Seksi perilo, nogavičke, petke...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

gvioli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a gvioli » 13. Avg. 2012 14:16

Govorim o nogavičkah (samostoječih, navadnih, crotchless...), petkah, tangicah, hot pants, korzetkih, nipple pasties (ne vem kako se reče po slovensko), seksi pasih... Torej o celotnem Agent Provocateur izboru :) Seveda ne vse naenkrat, ampak kaj od naštetega tu pa tam.

Recimo nekaj takšnega... http://goo.gl/TO2fO

Zdej pa me zanima:

- kako pogosto (če sploh) s takšnimi rečmi presenetite svojega partnerja,
- je ta partner fant, mož ali so tega deležni le "priložnostni obiskovalci" in
- vam je fant/mož oz. kdorkoli že kdaj namignil, da bi vas rad videl v čem podobnem, ter kako ste se ob tem počutile?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Avg. 2012 14:29

...
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Okt. 2012 10:10, skupaj popravljeno 2 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
gvioli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a gvioli » 13. Avg. 2012 14:34

claire napisal/-a:jaz nekako ugotavljam, da je to večini punc tabu in mi ni jasno zakaj.

večina punc pač misli, da je erotično perilo kompletek iz h&m.

(ja izvajam, s fantom, pogostost: po navdihu. že samo žabe za 1 €, ki jih lahko strga s tebe so včasih dovolj. enkrat vse, drugič nič, samo da je pestro in raznoliko. noben problem sexat vsak dan tudi po petih letih. po moje vsa varanja izvirajo iz neizvirnosti pri sexu. kako lahko kdo reče, da sex postane rutina? to si je par sam kriv. velikokrat tudi zavrte ženske, ki še sperme nočejo požret, recimo.)

Kapo dol za tole razmišljanje ;)
Uporabniški avatar
kittythecat***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kittythecat*** » 13. Avg. 2012 15:23

Da poiskusim odgovoriti na vprašanja: :)
S kakšnim posebno nagajivim kompletkom fanta presenetim nekajhrat letno... včasih ob kakšni posebni piložnosti ali pa kar tako. Včasih to predlaga tudi on, ali pa se kar odločiva, da bova imela posebno poreden dan. :D Pogosto skupaj izbirava sexy oblačilca... ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Avg. 2012 15:37

Meni je tut to kul, več navdušenja kot tip pokaže, večkrat in bolj z veseljem se bom zrihtala :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Avg. 2012 15:57

Pasovih.

Hm, a nismo teme o tem že imeli enkrat :gruebel: Samo zdaj je ne najdem.. oz. samo tole sem našla, sam to ni ravno to: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=225

V glavnem, jah, jaz sem vedno tako oblečena :) Mislim kak poseben kompletek, petke in obvezno nogavičke, vsakič malo drugačne ponavadi... Kaj pa še drugega ostane sploh, gatke z medvedki? No, saj tudi to ni nujno slabo. Sem velika oboževalka perila in nogavičk, tako da mislim, da mi do smrti ne bo uspelo porabit vse zaloge :D Je pa res, da se dokaj redko vidiva oz. ne živiva skupaj, drugače bi verjetno kdaj za spremembo z veseljem tudi v kakšni luštni navadni pižamici skakala naokoli, so tudi čisto kul. Imam precej stvari iz AP, pa tudi iz teh običajnih trgovin; pa saj ni take razlike v samem stilu (to je bolj v ceni :D, še kvaliteta ni signifikantno boljša kot drugod)... tudi v H&M se najde kak podoben kompletek, itak kopirajo vodilne znamke, nogavice pa tudi v vsaki trgovini že najdeš, tako da ni tak problem sestavit oprave :)
Mi pa konkretno tale na linku ni preveč simpatična, mi že ta ženska v celi kampanji ni bila všeč, pa tudi kožne nogavice niso po mojem okusu; ampak ok, koncept je podoben. Rokavičke znajo tudi lepo pristajat zraven, pasties pa še nimam, čeprav moram reči, da so mi na slikah kar všeč. Vedno pa sem zvesta svojemu slogu in značaju, tako da kakšnih bizarnih in pretirano 'hard' (v stilu BDSM) oprav ne prakticiram, izberem kose pač v okviru svojega okusa. Imam pa vsakič nekaj čisto drugega, eksperimentiram z barvami, modeli, kombinacijami, včasih dodam še kak drug kos za začimbo, tako da ni nikoli dolgčas, ne meni ne njemu.

Aja, odziv je pa pozitiven :wink: Se pa tako uredim predvsem zato, ker se v tem počutim fino in mi pristaja, on se pa tudi ne pritožuje, heh.
Zadnjič spremenil dot, dne 13. Avg. 2012 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 13. Avg. 2012 18:16

claire napisal/-a:jaz nekako ugotavljam, da je to večini punc tabu in mi ni jasno zakaj.

večina punc pač misli, da je erotično perilo kompletek iz h&m.

(ja izvajam, s fantom, pogostost: po navdihu. že samo žabe za 1 €, ki jih lahko strga s tebe so včasih dovolj. enkrat vse, drugič nič, samo da je pestro in raznoliko. noben problem sexat vsak dan tudi po petih letih. po moje vsa varanja izvirajo iz neizvirnosti pri sexu. kako lahko kdo reče, da sex postane rutina? to si je par sam kriv. velikokrat tudi zavrte ženske, ki še sperme nočejo požret, recimo.)

Se podpišem pod to!! Čimvečkrat presenetiš, bolje je. :D :twisted:
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 13. Avg. 2012 19:36

^^ se strinjam.

Sama sem ful nora na te stvari, če bi lahko, bi imela v hiši zgornje nadstropje eno veeeelko sobo sam za take stvari :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Avg. 2012 20:27

---
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Okt. 2012 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
gvioli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a gvioli » 13. Avg. 2012 20:29

Ni kej, vse po mojem okusu :) Jst bi pa zalagu ta zgornji štuk :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 13. Avg. 2012 20:51

Ful me zanima kje vi nabavljate te lušne zadeve? Agent Provocateur je precej izven mojega skromnega študentskega budgeta, čeprav bi z veseljem imela pol njihovih stvari <3
gvioli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a gvioli » 13. Avg. 2012 21:07

Ravnokar imajo razprodajo. Tako dobiš npr. hlačke, ki normalno stanejo 100+ tudi za 10 ali 15 €.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Avg. 2012 21:21

^^ Uf, to pa dvomim, razen če so kakšne že precej let stare posamezne stvari, ki se niso prodale o.O - ampak to je neodvisno od razprodaje. Poletna znižanja pa nimajo takih cen na žalost :? :wink:
gvioli
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a gvioli » 13. Avg. 2012 21:26

Pa je res no. Grem skoraj vsak dan mimo pa že vidim. Na obeh oknih za 70, 80% nižje cene kot po navadi. Pa magar je staro :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 13. Avg. 2012 21:33

Aja :o možno, da imajo odprodajo kakšnih zadnjih kosov, drugače so bile cene identične tistim na spletni strani (ker jim Angleži pošljejo cene).. sem tud sama precej keša zmetala tam :) Je pa res, da je razprodaja že mimo, tako da mogoče jim je še kaj ostalo iz prejšnjih sezon. Grem kdaj pokukat, čeprav zihr nimajo več moje cifre :/

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov