako.
Ampak tisti, ki jim to ratuje so pa uspesni. Seveda ne moremo rect, da jih folk ceni ker so jebaci, ampak veljajo za uspesne. Zenske pa ne, ravno zaradi stvari, ki jih opisujes...namrec apriori so sprejete in iskane, ni jim treba mignit s prstom. Torej to da imajo veliko stevilo spolnih partnerjev ni uspeh z njihove strani ampak kvecjemu nediskriminatornost.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Avg. 2010 9:20

g00fy_qa napisal/-a:Ne strinjam se niti z izhodiščno predpostavko, da je ženskam veliko lažje dobiti seks kot moškim. Nikomur ni težko dobiti seksa. Samo vedeti moraš kje poiskati in biti brez posebnih kriterijev.
To tok ocitno ni res, da kr glava pece.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 30. Avg. 2010 9:34

Mahagonij, jst se pa ne strinjam s tvojo izjavo, da so ženske apriori sprejete in iskane...torej praviš, da ni važno, kakšna je, kakšen karatker ima, ali je zabavna ipd...samo da je ženska? to so vaši kriteriji? in če jih čimveč dobiš si pol ful dober jebach ali kaj?

medtem ko praviš, da se mora moški trudit, da pride kam zraven...potemtakem so ženskam pomembne tudi druge stvari, ne kaj ima med nogami ? in zakaj že so potem ženske tiste, ki so sluts???
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 30. Avg. 2010 9:49

IloveCoffee napisal/-a:
Drgač pa hvalabogu za samske ženske, ki seksajo. Če ne bi mogu drkat. :D :D :D

joj ej, kako boš ti šel v celibat :fight: :aerger:
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 30. Avg. 2010 10:11

delusional napisal/-a:
joj ej, kako boš ti šel v celibat :fight: :aerger:

Za celibat nisem ziher. V pekel pa skor sigurno. :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 30. Avg. 2010 10:31

Mahagonij napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Samskega tipa se obravnava skorajda kot smet in se mora potruditi, da se ga sprejme kot enakovredno osebo. Ženska je pa a priori kraljica že s tem, da se pojavi.
Sej to ni nikakrsen protiprimer cemurkoli. Zenske so pac vedno zelo cenjene. Moski tezko pride v mesane kroge, ker je ticev vedno prevec (tudi ce je trikrat vec zensk kot tipov), zenska je pa z lahkoto sprejeta. Itd... pomojem brezveze nastevat kok easy je samskim zenskam v socialni sferi. Ce si samski moski te (razen tvojih prijateljev) noben ne povoha, kaj sele da bi te znanci vabili kamorkoli, se je treba vedno trudit pa se stulit, pri zenskah temu ni tako.

Menim, da je tole zeeelooo daleč od resnice. Samski moški je v mešani družbi, še posebej, če to družbo sestavljajo izključno pari, veliko bolj zaželen kot samska ženska. Še posebej, če primerjam privlačnega samskega moškega in privlačno samsko žensko. In to velja že od nekdaj. Samska ženska bo, v primeru, da si njene prijateljice dobijo partnerje in se potem v parih družijo, od te družbe vedno bolj oddaljena, oziroma vedno manj zaželena, še posebej pa pride to do izraza, kadar je na vrsti žurka ali celo skupno potovanje. Razen v primeru, ko je število parov in število samskih ljudi nekako izenačeno, takrat spol ne igra velike vloge. Kadar je to število v prid parom, bo samski moški v tej družbi bolj zaželen. Takšna so vsaj moja opažanja tekom zadnjih nekaj let; "moja" družba je vseeno bila do vseh vpletenih enako prizanesljiva. :)

Da podrem še z dogodkom: sicer sem takrat imela fanta, ampak je zveza bila še zelo sveža in odločila sva se za ločeno silvestrovanje. Jaz sem s svojo dobro prijateljico in njenimi kolegi in znanci odšla v Bratislavo. Nekaj tednov pred tem smo se v najinem stanovanju (mojem in prijateljičinem - takrat sva bili cimri) dobili, jaz sem se seznanila še s tistimi, ki jih do takrat nisem poznala. V roku dveh ur so padle tri žaljive pripombe na moj račun s strani neke punce, ki je v tej družbi že imela "ogledan in preizkušen material" (beri: tipa).
Ko sem kmalu zatem omenila, da imam fanta, vendar bo on silvestroval s svojimi kolegi (kar mi sicer ni bilo najbolj všeč, ampak sem se zaradi kratke dolžine zveze navsezadnje le strinjala), je punca popolnoma spremenila svoj odnos do mene. Na samem krajšem potovanju se mi je celo opravičila. :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Avg. 2010 10:37

Tara_108 napisal/-a:Mahagonij, jst se pa ne strinjam s tvojo izjavo, da so ženske apriori sprejete in iskane...torej praviš, da ni važno, kakšna je, kakšen karatker ima, ali je zabavna ipd...samo da je ženska? to so vaši kriteriji? in če jih čimveč dobiš si pol ful dober jebach ali kaj?

medtem ko praviš, da se mora moški trudit, da pride kam zraven...potemtakem so ženskam pomembne tudi druge stvari, ne kaj ima med nogami ? in zakaj že so potem ženske tiste, ki so sluts???
Mislim da nisi razumela. To je bilo misljeno v druzbenem smislu ne pa v smislu kriterijev posameznega tipa za zvezo. Moje kolegice naprimer imajo vec tipov, ki se ukvarjajo z njimi in jih vabijo na vse konce. Se iz bajte jim ni treba it, se kr na facebooku pojavijo modeli ki jim posiljajo vse zivo. Moski seveda nimajo takega izkustva (razen redkih izjem).
Tudi, naprimer, ce imamo eno druzbico, ki je pol moska pol zenska, se je eni dodatni zenski ful lazje prikljucit kot pa enemu moskemu. Tko je.

Mislim, da ne bos razumela, ker se nisi bila na napacni strani teh situacij.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Avg. 2010 10:48

hubabuba napisal/-a:Menim, da je tole zeeelooo daleč od resnice. Samski moški je v mešani družbi, še posebej, če to družbo sestavljajo izključno pari, veliko bolj zaželen kot samska ženska. Še posebej, če primerjam privlačnega samskega moškega in privlačno samsko žensko.
To drzi v primeru, da je moski izjemno karizmaticen. To so tisti jebaci. Ostali moski se pa lahko pod nosom obrisejo.
hubabuba napisal/-a: In to velja že od nekdaj. Samska ženska bo, v primeru, da si njene prijateljice dobijo partnerje in se potem v parih družijo, od te družbe vedno bolj oddaljena, oziroma vedno manj zaželena, še posebej pa pride to do izraza, kadar je na vrsti žurka ali celo skupno potovanje.
Razen v primeru, ko je število parov in število samskih ljudi nekako izenačeno, takrat spol ne igra velike vloge. Kadar je to število v prid parom, bo samski moški v tej družbi bolj zaželen. Takšna so vsaj moja opažanja tekom zadnjih nekaj let; "moja" družba je vseeno bila do vseh vpletenih enako prizanesljiva. :)
Tukaj govoris o polozaju posamezne zenske ali moskega, ko sta ze v nekem druzbenem krogu in o dogodkih preko vecih let. Jaz sem govoril o tem, da se nekdo hoce pridruzit nekemu krogu. To kar ti razlagas nima ravno zveze s tem.
V formiranih druzbah so ponavadi moski res v mocnejsi poziciji (in morda je ravno zato toliko lazje neki zenski notr pridet).
hubabuba napisal/-a:Da podrem še z dogodkom: sicer sem takrat imela fanta, ampak je zveza bila še zelo sveža in odločila sva se za ločeno silvestrovanje. Jaz sem s svojo dobro prijateljico in njenimi kolegi in znanci odšla v Bratislavo. Nekaj tednov pred tem smo se v najinem stanovanju (mojem in prijateljičinem - takrat sva bili cimri) dobili, jaz sem se seznanila še s tistimi, ki jih do takrat nisem poznala. V roku dveh ur so padle tri žaljive pripombe na moj račun s strani neke punce, ki je v tej družbi že imela "ogledan in preizkušen material" (beri: tipa).
Ko sem kmalu zatem omenila, da imam fanta, vendar bo on silvestroval s svojimi kolegi (kar mi sicer ni bilo najbolj všeč, ampak sem se zaradi kratke dolžine zveze navsezadnje le strinjala), je punca popolnoma spremenila svoj odnos do mene. Na samem krajšem potovanju se mi je celo opravičila. :)
Jah klasicno babje stihanje v hrbet. Sicer ne vem kaj ima to, da te ena zenska v neki druzbi ni marala, veze z vsemskupaj. A te je kdaj folk ze kdaj totalno odbil, da se ti z njimi nimas kaj druzit? Si bila kdaj zavrnjena s strani posameznika ali neke druzbe?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov