Si me res ne želi več?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 22. Jul. 2008 8:20

hehe kot da bi jaz pisala...
Jaz pa bom malo drugače rekla. Pomoje si on ne želi tebe ampak sexa. In ker ve da ga pri tebi lahko dobi, ker še imaš čustva do njega, te pokliče.
Tudi jaz in bivši sva se zelo ohladila v postelji, sex z njim mi je bil kot neka obveznost, če nekaj dni nisva, se mi je zdelo da moram, ker drugače bo nekaj narobe. Zdaj ko gledam nazaj, se mi zdi da je že takrat bilo stanje brezupno.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 22. Jul. 2008 8:49

Po izkušnjah sodeč so tipi tko trmasti, da če neki ne dobijo, pol loh vlečejo trmo v nedogled - tud če te ma še zmerm rad, bo samo zarad trme šel svojo pot.

Ne vem kaj rečt :(
A ma smisel vztrajat in se matrat?
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 22. Jul. 2008 9:44

pomojem ima smisel vztrajat dokler imaš energijo, ko energije za tole ni več, gre samo od sebe drugo pot...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 22. Jul. 2008 10:17

Meni se zdi ta zgodba precej otročja.

Ti deluješ po principu, česar nimam, si želim in si 'spregledala' šele zdaj, ko te ignorira. Če bi ta tip takrat, ko si mu povedala, da imata probleme, ohranil hladno kri in se poskušal s teboj lepo človeško pogovoriti, grem stavit, da bi stanje ostajalo nespremenjeno, o strasti in želji po njem pa ne bi bilo ne duha ne sluha. Zdaj, ko je naredil nekaj groznega, te zapustil in te celo zavrača, pa te podžiga ... In po moje te podžiga samo ta odnos, ko veš, da nečesa ne moreš imeti, ne pa on kot človek, kot oseba, kot ljubimec ...

In on ... Ne vem zakaj bi si želela zvezo s fantom, ki po šestih letih ob problemu, četudi kočljivem, odkoraka stran takoj, ko mu nekaj ni po godu. Seveda se zgodi, da strast mine, seveda ti kdaj ni do spolnosti, seveda si kdaj ne predstavljaš, da bi sploh še kaj obstajalo med vama, ampak take zadeve se rešujejo, ne ignorirajo in predvsem ne greš stran takoj, ko ti partner pokaže krivi prst. Otročje z njegove strani in sama ne bi želela zveze s takim človekom, ki ne prenese težav v zvezi ...

In to, da sedaj seksata in je kao fenomenalno - seveda je. On si te 'jemlje', ker mu fizično ugaja, ti se mu predajaš, ker misliš, da boš z igranjem poredne punčke, ki se ne more zadržati, zrasla v njegovih očeh. Kompliciran odnos, ki po moje nima prihodnosti. In on te bo rajcal le tako dolgo, dokler ne bo spet čisto tvoj. Ko bo, se boš spet ohladila.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 22. Jul. 2008 11:50

mislim ,da sta si po 6ih letih dolžna vsaj iskren pogovor,če že ne drugega..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov