ŠIROK TIČ-OZEK KONDOM
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
McLarnovc napisal/-a:lissa napisal/-a:Pa joj no, eni govorite lih tko, kot da bi mu bli fouš..
Če ga ne more dat gor normalno, ga pač ne more. Če veste pametno rešitev, mu povejte, če ne pa ga puste pr mer. Kaj je važno kako ga da not, važn da ga da in je rešeno.
Daj poglej malo realnega vidika, pa boš videla da tip nabija. Vsak normalen kondom se brez večjega problema raztegne tako, da je premer "luknje" vsaj 15cm al pa še več...in to brez večjega problema. In ti potem verjameš, da ga tisto tipu tako stisne da mu pade dol? dream on...
Glej briga me, kakšnega ma, naj nabija če hoče, sam nevem kaj ste vi na bolšem če neki drezate nazaj pa te fore.
Če se vam zdi neumno, mu niti ne odgovarjat, ne pa neki mu šestkrat rečt nazaj da ne more met tazga.
Tok enga obremenjevanja za brezveze. Puste človeku veselje in to je to.
-
_just me_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2007
hm ja no... moj tip je meu isti problem neki časa, tist obroček na koncu ga je preveč stisku, pol je pa menju kondome, pa niso bli nič večji, sam druga firma in zdej je vse ok. Pa ponavad baje tišči, če ni do konca odvit.. Tak da probi najprej to
- xly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2008
moj fant ima enak problem, je probal že svašta kondomov in noben ni bil kul. ni stvar v dolžini ampak v širini..midva sva pač to rešla tako da jemljem kontracepcijske, drugače ni šlo. (in mislim da to res ni zadeva s katero se je mislil avtor posta ''postavljat''...)
tako da fant, mislim nimaš druge kot da si najdeš bejbo s katero boš mel pač malo bolj resno zvezo al vsaj ''redne sestanke'' in se zmenita za KT. (če pa kaj pogruntaš mi sporoči, ker bi tudi mi2 raje uporabljala kondome kot KT)
LP
tako da fant, mislim nimaš druge kot da si najdeš bejbo s katero boš mel pač malo bolj resno zvezo al vsaj ''redne sestanke'' in se zmenita za KT. (če pa kaj pogruntaš mi sporoči, ker bi tudi mi2 raje uporabljala kondome kot KT)
LP
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
[quote="McLarnovc"
Daj poglej malo realnega vidika, pa boš videla da tip nabija. Vsak normalen kondom se brez večjega problema raztegne tako, da je premer "luknje" vsaj 15cm al pa še več...in to brez večjega problema. In ti potem verjameš, da ga tisto tipu tako stisne da mu pade dol? dream on...[/quote]
Lej sej če se teb to ni zgodil, to še ne pomen, da to ni res ok? Sm tud na lastne oči vidla, k se je mojem tipu to dogajal, dokler kondomov ni menjal ja???
Daj poglej malo realnega vidika, pa boš videla da tip nabija. Vsak normalen kondom se brez večjega problema raztegne tako, da je premer "luknje" vsaj 15cm al pa še več...in to brez večjega problema. In ti potem verjameš, da ga tisto tipu tako stisne da mu pade dol? dream on...[/quote]
Lej sej če se teb to ni zgodil, to še ne pomen, da to ni res ok? Sm tud na lastne oči vidla, k se je mojem tipu to dogajal, dokler kondomov ni menjal ja???
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Josephina napisal/-a:Pa naj ma punca kontracepcijske.
khm tale je pa bedna...kondom te zaščit tud pred sp. prenoslivimi bolezni...!
drugače pa če bi probal da daš kondom malce višje da ga ne spustiš čisto do konca...
poglej malo na netu mogoče kaj najdeš ker v normalnih trgovinah tega nimajo ali pa mogoče celo v lekarnah prašat ni greh
drugače pa maš mal nasreče ane take stvari so res lohk obupne da te spravjo ob živce
vlik sreče
P.S.zakaj nekateri odgovarjate če ne poveste nič pametnega kot npr od p!ke komentar: kaj ti to zezaš? ooo daj no... če bi se zajbavu varetn ne bi sprašvou za resne odgovore in ja eni majo res take probleme+nben ni popoln!zato pa respect!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
rdeče vrtnice napisal/-a:P.S.zakaj nekateri odgovarjate če ne poveste nič pametnega kot npr od p!ke komentar: kaj ti to zezaš?
em, js npr., imam navado na neumna vprašanja neumno odgovarjat... in če realno pogledaš, res težko najdeš tipa, ki bi mu NAJVEČJI kondom bil premali (+ bi s to težavo ravno na ženski forum prišel, 100% se ne hvali a ne? predvsem pa, ženske bojo o tem več vedle kot pa moški, kako si nej tip da kondom gor, da se bo vredu počutil, iz izkušenj pač I guess ), razen tistih, ki jim je seveda to način hvaljenja.
rdeče vrtnice napisal/-a:ooo daj no... če bi se zajbavu varetn ne bi sprašvou za resne odgovore in ja eni majo res take probleme+nben ni popoln!zato pa respect!
ja, sej ne da je zadnje čase na forumu malo morje duševno malo drugače razvitih osebic (da koga ne užalim...), ki "prodajajo bučke" tle na forumu, nabijajo v prazno, se delajo norca z naivnih uporabnic in uporabnikov, ki na njihove poste dejansko iskreno odgovarjajo in tako naprej
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
rdeče vrtnice napisal/-a:Josephina napisal/-a:Pa naj ma punca kontracepcijske.
drugače pa če bi probal da daš kondom malce višje da ga ne spustiš čisto do konca...
poglej malo na netu mogoče kaj najdeš ker v normalnih trgovinah tega nimajo ali pa mogoče celo v lekarnah prašat ni greh
drugače pa maš mal nasreče ane take stvari so res lohk obupne da te spravjo ob živce
vlik sreče
P.S.zakaj nekateri odgovarjate če ne poveste nič pametnega kot npr od p!ke komentar: kaj ti to zezaš? ooo daj no... če bi se zajbavu varetn ne bi sprašvou za resne odgovore in ja eni majo res take probleme+nben ni popoln!zato pa respect!
In kaj ni nobne varjante, da bi kdo tuki gor zezu ? Sm uprašala, ker ne zastopim kko so mu lahko največji kondomi premajhni. In da nisem ponavljala drugih, sem dodala samo ( beden, očitno ) komentar. Al to je prepovedano ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
rdeče vrtnice napisal/-a:Josephina napisal/-a:Pa naj ma punca kontracepcijske.
Jah ce ma stalno partnerico ni nic bednega kle. Khm..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov