Sluts & Studs - enkrat za vselej

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 31. Avg. 2010 14:38

Horus napisal/-a:Simpl test. Povab tega prjatla k sebi domov, da bosta sama. Idi se hitro stuširat, pridi ven gola in mu reči, da bi rada, da te posexa. Pa me zanima, če bo rekel, da noče uničit tega, kar imata, ali pa bo ubogal xD

Ni fer test, ker na tej točki bi jo mogoče poseksal prav zato, ker vidi večjo možnost, da ohranita prijateljstvo po seksu, kot pa po zavrnitvi.

Pravi test bi bil, če bi se mu dalo na izbiro seks ali ne-seks na tak način, da ne-seks ne bi pomenil zavrnitve.

Sem kar prepričan, da obstajajo prijateljski odnosi med privlačno žensko in tipom, ki je samski, pa bi se vseeno odločil za ne-seks, ker noče pokvarit odnosa.

Ne rečem, da so taki odnosi pogosti. Ampak nismo vsi isti.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2010 14:50

Alwaleed napisal/-a:
Sem kar prepričan, da obstajajo prijateljski odnosi med privlačno žensko in tipom, ki je samski, pa bi se vseeno odločil za ne-seks, ker noče pokvarit odnosa.

Ne rečem, da so taki odnosi pogosti. Ampak nismo vsi isti.

Na tem planetu samo, če je gej ali pa totalni lolek.

Nisem se slišal za heteroseksualnega tipa, samskega ali vezanega, ki bi okoli prostovoljno iskal prijateljice.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 31. Avg. 2010 15:17

Horus napisal/-a:@g00fy_qa

Simpl test. Povab tega prjatla k sebi domov, da bosta sama. Idi se hitro stuširat, pridi ven gola in mu reči, da bi rada, da te posexa.

Pa me zanima, če bo rekel, da noče uničit tega, kar imata, ali pa bo ubogal xD

Če bi to naredila, bi s postelje padel, ker bi se začel režat. Verjetno. Če bi meni to sploh uspelo povsem resno izpeljat. In potem bi rekel še, da tega ne more naredit, ker je enostavno narobe, ker sem mu kot sestra. In resno bi se zasekiral, zakaj sem to naredila.

Nama je povsem logično, kaj to je in kaj to ni. Ne rabim se it takih testov. Sem v preteklosti dobila dovolj zagotovil za to, da me ne namerava poseksat. In kot sem že rekla, toliko že znam preceniti ljudi. :)

Ne bom trdila, da nikoli ni bilo nobenih pomislekov glede tega, kaj se sploh greva. Ampak to se mi zdi normalno. Končna odločitev je tista, ki šteje. Pa to zdaj sploh ne pomeni, da si skrivoma želim seks, ker si ga ne (in obratno z njegove strani, vsaj predvidevam).

ČE pa bom kdaj ugotovila, da sem se motila, vzamem nazaj vse besede in javno priznam svojo napako, ok?

Horus in Džeki, žalostno, da med moškim in žensko ne dovoljujeta drugih vezi, kot le seksualnih.
Alwaleed, hvala, vsaj nekdo razume.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 31. Avg. 2010 16:14

Džeki napisal/-a:Na tem planetu samo, če je gej ali pa totalni lolek.

Nisem se slišal za heteroseksualnega tipa, samskega ali vezanega, ki bi okoli prostovoljno iskal prijateljice.

Še dobro, da poznaš cel planet. :lol:

Saj ne iščeš prijateljic okoli, pač pa spoznaš enega človeka, s katerim se lahko pogovarjaš o stvareh in na način, kot se z nikomer drugim ne moreš.

Če si povrh še take vrste, da se ljudem težko odpreš, ti potem tak odnos preveč pomeni kot prijateljstvo, da bi tvegal, da ga destabiliziraš s seksom.

Ne govorim o sebi, pač pa o ljudeh, ki so mi blizu in mi je dinamika odnosa razvidna.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 31. Avg. 2010 17:11

Alwaleed napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Na tem planetu samo, če je gej ali pa totalni lolek.

Še dobro, da poznaš cel planet. :lol:

:D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Avg. 2010 17:28

Alwaleed, tvoja teroija se lepo sliši, ampak mislim, da je to samo teorija.Sori, ne kupim, dokler takega odnosa kje ne vidim na lastne oči.

Še vsako "prijateljstvo" na relaciji heteroseksualni moški-ženska, ki sem mu bil priča, je bilo nekakšna lažna simbioza seksualno inferiornega in neodločnega moškega in njemu všečne ženske.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Avg. 2010 17:37

Sem bila vedno mnenja, da dejansko prijateljstvo med moškim in žensko lahko obstaja, pa sem že 2X po parih letih prijateljstva spoznala, da se vedno slabo konča in da to večinoma ni možno :? Simpatija z njegove strani, nič z moje, njegova želja po zvezi, negativen odgovor, konec prijateljstva :?

Seveda je govor o dejanskih dobrih/najboljših prijateljih, ne pa kolegih na kavah 2× mesečno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 31. Avg. 2010 17:51

barbie_girl_85 napisal/-a: tip dobi lažje za seksat, če kroži o njem glas jebača - od jebačic (sluts). Od punce, ki vse svoje čare vlaga v "lov na pravega" ne bo dobil.

se strinjam. sama si za ons raje izberem tipa, ki bolj tendira k jebaču kot pa k sramežljivku, iz čisto prerpostega razloga: večje verjetnosti za boljši sex, ki pa je tudi nekako vodilno merilo pri izbiri partnerja za ons. medtem ko kadar si želim resnega razmerja, je pa ravno obratno :D
v bistvu je uspešnost jebačev v tem, da znajo izmed množico žensk razbrat in pobrat tisto, ki je na lovu za ons-jem. :P
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a alenka1971988 » 01. Sep. 2010 12:42

no mislim da ima tukaj horus kar prav ženska lahko prej dobi tipa za avanturo, kot obratno. čeprav se tudi moškemu, če ve kje iskati ni treba tako zelo potruditi :P iz opažanj pa sklepam da ženske bolj privlačijo jebači kot sramežljivi fantje, in čeprav vedo v kaj se spuščajo se potem v 90% opečejo, ker jebač preneha z svojim početjem le takrat ko spozna zanj popolno žensko in se zaljubi vanjo do ušes. spremeniti pa ga tako ni mogoče pa če se še tako trudiš. :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov