Seksi perilo, nogavičke, petke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Arhitektka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
claire napisal/-a:jaz nekako ugotavljam, da je to večini punc tabu in mi ni jasno zakaj.
večina punc pač misli, da je erotično perilo kompletek iz h&m.
(ja izvajam, s fantom, pogostost: po navdihu. že samo žabe za 1 €, ki jih lahko strga s tebe so včasih dovolj. enkrat vse, drugič nič, samo da je pestro in raznoliko. noben problem sexat vsak dan tudi po petih letih. po moje vsa varanja izvirajo iz neizvirnosti pri sexu. kako lahko kdo reče, da sex postane rutina? to si je par sam kriv. velikokrat tudi zavrte ženske, ki še sperme nočejo požret, recimo.)
Sama nebi morala boljše napisat ... Bravo !
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
drugač sem kr alergičn če se še uporabna oblačila uničuje al pa stran meče.. sam po drugi strani me pa rajca xD
mogoče kkšna stara oblačila ki niso več uporabna fantaziram o tem da bi ji strgal (mokre) kavbojke med nogam in bi jo oblečeno..
mogoče kkšna stara oblačila ki niso več uporabna fantaziram o tem da bi ji strgal (mokre) kavbojke med nogam in bi jo oblečeno..
hej norci
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Au, škarje znajo biti nevarne Raje si vsaj kakšne pajkice zamisli
Drugače pa jaz tudi nisem preveč za trganje, sploh pa ne kar vsakič... itak so pa zdaj že dolgo na voljo tudi najlonke z odprtim srednjim delom, če se komu zdi slačenje preveč zamudno ali nadležno
Drugače pa jaz tudi nisem preveč za trganje, sploh pa ne kar vsakič... itak so pa zdaj že dolgo na voljo tudi najlonke z odprtim srednjim delom, če se komu zdi slačenje preveč zamudno ali nadležno
- dot
- Cosmofrik
Nope, meni nikoli ne lezejo Če vzameš take z močnim elastičnim zgornjim delom in silikonsko oblogo v notranjosti, se ne bi smelo nič premikat Npr. Calzedonia ima kar kvalitetne, se mi zdi.
Aja, pa drugače sem mislila za take primere, kot v tej temi govorimo, sicer nosim tudi ogromno najlonk in ostalih žabic
Aja, pa drugače sem mislila za take primere, kot v tej temi govorimo, sicer nosim tudi ogromno najlonk in ostalih žabic
- dot
- Cosmofrik
Ahaa, potem pa logično... sej ponavadi gor piše ali pa če vprašaš, zihr boš našla taprave Če recimo piše 'hold-ups', morajo imeti noter silikonsko obrobo in same lepo stojijo na nogi, 'stockings' so pa brez in moraš imeti še pas, da jih drži To pa verjamem, da je nadležno, če lezejo, ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov