sexy prfoksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ja in vi mu kr svetujte, res nenavadno da se naenkrt odpreta temi k govorita o istih problemih bogomil ti boš ugotovu d je kejtika u bistvu tvoja črtomirka in se bosta združila pod slapom savica pardon na krfu in srečna bosto do konca svojih dni, pa ne pozabta celotnga cosmo foruma povabt na poroko, da bosta bol slavna kot murko pa negova
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Karja napisal/-a:ja in vi mu kr svetujte, res nenavadno da se naenkrt odpreta temi k govorita o istih problemih bogomil ti boš ugotovu d je kejtika u bistvu tvoja črtomirka in se bosta združila pod slapom savica pardon na krfu in srečna bosto do konca svojih dni, pa ne pozabta celotnga cosmo foruma povabt na poroko, da bosta bol slavna kot murko pa negova
high five
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
nevem zakaj se meni zdi da je Kejtika in bogomil v bistvu ena in ista oseba... a ne bi blo rahlo naklučje da bi se našla tak dva ? in ccelo oba na istem forumu skoraj identično temo odprla. Pa dajte noo.
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Celo naključja so naključna. Zdi se sumljivo, je pa možno, da je vse res.DiamondLollipop napisal/-a:nevem zakaj se meni zdi da je Kejtika in bogomil v bistvu ena in ista oseba... a ne bi blo rahlo naklučje da bi se našla tak dva ? in ccelo oba na istem forumu skoraj identično temo odprla.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jochie napisal/-a:bogomil napisal/-a:Sem 3 letnik srednje šole. da poskusim z neko profesorco, za katero z navdušenjem gledam že 4 leta.
če bi z navdušenjem gledal raje v knjige...
nea zdaj straši bogega dečka no! bemobožiča
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov