Seksi perilo, nogavičke, petke...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Se strinjam s claire. In dodajam, da se mi zdi bistveno bolj fino, če grem v trgovino, kupim ene res hude nogavice za par evrov, ki jih lahko fant potem strga z mene po želji, ne pa da zapravim cele kupe denarja za to, da bom cel seks samo na to mislila, kaj za moje finance pomeni, če se kaj raztrga.
(Pa tudi sicer; izlet na lovsko kočo ni zastonj, je pa dobro porabljen denar. )
O erotičnem perilu pa: seveda ga je treba nosit, takega, ki je bil na linkani strani vsak dan, tu in tam pa še kakega bolj drznega. Kakšno smešno vprašanje, če takole pomislim!
(Pa tudi sicer; izlet na lovsko kočo ni zastonj, je pa dobro porabljen denar. )
O erotičnem perilu pa: seveda ga je treba nosit, takega, ki je bil na linkani strani vsak dan, tu in tam pa še kakega bolj drznega. Kakšno smešno vprašanje, če takole pomislim!
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Prov rada bi spoznala tipa k je sposobn najlonke dol s punce strgat...
- gvioli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2012
Fatalna napisal/-a:Prov rada bi spoznala tipa k je sposobn najlonke dol s punce strgat...
To je vsak tip k je nor na žensko k jo vidi pred sabo. Z ženske k je šla tok daleč da se je zrihtala samo zanga pa sploh.
Razen če so ble predrage...
Drugače je pa to da jih strgam veliko bolj seksi kot da jih da dol... me kr mine... boljš da jih nima...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
o.O Kako se pa lahko najlonke sploh strga s telesa, to si težko fizično predstavljam Saj niso iz papirja, a to s škarjicami začnete Mislim, ne predstavljam si, saj to je elastičen material oz. mora bolet, če tako svinjsko nateguješ na nogi, da bi strgal? Da jih dol potegneš že razumem... No, jaz žab ravno zato ne nosim, so mi veliko bolj všeč samostoječe nogavičke, ki se jih ni treba znebit in še polepšajo vse skupaj Bi bilo pa čisto fino pomoje tudi, če bi žabe slekla, se mi ne zdi prav nič 'vzdušje ubijajoče', kvečjemu nasprotno.
- Fatalna
- Komunikatorka
Ja dot sej to... Ni šans da to strgaš razn če so mrežaste mogoče al pa natrgane, drugače pa mislm da to ni mogoče...
- Fatalna
- Komunikatorka
Hehe žabe so žabe, najlonke so najlonke, jaz jih natrgam mimogrede, strgat jih pa ne bi mogla- razen če bi bile že natrgane. Kakorkoli z zobmi bi vrjetno šlo... No jaz bi se ustrašla, če bi men to kdo naredu, tko da, itak ne pride v poštev, smo bolj nežne sorte
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
No, pa saj te ne bi ugriznil kot pes, Fatalna. Predvidevam (meni najlonk še tudi niso z zobmi dol trgali), da je to takšen seksi ugriz kot če te kam drugam nežno ugrizne in potem potegne z zobmi in ekola - so strgane!
Si pa jaz tudi ne predstavljam, da bi dobesedno razpadli štumpfi na meni - da bi jih cele pogrizel in potrgal, da bi še elastika in stopala šli sami od sebe frčavo stran.
Si pa jaz tudi ne predstavljam, da bi dobesedno razpadli štumpfi na meni - da bi jih cele pogrizel in potrgal, da bi še elastika in stopala šli sami od sebe frčavo stran.
- Fatalna
- Komunikatorka
Hehe sem čudno napisala, če bi jih z zobmi odstranil z mene bi blo OK, ampak strgal in to- mislim, da ni zame... No, pa saj ni važno...
-
kittythecat*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2012
Sarissima napisal/-a:Ful me zanima kje vi nabavljate te lušne zadeve? Agent Provocateur je precej izven mojega skromnega študentskega budgeta, čeprav bi z veseljem imela pol njihovih stvari <3
Nazadnje sem si v Private Affairs (BTC) našla sexy kompletek po sprejemljivi ceni..
- MucekMarko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2012
gvioli napisal/-a:Kar je nekomu čudno je drugemu seksi Thus, it's called a fetish
Tako je, tudi jaz imam fetish na najlonke.Brez najlonk ne gre in najbolj sexy so kaksne lepe elegantne 15 ali 20 denske, najlepse crne ali temno plave,pa tisti prstki morajo biti vidni,ne ojacani..pa ce so to zabe tisti del okoli ritke prav tako ne sme biti ojacan. Joj...trgati najkonke,to jih je pa skoda:-)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov