Sluts & Studs - enkrat za vselej
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Problem je v tem, da ti ne bi spoznala simpatičnega karakterja, ker itak ne bi upal govorit s tabo. Razen če bi prej nekaj spil in nehal bit prpa. Škoda, da na večino tipov alkohol nima tako pozitivnega učinka
Na drugi sliki je pa itak čisto hud, tu se že ne more več kvalificirat med revčke
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
g00fy_qa napisal/-a:Ne strinjam se niti z izhodiščno predpostavko, da je ženskam veliko lažje dobiti seks kot moškim. Nikomur ni težko dobiti seksa. Samo vedeti moraš kje poiskati in biti brez posebnih kriterijev.
Glej, če bo ženska želela z nekom sexati (recimo s frendom ali znancem), ga v večini primerov samo pokliče in on bo takoj priletel k njej. Če bi en tip to naredil, bi dobil odložen klic in mogoče še kakšno klofuto, ko bi žensko srečal.
Ženska lahko dobi dobrega tipa čisto lahko za sex, medtem ko moški mora za dobro žensko skoraj krvavi pot potit. In ženska brez problema vstopi v družbo samih moških, medtem ko moški težko vstopi v družbo samih žensk (night out)
IMO
A goal without a plan is just a wish.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Alwaleed napisal/-a:Zanimivo, da povezuješ iskrenost z neuspehom dobiti žensko v posteljo.
Se ti zdi, da mora tip lagati, se pretvarjati, igrati, biti neiskren, če hoče biti uspešen jebač?
To zdaj zveni kot da se mi zdijo vsi, ki veliko seksajo, lažnivci, tisti, ki ne seksajo, pa iskreni ljudje.
Ni povsem tako ... Vseeno pa mislim, da mora klasični jebač, ki želi dobivati instant ženske za seks, na nek način igrati, lagati, se znati predstaviti in prodati.
Tisti, ki pa so štorasti, teh iger ne poznajo ... tudi zato so neuspešni. Iskreni so v tem smislu, da tega ne igrajo. Ne pomeni pa to, da sta iskrenost in neuspeh pri ženskah nujno povezana.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
ma jaz mislim, da malo preveč posplošujete...če je tipu čisto vseeno, s kom se bo dal dol, samo da se bo, bo to našu enako lahko kot ženska, ki ji je samo do tega...če ne drugega se bosta ta dva našla...
tako kot pravi g00fy_ka, mislim, da to ni v taki meri odvisno od spola kot od tega, kakšen pristop ima nekdo, verjetno tudi videz igra kakšno vlogo, še najbolj pa to, kakšne kriterije ima oseba oz. ali jih sploh ima....
tako kot pravi g00fy_ka, mislim, da to ni v taki meri odvisno od spola kot od tega, kakšen pristop ima nekdo, verjetno tudi videz igra kakšno vlogo, še najbolj pa to, kakšne kriterije ima oseba oz. ali jih sploh ima....
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
jullia_ napisal/-a:Vrednostne opredelitve - kdo je jebač, kdo je kurba, kdo je zafrustriran, išče potrditev,... tu nimajo popolnoma nobene veze.
svet katerega gledaš, doživljaš izhaja iz vzgibov na osnovi vrednostnih opredelitev, ki jih nosiš v sebi ... reči, da zdaj pa tole tukaj ne velja, je kakor igrati tenis brez žogice
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
g00fy_qa napisal/-a:Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.
Ker je moškim očitno pomembno le to, da je druga oseba ženska; nam ženskam pa je pomembno še marsikaj drugega, kot le to, da imate tiča (samozavest, karizma, pristop, keš, urejenost, simpatičnost .....), potem se, od oka, težavnost dobiti spolnega partnerja za eno noč lahko izenači.
Torej, mislim, da bo povprečna ženska, ki gre ven žurat z namenom seksa, imela približno enako delo najti voljnega tipa za seks kot ostali povprečni iskoči moski, zato, ker imamo v splošnem ženske, ki iščemo seks, višje pogoje od moških.
Kakorkoli, če na koncu pride do tega, da je moškemu edini pogoj za seks to, da je oseba ženska in ženski edini pogoj za seks to, da je oseba moški - potem je ženski lažje najti seks kot moškemu.
V bistvu se strinjaš z mano.
Ženske imate tako širok spekter tipov, ki so vam na voljo za seks, da si lahko po mili volji izmišljate, s kom bi seksale, ko/če vam pač je do tega.
Večina moških lahko o tem samo sanja.
------------------
Če je moški štorast in ne zna žensk osvajat, mu ostane samo desanka.
Ženska, ki hoče seksati, se samo zrihta, gre ven in čaka pri šanku, pa ima kandidatov, kolikor hoče.
V tem je keč, zakaj imajo jebachi "ugled", jebachice pa ne.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti zivis kr v enem svojem svetu, ki nima veze z realnostjo. Pa zakaj je vsakic KMS? Moji kolegi so bli tam miljonkrat pa se vedno ni noben seksal od tega. Pa ne zaradi kakih visokih kriterijev.g00fy_qa napisal/-a:Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Haha, jz se tud sprašujem kaj vedno ta KMŠ omenjajo, se kr bojim it tja, da ne bom ponesreči komu dala, ker me bo obdajala kmš avra.
It was forever..but it didnt last long..
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Mahagonij napisal/-a:Pa zakaj je vsakic KMS? Moji kolegi so bli tam miljonkrat pa se vedno ni noben seksal od tega. Pa ne zaradi kakih visokih kriterijev.
Poznam moške in ženske, ki so.
Mislim, da je KMŠ v tem smislu popularen zato, ker je poceni in preprost klub, kamor greš zaradi zabave, ne zato, da bi si višal status v očeh drugih.
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
g00fy_qa napisal/-a:Štorasti z ženskami po navadi iskreni tipi, ki ženske ne položijo ampak končajo kot njeni (dobri) prijatelji.
Moški in ženska - dobra prijatelja? Are you sure? To je možno samo in le v primeru, da ni niti z ene strani simpatije. Pri meni se je še vedno do zdaj izkazalo, da je vsak kolega (do točke "prijatelja" nisva prišla), s katerim sva se družila ob kavah, koncertih ipd., gojil simpatijo do mene in takrat sem mogla brez ovinkarjenja položiti karte na mizo in oditi. Ni bilo druge, ker nisem karakter, ki bi nekoga zavajal. Dokler nekdo ve, da ne bo nič in se slišimo enkrat na mesec, ni panike. Vse, kar pa že smrdi po nečem več, pa je alarm za to, da je treba razbiti lažno upanje.
In ja, get over KMŠ. Ne vem, zakaj se ga je prijela ta nehvaležna (ajde, za seksa željne bi bila hvaležna ) oznaka, da tam vsak/a dobi, ker to ni res. Če že, se dogaja tam seks ravno tako pogosto kot na katerem koli placu v istem stilu, torej s približno sorodno populacijo. Vsaj jaz še nisem opazila, da bi se tam dogajal razvrat, pa sem v svojih brucovskih časih kar precej prežurala tam.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
Jetta napisal/-a:Vsaj jaz še nisem opazila, da bi se tam dogajal razvrat, pa sem v svojih brucovskih časih kar precej prežurala tam.
Saj ni to en "on-premise" swinger klub, zaboga.
Potencial KMŠ-ja za spoznavanje voljnih se mi zdi podoben, kot potencial brucovanj in podobnih študentskih druženj.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:Ti zivis kr v enem svojem svetu, ki nima veze z realnostjo.g00fy_qa napisal/-a:Jaz trdim, da nikomur ni težko dobiti seksa, v kolikor nima posebnih kriterijev. Zato moški, ki mu je edini pogoj za seks to, da je oseba ženska, ni care, ker lahko gre recimo v KMŠ in si sorazmerno hitro nabere tudi do 100 črtic.
Tole jaz poskušam že cel čas malo okrog ovinkov povedat.
Saj v teoriji se fajn sliši. Vsi radi seksamo, torej se pač skupaj najdeta tip in ženska, ki hočeta seksat in se data dol.
V praksi pa enostavno ni tako. Dajte malo okrog sebe pogledat. Koliko žensk poznate, ki ne dobijo seksa? Ne resne zveze in treh otrok, seksa. In koliko tipov, ki jamrajo, da ne dobijo?
A boste res rekle, da je pri obeh spolih enako? Dejansko, ne teoretično.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:Koliko žensk poznate, ki ne dobijo seksa? Ne resne zveze in treh otrok, seksa. In koliko tipov, ki jamrajo, da ne dobijo? A boste res rekle, da je pri obeh spolih enako? Dejansko, ne teoretično.
Se strinjam.
Mislim, da je problem pretežno v tem, da je pri moških potreba po seksu pri večini prisotna in pretežno konstantna celo življenje, pri ženskah pa zelo variira.
Mnoge lahko preživijo leta brez seksa. Mnoge čisto dobro funkcionirajo v zvezah brez seksa. Pri mnogih želja do seksa mine v različnih fazah ciklusa. Pri mnogih se zmanjša zaradi kontracepcijskih tabletk. Pri mnogih želja mine v nosečnosti in po porodu. Pri mnogih mine po menopavzi.
Končni rezultat je, da je efektivna potrebnost žensk - število dni v letu, ko je povprečna ženska potrebna - mogoče 10% efektivne potrebnosti moških.
Zato menim, da je treba toliko bolj ceniti jebačice, ker te omogočajo, da je več moških zadovoljnih, in prispevajo k temu, da se ravnovesje izboljša.
Po drugi strani so jebači prasci, ki si jemljejo še več seksa, ko ga imajo že tako več od povprečja. S tem jemljejo potencialno potrebne ženske s trga in je še toliko težje za druge, ki bi tudi radi seksali.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Živim v svojem svetu - mogoče. Mogoče pa samo govorim o tem, da ni le ene strani kovanca in da predpostavke, ki jih sprejemamo, niso vedno tako samoumevne. Zadeve so kompleksne, matematična logika in enostranskost ne deluje vedno, sploh ne pri razmerjih.
In začnite malo boljše brat moje poste, tisti, ki mi še vedno kontrirate ter me nehajte lovit na nekaj, kar nisem nikjer napisala, prosim, hvala.
Glede KMŠ-ja: na tem forumu sem večkrat zasledila, da se vsi družno strinjate, da je KMŠ eden najbolj znanih krajev za mladiče, ki hočejo seksat. Zato sem ga uporabila za slikanje primera. Verjetno so še kakšni drugi klubi, kjer se dogaja podobno. Spet, nepotrebno lovljenje.
@Jetta: 1. imamo celo temo o moško-ženskih prijateljstvih. 2. moja izjava je bila mišljena kot "moški, ki pristanejo prijatelji ženske, čeprav bi jo radi položili, ampak ne vedo, kako se spraviti k zadevi". 3. iskrena moško-ženska prijateljstva SO mogoča, pa če se nekateri postavite na trepalnice. Tudi jaz sem dokaz za to.
In začnite malo boljše brat moje poste, tisti, ki mi še vedno kontrirate ter me nehajte lovit na nekaj, kar nisem nikjer napisala, prosim, hvala.
Glede KMŠ-ja: na tem forumu sem večkrat zasledila, da se vsi družno strinjate, da je KMŠ eden najbolj znanih krajev za mladiče, ki hočejo seksat. Zato sem ga uporabila za slikanje primera. Verjetno so še kakšni drugi klubi, kjer se dogaja podobno. Spet, nepotrebno lovljenje.
@Jetta: 1. imamo celo temo o moško-ženskih prijateljstvih. 2. moja izjava je bila mišljena kot "moški, ki pristanejo prijatelji ženske, čeprav bi jo radi položili, ampak ne vedo, kako se spraviti k zadevi". 3. iskrena moško-ženska prijateljstva SO mogoča, pa če se nekateri postavite na trepalnice. Tudi jaz sem dokaz za to.
As the shadow follows the body,
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov