Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Avg. 2010 20:24

Rhea :biggthumpup:
Jz nisem uspela najt besed kako tole tolk dobr opisat.
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 29. Avg. 2010 1:05

Samo tak za zanimivost. :)

Džeki napisal/-a: Namenoma sem pri obeh poudaril povprečje ...

Povprečje je ideal. Ko se izpovpreči obraze ljudi dobiš najboljši proporcionalno pravilen obraz ever. Zelo preprost prikaz tega: http://www.faceresearch.org/demos/average Torej si verjetno s povprečjem mislil ljudi, ki približno enako odstopajo od povprečja in jih je največ.

Sicer pa jaz ne cenim pri potencialnem tipu, da je dal skozi četrt slovenije. Oz nočem takega. Za ostale mi pa ni mar kaj počenjo, ne obsojam ali povzdigujem nikogar zaradi tega.
Thanks to denial, I'm immortal!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 1:31

Rollin #2 napisal/-a:Povprečje je ideal. Ko se izpovpreči obraze ljudi dobiš najboljši proporcionalno pravilen obraz ever.

Zelo zanimiv link na obraze. Ampak tisto, kar je tukaj lepo, je kompozit množice. Tisto, kar se misli s povprečnim človekom, je pa en sam človek nekje iz mediane, ne kompozit večih. Take sorte povprečen človek bo povprečen, ne idealen.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 1:37

Hmm, pomislil sem na še eno razlago, zakaj je tip stud, ženska pa slut.

Vsak tip bi rad poseksal mnogo žensk, ampak večina nima veščine. Zato občudujejo tipa, ki to ima.

Večina žensk pa nima želje, da bi seksale veliko ali z večimi.

Razlika je torej v tem, da so studs uresničitev zasebnega ideala večine moških, sluts pa niso uresničitev zasebnega ideala večine žensk.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Avg. 2010 1:47

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 1:57

Horus napisal/-a:
Horus, tvoja poanta je, da ljudje cenimo tiste, ki premagajo ovire. Tebi se zdi, da ženska z veliko partnerji ni rabila premagat nobene ovire, moški z veliko partnerkami pa jo je moral. (Ali pa je bil neselektiven, kot je napisala Rhea.)
Val'da ne boš trdil, da če gresta ti in tvoja žena v random klub v Ljubljani in se zadereta če gre ker sexat, da bo k tebi prlaufal več žensk kot k njej tipov? O tem govorimo.

Ne vem, zakaj se ti zdi, da se s tem ne strinjam. Moj naslednji odstavek je:

Alwaleed napisal/-a:To je do neke mere res, in je lahko en od razlogov za predsodke do žensk, ki več seksajo. Se mi pa zdi, da to ni glavni vir predsodka.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Avg. 2010 1:59

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 2:01

[Tukaj sem nekaj napisal, kar nima veze. Torej je to zdaj... placeholder for a future awesome post! :D]
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 29. Avg. 2010 3:25

Džeki napisal/-a:Ponudba moških, ki so na voljo za ONS, f-frenda..je ogromna
Ponudba žensk, ki so na voljo za ONS, f-frenda...je relativno mala

Jebach, ki hoče narisati 100 črtic, ima težko delo.
Jebachica, ki hoče narisat 100 črtic, ima lahko delo.

Džeki, bom "preslisala" namerno zbadljivko o mojem ti. "obracanju besed" in ti pocasi se enkrat podala nekaj iztocnic, ki ti bodo, upam, pomagale pravilno razumet moj post.

1.) Nikjer se z zgoraj navedenimi trditvami nisem ne strinjala. Se vec, vzela sem jih kot izhodisce za predstavitev mojega pogleda na situacijo.

2.) Citirala ter odgovarjala sem izkljucno na tvoj odstavek:
"Veliko črtic ženske priča o tem, da je neselektivna pri izbiri spolnih partnerjev."

Torej iz zgoraj napisanega lahko povlecemo naslednje iztocnice:

a) Koncni rezultat je 100 crtic
b) Moski mora vlozit vec truda za dosego koncnega rezultata kot zenska
c) Zenska vlozi manj truda za dosego koncnega rezultata
d) Vlozen trud v zapeljevanje ima zelo visoko vrednost
e) V primeru zenske doseg koncnega rezultata pomeni neselektivnost - kvaliteta koncnega rezultata je potemtakem tudi zelo pomembna

Torej, ce nahitro povzamem moj prejsnji post; glede na to, da je stevilo moskih zainteresiranih za ONS bistveno vecje od stevila zensk zainteresiranih za tovrstno zabavo, uzivajo zenske, zainteresirane za ONS, status zelo redkih in siroko zazeljenih, kar jim omogoca zelo visok nivo selektivnosti pri izbiri igrace za eno noc, v nasprotju z moskimi, ki se morajo veckrat zadovoljit z manj, kot bi si sicer zeleli. To pomeni, da je kvaliteta koncnega rezultata zensk veliko boljsa od kvalitete koncnega rezultata moskih.

Po tvoji besedah je edini in najpravilnejsi kriterij za ocenjevanje vrednosti dveh posameznikov trud vlozen za dosego koncnega rezultata.

Zaradi nizke stopnje truda, ki ga vlozijo zneske, potrebnega za dosego (sicer kvalitetnejsega) koncnega cilja, so tovrstne zenske lajdre.

Pa si oglejmo naslednjo situacijo. Imamo slikarja A, ki je ustvaril pol-umetnisko sliko "a" nizke umetniske vrednosti vendar je v nastanek le te vlozil ogromno truda.
Slikar B je ustvaril umetnino "b" visoke umetniske vrednosti, vendar je v nastanek le te vlozil malo truda zaradi nadarjenosti.

Slikar B je sarlatan, ker je v nastanek slike b vlozil manj truda kot slikar A v nastanek slike a.

Fantje, dajte no, really? Dejansko zagovarjate trditev, da ima moski, ki mu uspe poseksat 10 intoksiciranih punc, dejansko vecjo vrednost kot zenska, ki se orto dobro poseksa z 10 privlacnimi mladci? ZOMG, ROTFL itd itd... :D

Posplosevanje in omalovazevanje zensk na tak nacin samo kaze na vaso nesigurnost, strah pred zavrnitvijo ter predvsem jezo zaradi zavrnitve. To, pa ni sexy. :P
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Avg. 2010 4:02

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Avg. 2010 9:49

Jaz se izražam manj matematično, kot Horus, bom pa povedal po svoje.

Še enkrat počasi.

V levjem krdelu je glavni alfa samec. To je najlepši, največji, najmočnejši in najpogumnejši lev.Vse levinje so njegove in z vsemi levinjami se pari.Ostali levi dobijo tu pa tam kakšno levinjo.Ko nekdo ubije alfa samca, stopi na njegovo mesto.

Ljudje nismo levi, določene nagone smo pa ohranili.

Osnovno pravilo je, da ženske izbirajo moške in ne obratno.

Vendar:

Ko določen moški doseže stadij, da je dovolj dober, da si ga želi več žensk, lahko izbira on.

Značilnosti, ki ga delajo takšnega, pa so lahko:

-izjemna fizična moč
-privlačna zunanjost
-inteligenca
-karakter
-pogum
-izobraženost
-dobro premoženjsko stanje
-seksualna moč
-športna postava
-šarm
-karizma
-samozavest...

Moški, ki ima dobro razmerje teh lastnosti, ali pa vsaj eno od njih na zelo visoki ravni, je v naravi dovoj dober, da lahko med ženskami dejansko izbira.Saj si ga želi več žensk.Pa še vedno je zelo mala veretnost, da si ga bo želelo vsaj 50 % žensk.

Pri ženski je stanje drugačno.

Praktično edini kriterij, ali bo ženska kot potencialna spolna partnerka všeč moškim, ali ne, je njen zunanji videz.

Ali je pametna, revna, bogata, samozaestna, plaha, večini moških dolj visi.

Če je ženska lepa, lahko rečemo,da je alfa samica. 99 % samcev si jo bo želelo za spolno partnerko.

In zdaj finalno vprašanje..

Kaj je bolj občudovanja vredno..

Moški, ki poseduje določene lastnosti, zaradi katerih si ga želi več žensk..

ali

Ženska, ki je dovolj lepa, da si jo želi 99 % moških; pri čemer ženska, ki si je ne bi želel noben moški, praktično ne obstaja.Vsaj 80 % žensk pa zgleda dovolj užitno, da si lahko privoščijo izbiro med moškimi.

In še..

Moški ki ni niti blizu alfa ali beta samcu,velikokrat ostane sam.

Ženska, ki ni alfa ali beta samica, praktično vedno dobi mošega.

Nihče ne pravi, da so ženske, ki rade seksajo kurbe, ne podtikati.

Jasno pa je, da družba nikoli ne bo enako vrednotila moškega, ki si lahko izbere 100 žensk in ženske, ki si je izbrala 100 moških.Za žensko ni izbrati 100 moških noben dosežek.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 29. Avg. 2010 10:43

Rhea napisal/-a:Imamo slikarja A, ki je ustvaril pol-umetnisko sliko "a" nizke umetniske vrednosti vendar je v nastanek le te vlozil ogromno truda.
Slikar B je ustvaril umetnino "b" visoke umetniske vrednosti, vendar je v nastanek le te vlozil malo truda zaradi nadarjenosti.

Slikar B je sarlatan, ker je v nastanek slike b vlozil manj truda kot slikar A v nastanek slike a.

Dobra slika je nekaj, v čemer lahko uživajo drugi. Če nekdo seksa s še tako dobrimi partnerji, pa drugi v tem ne uživajo. Ljudje cenijo druge, kadar jim njihovo delo koristi ali jih inspirira. Če ni ne enega ne drugega, ne cenijo.

Razliko bi se bolje ponazorilo takole. Oseba A podeduje od staršev nekaj krepkih milijonov in zdaj živi v lepem stanovanju in se prehranjuje v najboljših restavracijah. Oseba B je enako bogata in počne isto, ampak je večino svojega bogastva z iznajdljivim in poštenim delom ustvarila sama.

Koga ljudje bolj cenijo? Pa govorimo recimo o normalni družbi, ne o Sloveniji, kjer se ne ceni nikogar. :D
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 29. Avg. 2010 11:01

Ok, come on, Horus, XP vemo, da je trud oz bonus na vlozen trud. S tem pa, da mora moski vlozit vec truda, se tako ali tako vsi strinjamo. In ja, v smislu truda lahko moski dobi naziv "bog i batina" oz kar vam najbolj pase na ego. ;)

Je pa neumnost trdit, da ima povprecen moski enako veliko izbiro kot povprecna zenska, ter da ima moznost nanizat enako stevilo kvalitetnega "plena" kot zenska. Ni res in to nikoli ne bo res (razen, ce se stanje zainteresiranih zensk obcutno poveca).

Vidva oba govorita o pomembnosti truda oz poti, ki vodi do koncnega rezultata, jaz pa pravim, da je bolj pomembna kvaliteta koncnega rezultata (aka stevilo plena lvl +1 ali +2 :P) . In v tem se izgleda pac ne strinjamo, ker je vrednost plena fiksna in se ne spreminja glede na to ali je plenilec moski ali zenska. Nikakvi moski je nikakvi moski in nikakva zenska je nikakva zenska. Ni kar naenkrat "malo manj" nikakva samo zato, ker je pac zenski plen, pa se lahko postavite na trepalnice.

Dejansko sem pa mnenja, da je oznacevanje zivahnih punc za lajdre (specialno za Dzekija, ki rad okolico obtocuje obracanja besed ter podtikanja besed ;) : Slut [sluht] –noun 1. a dirty, slovenly woman. 2.
an immoral or dissolute woman; prostitute. ) ze malo passé, ter da samo redki tako pojmovanje sploh se uporabljajo, mnenje le teh je pa tako ali tako nepomembno.

In ne, "Jebach" moski dejansko nimajo tako visoke vrednosti kot "Jebachice" (Vsaj ne v vrstah zensk) ze samo zaradi dejstva, da se veckrat sprijaznijo s plenom lvl -1 ali -2, zenske "Jebachice" pa se s tovrstnimi lvli plena sploh ne ukvarjajo. Ravno kvaliteta plena zenskam "Jebachicam" visa zazeljenost, moskim jo pa v veliki vecini niza. Deal with it, fantje, na tej crti nimate kaj praskat. :P
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 29. Avg. 2010 11:18

Džeki napisal/-a:V levjem krdelu je glavni alfa samec. To je najlepši, največji, najmočnejši in najpogumnejši lev.Vse levinje so njegove in z vsemi levinjami se pari.Ostali levi dobijo tu pa tam kakšno levinjo.Ko nekdo ubije alfa samca, stopi na njegovo mesto.

Ljudje nismo levi, določene nagone smo pa ohranili.

lol ... čemu primerjava z levjim kardelom? :D ... to da imamo nagone, še ne pomeni, da se človeška vrsta sploh da primerjat z levjo .... potem takem bi lahko rekli, da je normalno za žensko vrsto, da poje samca pri sexu, ker to počenjo črne vdove, bogomoljke in še nekatere vrste živali. Ali pa če pogledamo kako se parijo kače, kjer je tak gang bang v igri, da ti nič ni jasno :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Avg. 2010 12:26

Rhea, dobre iztočnice, moram jaz malo premislit to. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov