Sex&psihološke igrice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 22. Jan. 2009 23:13

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 22. Jan. 2009 23:16

meni tudi to uspeva... locim seks iz potrebe in zgolj za potesitev in seks iz ljubezni in naklonjenosti... drug z drugim nista primerljiva... zlahka lahko seksam z nekom samo zato, ker je seks odlicen in mi je cisto vseeno, ce bo jutri odsel in nasel drugo pa ceprav samo za seks... bom novega nasla, ce bom imela zeljo... obstaja jih veliko, posebej pa taksih, potentnih, brez zadrzkov in ki jim je zelja samo seksat, brez vpletanja kakrsnihkoli custev... enostavno se kontroliras oz. imas ze prej v glavi, da gre samo in le za seks... sploh pa ne bi hotela biti s fantom, ki mi je vsec samo zaradi tega, ker mi je z njim vsec seksati... mora imeti se ogromno drugih kvalitet, meni pomembnih...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 22. Jan. 2009 23:19

čestitke. imaš moško mentaliteto.
pa isto uživaš v seksu ki je samo iz potrebe kot v seksu iz čustev?
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 22. Jan. 2009 23:32

ne, pravim, da drug z drugim nista primerljiva... torej tisti z in tisti brez custev... vsekakor je veliko boljsi tisti s custvi, ker se vseeno na neki drugacni ravni povezes s partnerjem... no, vsaj jaz tako cutim... in sem seveda veliko bolj vesela in zadovoljna, ce zadovoljim cloveka, ki ga imam rada in ki ima rad mene, kot pa nekoga, ki bo itak taksno isto potesitev dobil nekje drugje, tako ali tako mu nic ne pomenis... pac samo prazno praznjenje... :) saj pravim... po mojem je vse v glavi...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 22. Jan. 2009 23:37

Seks brez custev zna bit "boljsi" ker ti je relativno vseeno za drugega. Z custvi je "bolse" ker mas metulcke polek pa je neka intimnost.

To pa da se zenske pustijo zajebavat pa je njihov problem.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 22. Jan. 2009 23:39

trepalnica napisal/-a:tako ali tako mu nic ne pomenis... pac samo prazno praznjenje... :)

ravno zato ne vem kako se lahko 100% vživiš v tak seks in ti je odličen.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 22. Jan. 2009 23:43

ma ni odlicen... no, je, ce si samo to zelis... in pricakujes od tega... torej samo da mu pride, tebi tudi... in to je to... nasvidenje do drugic, ce obstaja drugic... ampak se vedno trdim, da je seks veliko boljsi, ce seksas z nekom, ki ti tudi nekaj drugega pomeni in ga imas tudi za kaj drugega, kot samo za seks... :) ampak tudi "prazen" seks je dober, ko nimas taksnega cloveka ob sebi...
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ZeroCool » 23. Jan. 2009 1:05

@Delusional

Obstajajo tudi obratne scene, se tip naveže na punco in čez nekaj časa ignoriranje ipd. :) Tako da ni to enostranski svet :)

Pa hvala bogu da obstaja ena taka, ki seksa ne izkorišča za nadvlado :D

Moj nasvet: Poišči si resno zvezo/fanta :)
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 23. Jan. 2009 4:33

jah, jz se strinjam.. men je sex sam sex..ne z neznanci ampak mogoče s prijatli, ki jih poznam recimo, vem kakpne navade majo pa to.. ko pa je potreba, samo "halo, pridep mimo?" in je... tak sex brez čustev je pomoje bolše, ni neke intimnosti, bližine, je le nek živalski nagon, da potešiš svoje potrebe...se mi je pa zgodilo, da se je po takem prakticiranju kolega zaljubil in pol je blo konc usega... škoda..sex je bil najbolši do zdej :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 23. Jan. 2009 10:09

Obstaja veliko ljudi, ki enačijo različne dobre stvari s sexom.
To je to. Skrivnost rešena. :lol:
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jan. 2009 12:32

Mellyora napisal/-a:se mi je pa zgodilo, da se je po takem prakticiranju kolega zaljubil in pol je blo konc usega... škoda..sex je bil najbolši do zdej :D

verjetno si se spravila na kakega bebčka, ki še pizde ni videl. me zanima kako bi bla kos pravemu kurbriju.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Jan. 2009 12:58

trepalnica napisal/-a:meni tudi to uspeva... locim seks iz potrebe in zgolj za potesitev in seks iz ljubezni in naklonjenosti... drug z drugim nista primerljiva... zlahka lahko seksam z nekom samo zato, ker je seks odlicen in mi je cisto vseeno, ce bo jutri odsel in nasel drugo pa ceprav samo za seks... bom novega nasla, ce bom imela zeljo... obstaja jih veliko, posebej pa taksih, potentnih, brez zadrzkov in ki jim je zelja samo seksat, brez vpletanja kakrsnihkoli custev... enostavno se kontroliras oz. imas ze prej v glavi, da gre samo in le za seks... sploh pa ne bi hotela biti s fantom, ki mi je vsec samo zaradi tega, ker mi je z njim vsec seksati... mora imeti se ogromno drugih kvalitet, meni pomembnih...

100% agree!!!!! jz res nevem od kje vm da so samo moški taki, k pa potem so moški tisti k lazjo za tabo pa te kličejo pa upajo na mogoče kšno zvezo...poznam tut primere in je blo večkrat obratno, da je moški biu tist k se je čustveno navezu :) in tega je vse več haha

woman power!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Jan. 2009 13:04

delusional napisal/-a:
Mellyora napisal/-a:se mi je pa zgodilo, da se je po takem prakticiranju kolega zaljubil in pol je blo konc usega... škoda..sex je bil najbolši do zdej :D

verjetno si se spravila na kakega bebčka, ki še pizde ni videl. me zanima kako bi bla kos pravemu kurbriju.

ja pač se je res tok zalubu. pr enih gre to hitr, k so spoznal že ful žensk pa jim niso ble, potem je pa ta ženska mela vse, in zunanjost in notranjost, po možnosti še starejša pa še bl izkušena pa enaki interesi z obeh strani..pa je :) hitr je to pr tipih ..ni nujno da je bebčk ;)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Jan. 2009 15:09

Zakaj bi sploh hotela zasužnjit tipa s seksom? In seks uporabljati kot neko sredstvo psihološke nadvlade?

Bolne ideje.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 23. Jan. 2009 15:32

delusional napisal/-a:
Kako enim pičkam uspeva dajati noge narazen, a kljub temu psihološko nadvladati tipa in ga jebat v glavo in ga nekako zasužnjit s seksom?

Domnevam, da bi se tudi ti to rada naučila?
In zakaj bi jebala tipa v glavo in hkrati še seksala z njim? :?:

Ni čudno, da nekateri dedci mislijo, da smo ženske neumne. Bogve zakaj?!! :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov