Sex pod tušem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 19. Mar. 2008 21:53

Mi2 sva tut :D Se še igrava..sam ni ga čez sexa u postli..udobje ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 19. Mar. 2008 22:09

^^jah no,kukr kdaj :wink: če ti uspe izpod tuša še ta prav cajt pridt
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 19. Mar. 2008 22:21

Damyanchyka napisal/-a:Mi2 sva tut :D Se še igrava..sam ni ga čez sexa u postli..udobje ;)

Ja, postla je udobje, vendar sem pa tja kdaj pa paše kaj drugega, kot npr. seks pod tušem, v avtu, pred ogledalom, v naravi itd :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 19. Mar. 2008 22:22

Seeej kukr komu ane..Use ma svoj čar..Sam pr men pač zmaga udobje,če že morm zbirat ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 22. Mar. 2008 13:41

pod tušm usake tolko zapaše...je pa res, d sm učasih pod tušem prou nerodna... :) še posebi velja to pr nas, k mamo tko use grozno majhno u kopalnici...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 09. Maj. 2008 13:33

joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

a je lahk kej drgač kot pa če bi to počela stoje, sam da vaju tam še moči voda iz pipce nad vama...postavta se v tuš kabino, se začneta poljubljat, božat in sexat. simp k pasul
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 09. Maj. 2008 19:17

jaz dam veeeliko na udobje tako da pri mni sex pod tušem pride redko u poštev.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 9:07

Marcela123 napisal/-a:joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

a je lahk kej drgač kot pa če bi to počela stoje, sam da vaju tam še moči voda iz pipce nad vama...postavta se v tuš kabino, se začneta poljubljat, božat in sexat. simp k pasul

kolko sm stara, ti piše takoj pod mojim avatarjem...

drugače pa, mi nimava tuš kabine ampak kad...in kad je grozno majhna...če se v njo usedem, moram pokrčit noge...ozka je tudi za en ku*c, tko da ni ravno tko simpl ku pasulj...in ja, bodi prepričana da ne sediva, medtem ko sexava :) bodi prepričana da stojiva...
drugače pa...kaj js delam z mojim in kako to zgleda, mislim da nima kdo kej za komentirat :?
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 10. Maj. 2008 18:55

men pa kokr kdaj zapaše pod tušom..ućasih full..kokr kdaj..drgač mam raj da sprobam kej več poz kokr sam na pojstli.. :)
Uporabniški avatar
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Cruella De Vil » 14. Jul. 2008 16:57

MilkyWay napisal/-a:
Marcela123 napisal/-a:joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

kolko sm stara, ti piše takoj pod mojim avatarjem...

drugače pa, mi nimava tuš kabine ampak kad...in kad je grozno majhna...če se v njo usedem, moram pokrčit noge...ozka je tudi za en ku*c, tko da ni ravno tko simpl ku pasulj...in ja, bodi prepričana da ne sediva, medtem ko sexava :) bodi prepričana da stojiva...
drugače pa...kaj js delam z mojim in kako to zgleda, mislim da nima kdo kej za komentirat :?

Verjetno je ona vse skupaj napisala za avtorico teme. :wink: Drugače pa... tvoj zadnji stavek je malce nelogičen. Če na forumu sodeluješ v temah o intimnih odnosih in pišeš izkušnje oz. prigode, potem lahko vsak komentira kar napišeš, ker si se sama odločila izpostaviti svoje spolno življenje. :wink: Poleg tega si to čisto po nepotrebnem napisala, ko pa si par vrstic višje skoraj do potankosti razložila kako se lotita zadeve.:roll:
Glede same teme pa... naj bo fant ali punca, mlad(a) ali star(a), verjetno se pač izdaja za nekaj kar ni in hoče izvedeti kaj več o seksu pod tušem. Če ne drugega, je lahko tema zanimiva, da vidimo kolikim izmed nas prija seksati pod tušem oz. koliko nas je že preizkusilo. Jaz sem z bivšim samo enkrat, pa je bilo dokaj neudobno, ker sva morala ves čas paziti, da nama ne spodrsne. :? Sicer nisem samo za udobne variante, ampak mi stoje tudi paše, ampak pod tušem nimam neke velike želje seksati.
Be with someone who knows what he has, when he has you.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 14. Jul. 2008 17:24

Men pod tušam ni ravno ql. Všeč mi je vizualni učinek, kot predigra :zustimm: , sam sex pa raje kje drugje. Sva že parkrat sam eh..ni pač tist orgazmično zen-sko kot drugač.

Drugač pa stoje, doggy styl, sede (pri men doma je taka fajna polička),..
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 14. Jul. 2008 18:37

to mene tud mika d bi probala... :twisted:

mene pa zanima kakšno kontracepcijo imate pod tušom?
a je uredu če tudi pod tušom sexaš s kondomom? :oops:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 14. Jul. 2008 19:28

mi2 sva to že sprobala u treh različnih tuših in morem rečt da ni blo kej preveč udobno ma smo se potrudli . . . tko da useen raje kj drgje kukr pa da se tam matrava :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 15. Jul. 2008 11:11

Letos na morju sva se ves čas skupaj tuširala in še kaj... :D Je kar kul, ampak vseeno mam rajši udobnejša mesta, pa še voda nima ravno učinka lubrikanta, tako da me je na momente že prav bolelo. :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Jul. 2008 11:22

Zato pa obstajajo mila oz. kakšne blage pene. ;D (ampak ne mislim na to, da se je pametno s tem navlažiti, pač pa miljenje celotnega telesa in je vse skupaj bolj praktično :wink:)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov