Sex&psihološke igrice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 23. Jan. 2009 17:10

Imam takšne izkušnje-nadvladovanje, pumpanje moškega ega itd. samo keč pri vsem skupaj je da si postaviš mejo. Ko človeka prebereš ga imaš popolnoma pod kontrolo, predvidiš kaj bo naredil kako bo reagiral itd- pričakuješ in si pripravljen na dejanja. Ko njegova dejanja začnejo vplivati nate potegneš črto in ga brcneš v rit.

Prva moja izkušnja s takim človekom je bila kr boleča. Predvsem zato ker sem bila izjemno nesamozavestna. Pred kratkim sem spoznala podobnega tipčka in razumem zakaj je reagiral tako kot je, ker roko na srce tut jst nisem nek angelček in sama s seboj ne bi nikoli hodila, ker si ne bi zaupala. Postavila sem mejo in ko je njegova nesamozavest (beri ljubosumje, razne nedolžne igrice poniževanja ki so izrečene kot šala... itd.) začela vplivati name sem zadevo lepo prekinla.
Clean cut.. nobenih bolečin, nobenih prevar.

Tko da jst mislim da itak vsaka punca/fant v seb ve kaj se dogaja, vprašanje je le koliko časa si bo stvar zanikal in osebo na drugi strani opravičeval zaradi iluzije o ljubljenem, ki je ne želimo podreti.

Kar se sexa tiče.. jst pač enkrat do dvakrat lahko sexam brez filingov. Pri tretjem sexu se navadno začnem z dotičnim fukfrendom dolgočasit (no sej jst se tko al tko hitr začnem dolgočasit v sexu nisem še odkrila stvari ki bi me kurla do nezavesti) in tako se najin "odnos" konča- ko odkrijem da želim več od golega sexa.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 23. Jan. 2009 17:50

shtrukeljchek napisal/-a:Imam takšne izkušnje-nadvladovanje, pumpanje moškega ega itd. samo keč pri vsem skupaj je da si postaviš mejo. Ko človeka prebereš ga imaš popolnoma pod kontrolo, predvidiš kaj bo naredil kako bo reagiral itd- pričakuješ in si pripravljen na dejanja. Ko njegova dejanja začnejo vplivati nate potegneš črto in ga brcneš v rit.

Prva moja izkušnja s takim človekom je bila kr boleča. Predvsem zato ker sem bila izjemno nesamozavestna. Pred kratkim sem spoznala podobnega tipčka in razumem zakaj je reagiral tako kot je, ker roko na srce tut jst nisem nek angelček in sama s seboj ne bi nikoli hodila, ker si ne bi zaupala. Postavila sem mejo in ko je njegova nesamozavest (beri ljubosumje, razne nedolžne igrice poniževanja ki so izrečene kot šala... itd.) začela vplivati name sem zadevo lepo prekinla.
Clean cut.. nobenih bolečin, nobenih prevar.

Tko da jst mislim da itak vsaka punca/fant v seb ve kaj se dogaja, vprašanje je le koliko časa si bo stvar zanikal in osebo na drugi strani opravičeval zaradi iluzije o ljubljenem, ki je ne želimo podreti.

Kar se sexa tiče.. jst pač enkrat do dvakrat lahko sexam brez filingov. Pri tretjem sexu se navadno začnem z dotičnim fukfrendom dolgočasit (no sej jst se tko al tko hitr začnem dolgočasit v sexu nisem še odkrila stvari ki bi me kurla do nezavesti) in tako se najin "odnos" konča- ko odkrijem da želim več od golega sexa.

Uf, spoštovanje.
Presenetljiv pogled na te stvari.
Zelo prizemljen in odkrit.
Definitvno nekaj česar nebi pričakoval od ženske populacije na teh forumih.
To sigurno govori oseba, ki ima življenje kar dobro popredalčkano.
Ponavljam, spoštovanje.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 24. Jan. 2009 0:44

chiqqa ma prou..ni bil bebček... sam to je blo to..
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 24. Jan. 2009 10:38

seksaš s tipom, ob katerem si ne misliš Oo kolk ma luštn nosek, ampak samo Ooo faaak ker sixpack :eek: ...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Jan. 2009 12:44

delusional napisal/-a:Torej... zdi se mi da se punce prej navežemo na tipe kot oni na nas... lahko že s preživljanjem prostega časa skupaj... ponavadi pa najbolj s seksom (ko je to večkrat z istim ali pa veza). Pustimo stat plehke fukačice.

Tipi so ponavadi psihološko močnejši in še najbolj pritegnejo s tem, ko žensko pofukajo, potem pa jo ignorirajo. In potem se to lahko večkrat ponavlja. Ženska postaja vse bolj zmešana, tip jo itak drži v šahu, in si nabija ego. Lahko pa je to že pred seksom, ko se 2 samo družita, tip na začetku ful zainteresiran, a ko tudi ženska pokaže interes in čustva, začne tip z igricami nezaiteresiranosti, neodpisovanja.... a še vedno je na voljo, tako da se ženska lahko začne metat za njim in mu prej ali slej da in se odpre... pol pa jo ima spet v šahu, spet jo psihično prevlada in lahko manipulira.

Kako enim pičkam uspeva dajati noge narazen, a kljub temu psihološko nadvladati tipa in ga jebat v glavo in ga nekako zasužnjit s seksom?

1.) to da se ženske prej navežemo ni res. Jaz se izjemno težko navežem na človeka...

2.) da so tipi psihično močnejši? jaz se s tem nebi strinjala, in meni osebno se zdi zelo težko najti človeka, ki je psihično dovolj močan.

3.) Mogoče samo ne ramišljajo(-mo) v to smer, da nekoga želiš psihološko zasužnjiti. :? Sej verjetno seksaš zarad lasnega užitka,ne pa zarad občutk nadvlade.

Ne bom preveč pametovala, da ne bo kdo razumel narobe,ampak po mojem mnenju za seks ne potrebuješ veliko čustev. Vsaj jaz jih ne. Lepo je sekat s fantom, ampak jaz ne potrebujem "ljubim te" na koncu, in me to prej odbij kot privlači.

Po mojem moraš TI spremenit odnos do seksa, to počni za lastni užitek, ne pa zato da manipuliraš s tipi; ker na tak način ti najvrjetneje ne bo uspelo. Bodi takšna kot si, in če povezuješ ljubezen in seks tega ni treba zanikat, ampak si najdi partnerja s podobnimi merili.

Sej ni treba da se spreminjaš, in spustiš na nivo tistih ki so te prizadeli..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov