Slovenci in tujke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Avg. 2011 22:21

Ful opažam zadnje čase, da si tipi iz mojega širšega kroga ( natančneje, od brata kolegi) vozijo vsi neke tujke sem, pa imajo resne zveze z njimi, eni se celo poročijo.

Govorimo o tipih starih 27-30.

Ponavadi so Rusinje, Čehinje, en ima Bolgarko..Večinoma lepe punce.

Je to neka kao moda zdaj, ali kaj. Zanima me, če slovenske punce isto opažate. Ker poznam bistveno manj Slovenk, ki imajo tujca, kot obratno.

( skratka govorimo o tujcih, d ami ne bi kdo zdaj uletaval s komentarji o južnih bratih in sestrah, ki živijo v Sloveniji).

Je pa zanimivo, da recimo moj sosed, ki je zdaj star 34 let, je bil skoz ful sramežljiv do žensk. Potem pa je spoznal v tujini eno Turkinjo. In zdaj že leta lepo živita v Sloveniji, jo je pripeljal sem..

Mogoče je fora v tem, da kot tujec lažje dobiš žensko v drugi državi, ker si eksot in kot tak zanimiv. Kaj mislite.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Avg. 2011 22:26

Jaz mislim, da si ti ljubosumen na vse te tipe, glede na to da tukaj in na še mnogih drugih forumih odpiraš teme takega značaja. A si jim fouš, ker so oni z eno nogo v resni zvezi, ti pa jih lahko samo gledaš?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Avg. 2011 22:59

^^kaj a si si kako nevesto po pošti naročil da se neki peteliniš?

Moje mnenje je, da ko si tujec oz. srečaš osebo druge nacionalnosti...si avtomatsko bolj zanimiv. Če je Janez v svoji vasi samo prostovoljni gasilec in v prostem času kvalificiran varilec, je v tujini Janez ki živi v Sloveniji, v prostem času pa je junak ki rešuje mačke iz dreves...

V tujini se vsak počuti bolj zanimivega, in tudi pogovori z tujci so veliko bolj zanimivi...in ko se vsak počuti zanimivega, je ponavadi veliko bolj samozavesten...in ponavadi je to recept za uspeh.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 26. Avg. 2011 23:11

jih poznam kar nekaj takih, tako moškega kot ženskega spola. Žensk, ki imajo tujce, celo več.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Avg. 2011 23:23

Jaz pa nobenga ne poznam, ki bi bil s tujcem. Ne ženske, ne moškega :D
Yada, yada, yada...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 26. Avg. 2011 23:42

jaz mam tujca:) čeprav teško rečem tujec, ker že kr neki zajta tuki živi:)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 27. Avg. 2011 0:49

Džeki napisal/-a:Ker poznam bistveno manj Slovenk, ki imajo tujca, kot obratno.

Ker Slovenke gremo ven iz Slovenije. :) V vecini takih primerov gre punca k fantu zivet, tako da Slovenke, ki smo s tujci, gremo v tujino, tujke pa pac k Slovencem v Slovenijo. Sicer poznam par primerov, kjer je fant sel v tujino k punci, ampak to so bolj izjeme.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Avg. 2011 11:11

posploševanje

Js osebno poznam samo punce, ki majo tujce :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 27. Avg. 2011 12:12

^^ in zmeri več jih je, sploh s črnci :)
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 27. Avg. 2011 12:41

Js sm lih brala člank nevemkježe da je ful spletnih strani, kjer si kupiš ženo iz tujine in da se tut slovenci vse bol poslužujejo tega. Poznam pa sam eno punco da je s črncem in je pršu v slo k njej živet :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 27. Avg. 2011 16:08

Jaz poznam nekoga, ki je poročen s Kolumbijko pa živita v slo. :) Simpatična.. Sicer pa sem sama s tujcem in vem kak je to ful boljše pa bolj zanimivo :)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 27. Avg. 2011 16:58

Ne vem za druge, ampak Rusinje so ponavadi vesele poroke s tujcem, ker jim omogoča lepšo prihodnost, kot doma (izvzete že od prej bogate družine), lepše priložnosti za otroke itd. Plus kakorkoli obrneš, je v Rusiji težko najti kulturnega ambicioznega moškega, vsaj v revnejših delih.
Samo iz našega mesteca v Sibiriji sta poleg moje mame še dve Rusinji tukaj, ki sta se preselili sem po poroki s Slovencem.
Če ne živiš v evropskem delu, je poroka z evropskim tujcem neke vrste blagoslov. One pa tut znajo pol vrniti s pridnostjo doma itd. Trenutno celo ustanavljamo združenje ruskih žensk v Sloveniji, jih je ogromno.
Sama sem hčerka Rusinje iz prvega zakona in smo se pred 11 leti preselili sem z mojim očimom. Pa sem tu veliko na boljšem, kot bi lahko bila v tistih krajih.
Because I can.
Uporabniški avatar
Harlow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Harlow » 27. Avg. 2011 17:25

Se strinjam s Tandando. Veliko ženskam to pomeni lepšo prihodnost. Sama poznam samo en tak par in sicer Slovenca, ki ima ženo Filipinko (zraven sta v Slovenijo prišle še njene dve sestre z otroci in zdaj vsi živijo v isti hiši :lol: ).
Sem pa zasledila, ko sem bila v Tuniziji, da tam moški(pretežno kakšni animatorji v hotelih) "prežijo" nad Evropejkami. Prepričano so namreč, da smo vsi v Evropi bogati in da se tukaj cedita med in mleko. Tako naprimer sploh ni čudno če vidiš kakšnega postavnega Tunizijca z žensko, ki je od njega starejša npr. 20 let ali več (ponavadi jim ženske pošiljajo denar, če pa imajo "srečo" se preselijo v Evropo, kar je življenjski cilj večine tam). Verjetno mi ni treba posebaj poudarjat, da si večina omisli po več žensk hkrati (majo potem večji prihodek :lol: ). Obstajajo celo forumi, ki turistke opozarjajo pred takimi "nevarnostmi". Baje se podobne zgodbe dogajajo tudi v Turčiji (domnevam pa, da tudi v vseh državah, ki so slabše razvite in imajo nižje standarde).
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Avg. 2011 19:19

White_Widow napisal/-a:^^ in zmeri več jih je, sploh s črnci :)

attention whores
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Avg. 2011 19:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov