Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 31. Avg. 2010 1:17

LoL :D

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Avg. 2010 1:23

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jetta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jetta » 31. Avg. 2010 9:17

Horus napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:3. iskrena moško-ženska prijateljstva SO mogoča, pa če se nekateri postavite na trepalnice. Tudi jaz sem dokaz za to.

Le če:
a) tipa resnično odbijaš
in/ali
b) tip že ima boljšo žensko od tebe
in/ali
c) je tip gej

Tako je. :D Pa še v primeru, če ima tip bejbo, se rado zgodi, da je bejba ljubosumna na partnerjevo prijateljico, tako da je take vrste prijateljstvo na majavih temeljih. Pri meni se obnesejo le še prijatelji v paru in posamezni kolegi, to je skupina ljudi, ki so ovrednoteni manj od "prijateljev" in so mišljeni kot pivski kolegi, družba ob neobvezujoči kavici po faksu/službi, srečanja pa niso pogostejša od 2x na mesec. Vsaj tako je v mojem primeru in primeru marsikatere ženske, kolikor smo se do zdaj pogovarjale o tem in izmenjavale izkušnje. :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Avg. 2010 9:20

^^vabljena v temo prijateljstvo fant-punca ;)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 31. Avg. 2010 9:31

Horus napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:3. iskrena moško-ženska prijateljstva SO mogoča, pa če se nekateri postavite na trepalnice. Tudi jaz sem dokaz za to.

Le če:
a) tipa resnično odbijaš
in/ali
b) tip že ima boljšo žensko od tebe
in/ali
c) je tip gej

V nasprotnem primeru ali si lažeš ti ali pa ti laže on :P

Grrr, ne. Jaz zdaj govorim iz svojega primera. Sem očitno fenomen, ker nikogar drugega ne poznam, ki bi imel s kom tak odnos. Razen še ena punca s tem istim tipom.

Gej ziher ni. Ženske nima. Da ga ne odbijam ne morem 100% trditi, ampak sem vseeno prepričana, da ga ne (če misliš odbijati v smislu "fuuj grda je"). Poznava se že kakšnih 7 let (posredno še dlje - ista tekmovanja v OŠ). Nikoli nisva imela nič seksualnega in niti ne bi. Pač to je obema jasno že cel čas. Imava ogromno drugega skupnega. Jaz menim, da nisva nikoli imela nič zato, ker bi to uničilo najin odnos in pač nikakor ne bi bilo vredno. Kot par zelo verjetno ne bi funkcionirala, sploh pa nikomur ni do tega, da bi sprobal. Kot frenda se lahko super razumeva. Jaz ne vidim nikjer problema ... To je odločitev, obojestranska. In ni potrebno govoriti o tem, da si me mogoče on želi, jaz pa ne vem za to. Ne. Drznem si trditi, da znam presoditi ljudi in glede na to koliko časa se že druživa, se lahko samo še pokopam, če tukaj nimam prav.

Upam, da je to zdaj kaj pojasnilo? Čeprav to niso znanstvene raziskave ampak moja izkušnja. Za njo tudi trdno stojim, zato ne sprejemam Horusovih predpostavk. Zavedam pa se, da v veliki veliki večini primerov vseeno držijo. Recimo vse naokoli mene. :D Kakšna vprašanja?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Jetta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jetta » 31. Avg. 2010 10:10

purple_rain napisal/-a:^^vabljena v temo prijateljstvo fant-punca ;)

Saj vem, ampak sem morala to tukaj napisati, ker je ravno bilo govora o tem. :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 31. Avg. 2010 11:28

Omg, never-ending story :D

Ok, nevem kaj si eni izjave v tej temi tok jemljete k srcu.
Tle govorite o teoriji, jaz pa s prakse povem (pač recimo, da spadam v "sluts" kategorijo - točnih kriterijev ne poznam, ampak recimo, sem imela več ONS kot ena povprečna punca mojih let), pa povem tkole.. v življenju nisem zarad mojega "slovesa" imela problema pr tipih (tistih z resnimi nameni), moj sloves se me je pa držal predvsem zaradi ženske populacije. Spomnem se ene situacije, kjer sm spala z enim tipom, k je bil všeč eni moji znanki. In sem bla "slut".. ne zato, ker sem spala z nekom tako hitro, ali zato, ker je bil to že 12* tip s kterim sm imela ONS, ampak zato ker sem spala točno s tem tipom.
Po pravici povedano, nisem od moškega slišala, da bi kkšni rekel kurba ali lahka (pa imam pretežno moško družbo), medtem ko od žensk te izraze slišiš non-stop.

Po drugi strani, mi ni jasno, od kje potegnete, da so tipi, ki so imeli pod sabo velik žensk, cenjeni in zaželjeni? Ja mogoče so frajerji v svoji moški družbi, pa še to nisem nikol doživela. Mogoče moja moška družba popolnoma odstopa od normalnosti, ampak nikol ni blo nekih blaznih hollywood scen, kjer "alfa" samec razlaga kako je podru sinoči svojo 20. žensko, ostali mu pa ploskajo odprtih ust, misleč - ta tip je car.
Predvsem pa - velika večina žensk, se bo nekoga s takim slovesom na daleč ognla. To da je jebač, še zdaleč ni zaželjena kvaliteta.. seveda za eno punco, ki želi nekaj resnega.

*številka je simbolična.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 31. Avg. 2010 11:51

kudos Roberta :flehan:
točno tako, ogromno je govora o bitki med spoloma, v bistvu pa smo na vsakem koraku priče bitkam med ženskami.
Evolucija je žal na svojevrsten način poskrbela, da tud tak način pripomore k nadaljevanju vrste, s tem ko degradiramo druge ženske :twisted:
Nikoli se ne bo zgodilo, da bi vse ženske stopile na isto stran...ne feminizem ne emancipacija ne bosta pripomogla k temu. Sta pa doprinesla k temu, da je država z zaposlitvijo žensk dobila ogromno novih davčnih zavezank :razz: Jaz sem se že zdavnaj sprijaznila, da smo/so ženske "sluts" in tipi "studs", tako je bilo, je in bo. Vsaka zase točno ve, kakšen način uživanja v spolnosti ji odgovarja in kakšne posledice bo imelo njeno početje. Seveda jebači niso zaželjeni, a odkrito rečeno, nekaj je na njih da jim ženske podležemo...
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2010 11:55

Little fairy napisal/-a:Seveda jebači niso zaželjeni, a odkrito rečeno, nekaj je na njih da jim ženske podležemo...

ROFL

Je lahko en stavek še bolj kontradiktoren?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Avg. 2010 12:09

Jebači niso zaželjeni iz vidika varnosti. Redkokatera se bo šla spuščat v "resno zvezo" z nekom, za katerega ni prepričana, da bi ji lahko ostal zvest. Prav tako ne bo rade volje "razširila noge" nekomu, za katerega meni, da se zanima samo za njeno vagino. Ženske smo preračunljivke in iz tega vidika jebači niso zaželjeni.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 31. Avg. 2010 12:15

Hvala, da si mu obrazložila :)
Džeki, ti je zdaj jasno, kaj sem želela s svojim stavkom pojasnit? :P
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2010 12:32

V tej temi se pogovarjamo o seksu, ne o resnih zvezah.

Tip veliko prej dobi seksat, če kroži o njem glas, da je jebach, kot pa če kroži glas da je sramežljivko, ki ga nobena ne mara.

In še 100-tič: tip, ki ga ženske ne marajo, ne more biti jebach.

Jebach je nekdo, ki veiko seksa in menjuje ženske.Tega en tip, kiga ženske ne marajo, ne more početi.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 31. Avg. 2010 12:37

Po mojih izkušnjah, tip ki je jebač, to zna prekleto dobro zakrit, in naivnim puncam pogledat v oči in jih prepričat, da je samo njihov, da so mu one ves njegov svet itd. to je njegov čar.

P.S. jebač ali sramežljivko nista edini dve opciji.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Avg. 2010 12:40

Moški govorijo o seksu, večina žensk pa seksa zaradi 2dobitka" resne zveze. Zato večina žensk ne bo šla seksat z jebačem, z izjemo tistih, ki seksajo zaradi seksa :P

In ja, tip dobi lažje za seksat, če kroži o njem glas jebača - od jebačic (sluts). Od punce, ki vse svoje čare vlaga v "lov na pravega" ne bo dobil.

Ker pa je število "sluts" veliko večje od števila "studs", Studsi pri iskanju seks partnerk ne bodo mel problemov :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Avg. 2010 14:21

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov