Sex na javnem mestu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 666 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Mahagonij napisal/-a:Mene kr mal mine it v Atlantisa pol k vem, da tm purple bitch in njen piki fukata.špelcačebelca napisal/-a:javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...)
ahahahah
sam kolkor se jest spomnem se je ona vedno zgražala nad tem, tko da pomoje ne seksa na javnih krajih
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
softTouch napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mene kr mal mine it v Atlantisa pol k vem, da tm purple bitch in njen piki fukata.špelcačebelca napisal/-a:javnih kopališčih(higijena?otroci? itd. ...)
ahahahah
sam kolkor se jest spomnem se je ona vedno zgražala nad tem, tko da pomoje ne seksa na javnih krajih
Če se ne motim je enkrat celo sama razlagala, da izvajata tovrstne aktivnosti v atlantisu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Mene pa to mal rajca, u liftu, pa na stopnicah u stolpnci, pa... ampak ne, da te folk gleda bolj, da je možnost, da te vidjo... sploh če je partnerka kao sramežljivka, ki je v bistvu ful prasička...
Al pa u Cankarjevem domu na WC ju med odmorom, ko prideš nazaj si tako čudovito sproščen... WC sploh ni tko nagravžn place, v urejenih lokalih, so urejeni tut WC-ji.
Al pa u Cankarjevem domu na WC ju med odmorom, ko prideš nazaj si tako čudovito sproščen... WC sploh ni tko nagravžn place, v urejenih lokalih, so urejeni tut WC-ji.
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Feb. 2010 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Mellyora napisal/-a:ja, wc-ji so nagravžni ampak u srednji šoli sva tud mi2 z bivšim to probala na šolskem stranišču ampak ni šlo po sreči in se je lijak razpoču, mene je pa porezalo
A sta dobila ukor? Me prav zanima kaj je gor pisal.
Porezal , saj veš, kaj pravjo... tatuji kažejo kakšni bi radi bli, brazgotine pa kakšni smo
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ne, nisva dobila ukora, ker niso mislm da niti pomisnli na to, je bla kri vsepovsod in so kr paniko nrdil.. valda nisva povedla d sva se probala dol dat, ampak d sm se med smehom naslonila na lijak ma sej tax je izpadlo dokaj verjetno
ah ja, zdej mam in tattooja in brazgotino ampak je lepa brazgotina
ah ja, zdej mam in tattooja in brazgotino ampak je lepa brazgotina
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ , a ti resno mislš, da njega to briga in da on ubistvu samo hoče sodelovat na forumu?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ok no..tole je pa vse skup eno vlko sranje že počas. Bi bil že cajt, da se kdo od adminov pojavi(mi gre po glavi stavek "mi opravljamo svoje delo kakor moremo in to dobro, yeah..)in uštimal to packarijo.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 666 prispevkov
• Stran 44 od 45
•
Prejšnja
1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov