Seksi perilo, nogavičke, petke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Bom šla tudi js kdaj pogledat .
Vem da je newyorker kake 2 leti nazaj imel neke podobne zadeve temu:
http://www.tulumarka.com/images/events/ ... events.jpg
in mi je blazno všeč Tako da če se kateri sanja da je kje videla nekej podobnega po razumni ceni naj kar napiše .
Nažalost zaenkrat moja zbirka "seksi" perila obsega samo par hudih samostoječk in nekaj čipkastih kosov. Mislim da se moj ne sekira nekaj preveč, dokler lahko po hitrem postopku vse spravi dol z mene
Vem da je newyorker kake 2 leti nazaj imel neke podobne zadeve temu:
in mi je blazno všeč Tako da če se kateri sanja da je kje videla nekej podobnega po razumni ceni naj kar napiše .
Nažalost zaenkrat moja zbirka "seksi" perila obsega samo par hudih samostoječk in nekaj čipkastih kosov. Mislim da se moj ne sekira nekaj preveč, dokler lahko po hitrem postopku vse spravi dol z mene
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 14. Avg. 2012 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Sarissima napisal/-a: Vem da je newyorker kake 2 leti nazaj imel neke podobne zadeve temu:
in mi je blazno všeč Tako da če se kateri sanja da je kje videla nekej podobnega naj kar napiše
Take podobne stvari imajo tudi pogosto v raznih spletnih trgovinah s perilom in nogavicami (tudi slovenskih)... Samo je pa res, da se ne da pomerit potem Pa v BTC v Hali A je bilo včasih par trgovin s takimi korzeti in kompleti v pritličju, verjetno so še..
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Agent Provocateur hahaha naj mi kup svilen kimono za 1000 evrov, pa bom vsak dan v njem okoli hodila... Sej ne rečem, še nikoli nisem dala za kompletek manj kot 80 EUR ampak 500 in podobne cifre, ni pogojev. Pa še to se ga bo čez 14 dni naveliču in pričakoval nekaj novega.
Kaj naj rečm... Ja včasih, ko sem se stalno obremenjevala s tem kako izgledam sem imela vsak dan oblečen korzet v katerem nism mogla dihat in sedet... In potem tipa več nič ni presenetilo, nikoli več žara v očeh, ker sem bila skoz vsa zrihtana, res brezveze.
Zdej pa ja pač nosim lepo spodnje perilo več ali manj skoz pa mogoče 2x na leto tako v katerem ne morm dihat. Kaj bo pa on zame obleku? Še bolj črne in oprijete boksarce? Kako to, da mi je sploh še do sexa z njim, če pa je skoz isti? Najboljš, da ga začnem varat, ker mi je dolgčas, ker nima ne vem kaj na sebi... Ne vem no, kaj naj vm rečm... Je lepo, ne sme bit pa obvezno in predpogoj in kva pa vem kaj še vse...
dodajam: šele zdele sem namreč vidla slikco, ki si jo prilepil, ker je prej sploh nism hotla pogledat, ker sem pričakovala kaj ogabnega in cenenega, kot je moškim ponavadi všeč... To je tebi nekaj posebnega? Pa take smo pa ja ženske vsak dan, kaj pa boš mel oblečn? Bele gate al kaj?
Kaj naj rečm... Ja včasih, ko sem se stalno obremenjevala s tem kako izgledam sem imela vsak dan oblečen korzet v katerem nism mogla dihat in sedet... In potem tipa več nič ni presenetilo, nikoli več žara v očeh, ker sem bila skoz vsa zrihtana, res brezveze.
Zdej pa ja pač nosim lepo spodnje perilo več ali manj skoz pa mogoče 2x na leto tako v katerem ne morm dihat. Kaj bo pa on zame obleku? Še bolj črne in oprijete boksarce? Kako to, da mi je sploh še do sexa z njim, če pa je skoz isti? Najboljš, da ga začnem varat, ker mi je dolgčas, ker nima ne vem kaj na sebi... Ne vem no, kaj naj vm rečm... Je lepo, ne sme bit pa obvezno in predpogoj in kva pa vem kaj še vse...
dodajam: šele zdele sem namreč vidla slikco, ki si jo prilepil, ker je prej sploh nism hotla pogledat, ker sem pričakovala kaj ogabnega in cenenega, kot je moškim ponavadi všeč... To je tebi nekaj posebnega? Pa take smo pa ja ženske vsak dan, kaj pa boš mel oblečn? Bele gate al kaj?
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
Fatalna napisal/-a: Kako to, da mi je sploh še do sexa z njim, če pa je skoz isti?
moški bi radi sexali s čimveč ženskami, zato verjetno je punca bolj privlačna, se če mal drugače zrihta.
Ženske pa bi rade imele enega stalnega tipa, ki bo skrbel za njih in otroke....
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Fatalna: Se strinjam. Seveda je fino kdaj popestrit seks s takšno ali drugačno seksi opravo, seveda bi vsaka urejena ženska morala nosit lepo, seksi spodnje perilo, ampak - dajte no!
A to, da sem pogosto oblečena v korzet in samostoječe štumpfe bo zadržalo mojega fanta ob meni? Ne no... se mi zdi pa požiranje sperme, seks na različnih mestih, razne seksualne igrice, podaljševanje in stopnjevanje vzburjenja, seks v javnosti, pripravljenost ustreči fantazijam, ki jih ima fant itd. dosti bolj pomembno. Nenazadnje: pod tistim korzetom nisem čisto nič drugačna kot pod svojim vsakdanjim perilom in mislim, da samo oprava pač ni nič. Tudi če je stala 1000 evrov ( ) ... V bistvu se mi zdi, da je to, da se za seks posebej oblečeš še najmanjši vložek k temu, da je seks dober in razburljiv.
V bistvu: niti ne rabi bit 1000€, meni se zdi potrata že 100. Halo, za ta denar svojega tipa spravim do Londona, ga poseksam na London Eye in potem še enkrat na letalu nazaj in nikakor ne pridem do 200€ (kar bi bilo za dva kompletka, torej dva seksa presenečenja (v drugo efekt neke seksi oprave že precej popusti)), četudi si privoščiva še eno fajn večerjo. Pa bi rekla, da si bo to tudi precej bolj zapomnil.
Nočem reči, da seksi perilo tu in tam ne spada k poživljanju seksa, ampak obsedeno kupovanje seksi oprave in vsakršno posebno izbrano polaganje pozornosti na to, kaj nosiš, je po mojem čisto metanje denarja skozi okno, ki prej kaže na to, da nimaš domišljije in da seksa ne znaš popestrit kako drugače. (Sama seksi oprava še niti ne spada pod dejavnost, imenovano seks ...)
vročamucka: Zakaj ne živiš v jami in ješ surovega mesa? Mislim, da je skrajni čas, da začneš delat na tem.
A to, da sem pogosto oblečena v korzet in samostoječe štumpfe bo zadržalo mojega fanta ob meni? Ne no... se mi zdi pa požiranje sperme, seks na različnih mestih, razne seksualne igrice, podaljševanje in stopnjevanje vzburjenja, seks v javnosti, pripravljenost ustreči fantazijam, ki jih ima fant itd. dosti bolj pomembno. Nenazadnje: pod tistim korzetom nisem čisto nič drugačna kot pod svojim vsakdanjim perilom in mislim, da samo oprava pač ni nič. Tudi če je stala 1000 evrov ( ) ... V bistvu se mi zdi, da je to, da se za seks posebej oblečeš še najmanjši vložek k temu, da je seks dober in razburljiv.
V bistvu: niti ne rabi bit 1000€, meni se zdi potrata že 100. Halo, za ta denar svojega tipa spravim do Londona, ga poseksam na London Eye in potem še enkrat na letalu nazaj in nikakor ne pridem do 200€ (kar bi bilo za dva kompletka, torej dva seksa presenečenja (v drugo efekt neke seksi oprave že precej popusti)), četudi si privoščiva še eno fajn večerjo. Pa bi rekla, da si bo to tudi precej bolj zapomnil.
Nočem reči, da seksi perilo tu in tam ne spada k poživljanju seksa, ampak obsedeno kupovanje seksi oprave in vsakršno posebno izbrano polaganje pozornosti na to, kaj nosiš, je po mojem čisto metanje denarja skozi okno, ki prej kaže na to, da nimaš domišljije in da seksa ne znaš popestrit kako drugače. (Sama seksi oprava še niti ne spada pod dejavnost, imenovano seks ...)
vročamucka: Zakaj ne živiš v jami in ješ surovega mesa? Mislim, da je skrajni čas, da začneš delat na tem.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Fatalna napisal/-a: To je tebi nekaj posebnega? Pa take smo pa ja ženske vsak dan, kaj pa boš mel oblečn? Bele gate al kaj?
To sem že jaz vprašala, ja, kaj sploh še ostane drugega Ampak ok, verjamem, da jih ima veliko drugačne preference in stil, še dobro, da smo si različni Meni so tudi bombažni čisto osnovni kompletki simpatični drugače.. sploh tisti, ki živijo skupaj, verjetno nimajo vsak dan časa za modne revije.
Joj, korzetov pa jaz sploooh ne maram, se mi zdi, da tko postarajo in nenaravno izgledajo
In se strinjam z Abby, jaz urejenosti in teh oblačilc sploh ne povezujem s samo spolnostjo, to je pač samostojen užitek in zabava, da si lepo oblečen (tako kot tudi za dogodke zunaj, saj tam se tudi vsak čim bolj po svojem okusu uredi, predvsem zase in ker mu je to že itak v navadi, ne nekaj na silo), na kvaliteto samega odnosa pa ne vpliva avtomatično (vsaj ne bi smelo, če je med partnerjema vse kul in se privlačita, takrat tudi stare bele gate ne bi smele biti ovira ). Glede popestritve pa ne vem, možno da pri kakšnih deluje, če so že malo v rutini in ponavadi niso zrihtani... ampak zase vem, da sem rada vedno luštno zrihtana (sicer vsakič povsem drugače) - da bi se morala pa na silo grdo in dolgočasno napravit, zato da bi lahko na vsake kvatre imela kot popestritev kjut celotno podobo, mi ne bi bilo povšeči
- gvioli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2012
Fatalna napisal/-a:... šele zdele sem namreč vidla slikco, ki si jo prilepil, ker je prej sploh nism hotla pogledat, ker sem pričakovala kaj ogabnega in cenenega, kot je moškim ponavadi všeč... To je tebi nekaj posebnega? Pa take smo pa ja ženske vsak dan, kaj pa boš mel oblečn? Bele gate al kaj?
Jah, fajn zate a ne
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
*Abby** napisal/-a:Fatalna: Se strinjam. Seveda je fino kdaj popestrit seks s takšno ali drugačno seksi opravo, seveda bi vsaka urejena ženska morala nosit lepo, seksi spodnje perilo, ampak - dajte no!
Kaj je bolj seksi od babičinega roza štrikanega puloverja do vratu, dveh kitk in očal brez dioptrije (na poredni punci seveda)
PLUS ULTRA
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
joj Abby kok sem se nasmejala Se strinjam, razen tisto, da je bolj pomembna pripravljenost ustreči fantazijam, ki jih ima fant.
Pomembno je, da se imata oba fajn, če eni punci ne ustreza ne vem npr. požiranje sperme al pa sex na javnem mestu, nikakor ne bi smela tega delat, če je to fantova fantazija. Kdo pa bo spoštoval punco, ki bo vse naredila zanj?
Pomembno je, da se imata oba fajn, če eni punci ne ustreza ne vem npr. požiranje sperme al pa sex na javnem mestu, nikakor ne bi smela tega delat, če je to fantova fantazija. Kdo pa bo spoštoval punco, ki bo vse naredila zanj?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Fatalna: Me veselim da si se zabavala.
Sicer pa mislim, da je odprtost za različne fantazije dobrodošla za oba. To po mojem pomeni, da oba partnerja poskušata drug drugemu čim bolj ustreči (torej punca fantu in nujno tudi obratno), ampak da pa pri tem le ne gresta preko svojih meja. Če je neki punci to, da bi pogoltnila spermo tako gnusno, da bi bruhala oziroma ji to ne bi vzbujalo nikakršnih pozitivnih občutkov, potem seveda tega ne bi smela početi. Ampak gotovo ima njen fant poleg te tudi kakšno drugo fantazijo/željo, ki jo je pa pripravljena izpolnit! In to je po mojem bistveno, da se potrudiš in izpolniš maksimalno tistega, kar si tvoj partner želi in obratno. Sicer pa; če te ima nekdo res rad, od tebe ne bo zahteval nečesa, kar ve, da ti ne bi bilo prijetno.
Sicer pa mislim, da je odprtost za različne fantazije dobrodošla za oba. To po mojem pomeni, da oba partnerja poskušata drug drugemu čim bolj ustreči (torej punca fantu in nujno tudi obratno), ampak da pa pri tem le ne gresta preko svojih meja. Če je neki punci to, da bi pogoltnila spermo tako gnusno, da bi bruhala oziroma ji to ne bi vzbujalo nikakršnih pozitivnih občutkov, potem seveda tega ne bi smela početi. Ampak gotovo ima njen fant poleg te tudi kakšno drugo fantazijo/željo, ki jo je pa pripravljena izpolnit! In to je po mojem bistveno, da se potrudiš in izpolniš maksimalno tistega, kar si tvoj partner želi in obratno. Sicer pa; če te ima nekdo res rad, od tebe ne bo zahteval nečesa, kar ve, da ti ne bi bilo prijetno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]