sexy time gone wrong - unfinished business!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
*Abby** napisal/-a:Meni se pa zdi, da je tole tema, odprta samo zato, da se Dessa pohvali kako je ujela enega mladega žrebca z audijem ...
c c c. a veš kaj vse o tebi in tvoji super zvezi s super dečkom vemo?
dečva je pač doživela najboljši kunilingus ever, hkrati pa naletela na odpor. in je zmedena. to je problem.
zakaj ma dec audija in kje je dobu keš za to ni primarna vsebina teme, zato bodo nadaljna prepucavanja pobrisana, oftopici pa sankcionirani.
js še vedno mislim, da je to super predigra in bi za ziher naslednjič poskrbela za bolj primeren kraj srečanja. ne vem kako mata rešena stanovanjsko problematiko. ampak za prvič je meni fajn bit doma. če se stvar zavleče imaš tuš in vso udobje lastnega doma. lastno postlejo za morebitno aftersex crtanje, hkrati pa dovolj ostalih kotičkov in površin, da se ni treba omejit samo na konvencionalno posteljo.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
če še ni nikoli v avtu, je popolnoma razumljivo. "poznam nekoga" k se je mogla bejba kar potrudt, da ga je 'prepričala' v to. namreč nekomu, ki tega še ni poskusil, je lahko prvič malo nerodno/nelagodno..iz različnih razlogov..
best of luck, though!
best of luck, though!
Zadnjič spremenil Captain, dne 19. Jan. 2013 1:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
v konlni fazi, js tudi nisem neka blazna pritašica seksa v avtu, vsaj ne prvega.
- floribunda
- Cosmopsiho
in zato se je izjemno potrudil oralno zadovoljit njene potrebe?
pomojem ta teorija ne bo držala vode.
pomojem ta teorija ne bo držala vode.
- Dessa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2013
@lina: thanks, girl se strinjam.. se tud človek pol kr malo mlajšega počuti, če je kak mlajši zraven
@floribunda: se strinjam tudi s tabo, ne vem, zakaj so se tolk v ta avto in keš vpiknili, ker sploh ni melo veze.. in sama ne bi mogla boljše tega opisat, točno tako, kot si ti rekla.. najboljši podvigec ever in hkrati odpor, zato je bla zmeda. mogoče res ni pristaš sexa v avtu, sej za prvič res ni najboljša izbira, je pa sigurno vznemirljivo.
@Captain: hvala!mogoče res ni hoto priznat, da še nikol ni v avtu in se je zato izmikal, da ne bi še bolj nerodno potem izpadlo.. zato ga drugič niti ne bi v to prepričevala, zdaj tak vem, da to ni več opcija hvala, računam na orng podvigec kje drugje naslednjič, na mehkem, udobnem, pa da lahko lagano skakljam okol in okol
@carrie: se strinjam s floribundo.. če mu ne bi blo, se niti ne bi potrudo in se pripeljal 25km, pa se potrudil oralno zadovoljit moje potrebe to the fullest, tak da mislim, da ni bila v tem fora..
@floribunda: se strinjam tudi s tabo, ne vem, zakaj so se tolk v ta avto in keš vpiknili, ker sploh ni melo veze.. in sama ne bi mogla boljše tega opisat, točno tako, kot si ti rekla.. najboljši podvigec ever in hkrati odpor, zato je bla zmeda. mogoče res ni pristaš sexa v avtu, sej za prvič res ni najboljša izbira, je pa sigurno vznemirljivo.
@Captain: hvala!mogoče res ni hoto priznat, da še nikol ni v avtu in se je zato izmikal, da ne bi še bolj nerodno potem izpadlo.. zato ga drugič niti ne bi v to prepričevala, zdaj tak vem, da to ni več opcija hvala, računam na orng podvigec kje drugje naslednjič, na mehkem, udobnem, pa da lahko lagano skakljam okol in okol
@carrie: se strinjam s floribundo.. če mu ne bi blo, se niti ne bi potrudo in se pripeljal 25km, pa se potrudil oralno zadovoljit moje potrebe to the fullest, tak da mislim, da ni bila v tem fora..
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Dessa napisal/-a:se pardoniram.. anglistka sem, študijska deformacija in razmišljanje v angleščini, podzavestno
Pa si kaj predstavljaš, kako do tega pride? Meni se isto tako dogaja, da premišljujem v angleščini, nikoli pa, da premišljujem napol v angleščini, napol v slovenščini, tako, da me pol mal firbec matra, kako do tega pri tebi prihaja.
Dessa napisal/-a:So the question is.. WHY the hell would you torture someone like that?? Ker tega pa še nisem jemala.. da bi šla na sexy time in da se zadeva ne bi zaključila tako, kot se spodobi. Any thoughts?
Meni se dozdeva, da ti je to kar on pojasnil, ko ti je povedal, da mu ni do tega v avtu. Ni vsakemu do vsega, še najmanj pa v čisto vseh okoliščinah in ob čisto vseh časih.
- Dessa
- Sramežljivka
@lani: ne, nimam pojma.. sploh ne znam razložit pojava.. enostavno se mi dosti misli podi po glavi v angleščini, potem dalje pa recimo v slovenščini, ker nekatere stvari čisto drugače zvenijo v angleščini. pa ne me narobe razumet, sem tud slavistka, rada imam slovenski jezik..
Drugače pa ja, sem mislila, da bo vseeno steklo, pa očitno ni bil pravi trenutek za to in za tak podvig v snežih razmerah.. na koncu je pa revežu še avto nasedo v snegu in so ga mogli prit ven vlečt.. groza, takih faliranih dogodkov pa ne pozabiš.. se pa nasmejiš ob njih, to pa sigurno
Drugače pa ja, sem mislila, da bo vseeno steklo, pa očitno ni bil pravi trenutek za to in za tak podvig v snežih razmerah.. na koncu je pa revežu še avto nasedo v snegu in so ga mogli prit ven vlečt.. groza, takih faliranih dogodkov pa ne pozabiš.. se pa nasmejiš ob njih, to pa sigurno
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ti se sekiraš zaradi nečesa, kar je meni dejansko nekaj najboljšega ni ga čez večkratno/večurno rajcanje in mešanje, da te pol samo odpelje..wUuuUuu..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni pa ni všeč, da bi me tip čist zagrel, potem bi se pa umaknil. imam raje, da se lepo dela z mano, kot pa da se me podjebava. mi je turn off in ne turn on. sploh na taki stopnji 'razmerja'.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Akvamarin napisal/-a:...a si mu tut njemu tak govorila in vzdihovala v anglescini? pol nic cudnega, da ni zelel it do konca...
...made my day
sicer pa zakaj pa nebi prvič parkrat samo malo se rajcal in to? ni treba da takoj se preskoči na sex no... se mi ne zdi noben problem če prvič pri tem samo ostane...se maš usaj nečesa še za veselit naslednič ane
- Dessa
- Sramežljivka
@sonckic4: to je tud moje mnenje.. naenkrat pol ni več smešno ne hehe, me zanima, kaka reakcija bi bla, če bi jaz njemu to naredla.. verjetno glih tak ne bi blo prijetno, da bi ga poslala domov z resnim primerom 'blue balls' hehe
@rachka&punica granatum: ja, sej je res, ampak veš oni feeling, ko se ti že res meša in si napaljen do amena, pa se zadeva ne konča. ma to je tak kot da bi mi nekdo najljubšo torto potisno pred sabo, od vseh tistih vonjav bi bla čist ekstatična, na koncu bi mi pa žličko držal čist pred usti, ampak pojest je pa ne bi smela.. grozaaaaa, mučenje
@rachka&punica granatum: ja, sej je res, ampak veš oni feeling, ko se ti že res meša in si napaljen do amena, pa se zadeva ne konča. ma to je tak kot da bi mi nekdo najljubšo torto potisno pred sabo, od vseh tistih vonjav bi bla čist ekstatična, na koncu bi mi pa žličko držal čist pred usti, ampak pojest je pa ne bi smela.. grozaaaaa, mučenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]