slabo kaže
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
wasd: pitanje, sex, atraktiven.... in tebe piči v nos beseda maskularen ![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
@Macola, vsi tvoji kriteriji za punco (če se že greš dejtanje) bazirajo na seksualni preteklosti. Pa na njenem izgledu. A njen karakter pa nima nobene veze? Pa želje in načrti za prihodnost? Hobiji?
S tako plitkimi kriteriji za razmerje boš težko našel dekle, ki ne partnerstvo dojemala zgolj površinsko.
@ Green Cookie, se ne strinjam, da je treba za dober sex nujno menjavati spolne partnerje. Šele ko partnerja bolje spoznaš tudi seksualno preideš na višjo raven. Krajše avanturice običajno ne vključujejo nekega jakega eksperimentiranja. Zato bi težko trdila, da je punca, ki je imela do 25 leta 10 partnerjev bolj izkušena kot tista, ki jih je imela 5 pa te dlje časa. Prej obratno. Izkušenost pri seksu se pomoje bolj odraža v količini seksa. In nekdo v resni zvezi seksa bistveno več kot nekdo ki se gre samo avanture. Je pa seveda izkušenost in spretnost precej odvisna tudi od interesa osebe, da poskusi kaj novega.
S tako plitkimi kriteriji za razmerje boš težko našel dekle, ki ne partnerstvo dojemala zgolj površinsko.
@ Green Cookie, se ne strinjam, da je treba za dober sex nujno menjavati spolne partnerje. Šele ko partnerja bolje spoznaš tudi seksualno preideš na višjo raven. Krajše avanturice običajno ne vključujejo nekega jakega eksperimentiranja. Zato bi težko trdila, da je punca, ki je imela do 25 leta 10 partnerjev bolj izkušena kot tista, ki jih je imela 5 pa te dlje časa. Prej obratno. Izkušenost pri seksu se pomoje bolj odraža v količini seksa. In nekdo v resni zvezi seksa bistveno več kot nekdo ki se gre samo avanture. Je pa seveda izkušenost in spretnost precej odvisna tudi od interesa osebe, da poskusi kaj novega.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Macola napisal/-a: Tipi imamo v genih zapisano, da se izognemo promiskuitetnih punc v velikem loku, vsaj ko je treba najdet resno partnerico. Slednjega se ženske dobro zavedate (očitno ne vse), ali se začnete zavedat šele potem, ko ste skozi dale že zadosten vrtiljak tičov, ampak takrat je že prepozno. Posle jeb.nja nema kajanja, so rekli in prav so imeli.
Iskreno upam da ostanes samski, ker mas par stvari se za dojet. Ce se ti me zdimo prevelke kur*e pol se pac odfuri nekam v iran, irak, mogoce tut kko juzno afriko in si tm najd eno zadekano deklino, garantirano devica, nima pojma kaj je to sex pa se vrnes jo lahko ce ti kj nebo prou
![naja :/](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/naja.gif)
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Macola - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2014
s0nckic4 napisal/-a:@Macola, vsi tvoji kriteriji za punco (če se že greš dejtanje) bazirajo na seksualni preteklosti. Pa na njenem izgledu. A njen karakter pa nima nobene veze? Pa želje in načrti za prihodnost? Hobiji?
prihodnost?Ne bom je poročil. Hobiji?Imam prijatelje za te pis*darije. Videz?To je pa 70% pričakovanja od ženske, kar pa roko na srce, ni v v plodnem obdobju nič drugače pri ženskah. Razlika je samo ta, da ženske rade govorite o t.i. personality bullshitu, zato da ne izpadete plitke, lahke in pa c.pe. Poleg tega popularnega ženskega pretvarjanja, da videz ni tak big deal in da je najbolj važna osebost, je velik dejavnik kako podzavestno dojemamo posameznikovo osebnost.
Štos je v tem, da osebnost človeka na podzavestnem nivoju dojemamo zelo pristransko zaradi njegovega videza, kar se odraža v tem, da npr. atraktivni moški izpadejo, kot moški z dobrimi osebnostmi. O tem lahko prašaš kateregakoli psilologa, ki ni pofejkal diplome, pa ti bo odgovoril isto. Celoten bullshit o osebnosti pa postane še bolj smrdljiv, ko vidiš kako velik delež ženske sfere leze za, in skače po tipih, ki so pravo nasprotje od tega, kar trdijo da iščejo - dolgočasni, bedni, samovšečni ... ampak atraktivni tipi. Malo se ozri naokoli in opazuj dejanja in stanja, prav tako opazuj sebe, pa boš videla, da si čisto isti k.rac kot jaz in večina tipov, le da jaz povem naravnost ti pa nekaj lapaš, sanjaš in drugače dojemaš. Get real. Je še najbolje enkrat ena punca povedala, na vprašanje kaj pričakuje od tipa:"Fajn za pogledat, malo k.rca pa da ni res težki, j.beni idiot, za ostalo mam pa frende"
littlebird_18 napisal/-a:
Iskreno upam da ostanes samski, ker mas par stvari se za dojet. Ce se ti me zdimo prevelke kur*e pol se pac odfuri nekam v iran, irak, mogoce tut kko juzno afriko in si tm najd eno zadekano deklino, garantirano devica, nima pojma kaj je to sex pa se vrnes jo lahko ce ti kj nebo prou
Spet ti. Pa s kolikimi si se kresnila, da si tako pro-primiskuitetno orientirana?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Macola, ampak kaj pa če se ponesreči in ona zanosi? Pri seksu je vedno možnost, da se zgodi. A ti je popolnoma vseeno kakšna ženska bo mama tvojega otroka?
Je pa res, da folk dostikrat niti ne razmišlja o slednjem preden se spusti v v kakršnokoli seksualno razmerje.
Je pa res, da folk dostikrat niti ne razmišlja o slednjem preden se spusti v v kakršnokoli seksualno razmerje.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Macola - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2014
s0nckic4 napisal/-a:Macola, ampak kaj pa če se ponesreči in ona zanosi? Pri seksu je vedno možnost, da se zgodi. A ti je popolnoma vseeno kakšna ženska bo mama tvojega otroka?
s0nckic4, what the fak no.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
s0nckic4 niti nisem govorila o avanturah, ampak o sexu v različnih zvezah. Nevem za druge, ampak jaz sem z vsakim naslednjim bolj uživala, ker sem do tistega trenutka nabirala izkušnje in ugotavljala, kaj mi paše in kaj ne. In od vsakega sem potegnila nekaj drugega, tako pri sexu kot v sami zvezi. Samo z enim se sigurno ne bi naučila toliko, kot znam danes. In potem tudi ugotoviš za nazaj, da nekateri sploh niso tako dobro sexal, kot si mislil takrat. Kajti nisi poznal drugih stvari.
Macola, sem imela že deca z večjim tičom, po vseh "standardnih kriterijih" bolj atraktivnega, z vsemi definiranimi mišicami na telesu, zagorelega,...zdajšnji ma celo mal trebuha..![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Dej dojami že enkrat, da skor nima veze, kako zgledaš, ampak kakšno energijo oddajaš. Ti definitivno odbijajočo, pa sploh ne vemo, kako izgledaš..niti jaz osebno nočem vedet.
Macola, sem imela že deca z večjim tičom, po vseh "standardnih kriterijih" bolj atraktivnega, z vsemi definiranimi mišicami na telesu, zagorelega,...zdajšnji ma celo mal trebuha..
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Dej dojami že enkrat, da skor nima veze, kako zgledaš, ampak kakšno energijo oddajaš. Ti definitivno odbijajočo, pa sploh ne vemo, kako izgledaš..niti jaz osebno nočem vedet.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Macola mnenje tok primitivnih ljudi kokr si ti me ne zanima, zgleda da se ti neda dopovedat sam pac zarad te svoje tupavosti bos dost nesrecn u lajfu ![tot :tot:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/dead.gif)
![tot :tot:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/dead.gif)
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ej a tebe so kot otroka velik tepl z macolo, da si zdej tak debilko? Čist tko, informativno me zanima...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ful si zbircen za tipa, ki ne dobi seksat...
- dreamerka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2011
macola, kolk se kažeš po tem forumu, maš gnil karakter. verjetno s tem merilom 5/25 delaš ženskam sam uslugo.
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov