ŠIROK TIČ-OZEK KONDOM
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
greatred napisal/-a:Ja....nevem,stiska me vglavnem!
Razen če ni kaj drugega razlog....??????
Kaj mi pomaga lekarna...pojma nimajo!
V sex shop-u pa sem kupil največje,pa je isti problem! Dolžina je že ok.....širina pa ni tko različna od kondoma do kondoma-preverjeno! Sem probal že kar nekaj ˝modelov˝!
Da je kaj drugega razlog????
Dragi greatred
Povej mi prosim, če imaš že te težave in ti noben sex shop ni znal pomagati niti v lekarni in ne vem kje še vse. Kako to da si se odločil, da boš šel to sem pisati in da misliš da ti bodo pa tu znali svetovati?
Dvomim, da tu tiči zajec in si ti tako blazno obupan, da ne veš kaj storiti Če ti xxl kondomi niso prav in te utesnjujejo in ne vem kaj to pomeni da imaš tak obseg da je za knjigo rekordov.
Kondomi xxl so ne boš verjel tudi širši, če ne verjameš si res kupi enkrat kondome xxl, pa se prepričaj
Če pa res ne moreš nič storiti, pa pokliči guinesovo knjigo rekordov...če že ne boš seksal s kondomi boš vsaj dobro zaslužil in ne dvomim v to, da ti kakšen durex ali drugi proizvajalec kondomov ne bo omogočil zalogo kondomov do smrti...oni si bodo reklamo naredili ti boš pa seksal v miru
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
ja moj bivši je meu tut tok velzga-širozga,da mu je biu tut kondom xxl premejhn...ga je tok stisnl,da mu je takoj dol padu...pa sva pač sexala brez kondoma,tko da sm pač jst tabletke jemala...drgač pa so tut eni kondomi sam nimam pojma od kere firme k so xxl pa so bl široki...tko da kupuj xxl kondome pa ugotov keri so to:)
drgač pa rešitev je v tem,da ona začne jemt tabletke
drgač pa rešitev je v tem,da ona začne jemt tabletke
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Zdej morem pa jaz dobro razmisliti, če sploh si sploh še želim biti tip, kaj pa če bi se narava poigrala z mano in mi dala kakega orjaka med noge , pa bi imela take probleme.....mamma mia, in naj še kdo reče da je lahko biti moški!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
greated uboga tista ki bo mogla to anakondo sprejet med svoje noge...mater...če nit kondoma ne morš najt zadost velizga, kako si potem najdu luliko sploh...svašta...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Pa joj no, eni govorite lih tko, kot da bi mu bli fouš..
Če ga ne more dat gor normalno, ga pač ne more. Če veste pametno rešitev, mu povejte, če ne pa ga puste pr mer. Kaj je važno kako ga da not, važn da ga da in je rešeno.
Če ga ne more dat gor normalno, ga pač ne more. Če veste pametno rešitev, mu povejte, če ne pa ga puste pr mer. Kaj je važno kako ga da not, važn da ga da in je rešeno.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
lissa napisal/-a:Pa joj no, eni govorite lih tko, kot da bi mu bli fouš..
Daj poglej malo realnega vidika, pa boš videla da tip nabija. Vsak normalen kondom se brez večjega problema raztegne tako, da je premer "luknje" vsaj 15cm al pa še več...in to brez večjega problema. In ti potem verjameš, da ga tisto tipu tako stisne da mu pade dol? dream on...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]