Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj, spomnila sem se, ko sem bila mlajša, tam ene 7. ali pa 8. osnovne šole poleti. Zmenjena sem bila s prijateljico, da greva na bazen. Oblečena sem bila NORMALNO (kratke hlače, majicja) in sem šla na avtobus tam okoli devetih zjutraj. Pri leva sem šla ven in začela hoditi do bazena, ko me je en starček (okoli 40-50 let) zaustavil, če bi šla z njim na pijačo. Sprva me je taka panika zagrabila, sem začela hitreje hoditi, nisem se ozirala nanjga, pa je tudi on začel za mano hodit in me spraševat. Tok me je bilo strah... mu rečem, da ne, popolnoma živčna... on pa meni, da denar ni problem in da se lahko zmeniva za kokr hočem denarja... jst pa panika, začela sem tečt, se skrila v eno poslovno bajto pa tam čakala ene pou ure, da bi bila ziher, da ga ne bom več srečala. Potem pa takoj domov pa jok in stok cel dan. Še nočne more sem imela o njemu...
Če bi se mi danes kej takega zgodilo, bi ga sam nazijala, če bi se me pa dotaknu, bi pa po moje obležal na cesti... grrr
Če bi se mi danes kej takega zgodilo, bi ga sam nazijala, če bi se me pa dotaknu, bi pa po moje obležal na cesti... grrr
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Ringo Locus - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
.
Ne, vendar želim poskusiti...
... pa mi še nobena ni ponudla
.
Ne, vendar želim poskusiti...
... pa mi še nobena ni ponudla
.
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ko sem štopala, me je enkrat en pohoten star fotr prašov, če mu ga pofafam za 5 čukov... res sam no comment...dejansko se mi je vse obrnlo...in sm mu zatežila, da naj me pri priči spusti iz avta...
-
Mojchy_18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
To se mi pa hvalabogu še ni zgodilo in tud upam,da se mi ne bo!Mam pa kolegico,ki je začela s tipom in ga šele spoznavala tko da niti ni vedla kake ma on fetiše!In se spravita po mesecu dni v posteljo...ko ji on naenkrat reče da se gresta igrco naj bo on kao stranka ona pa prostitutka in ji ponujal denar(ampak res denar,ki bi ga ona lahko obdržala)!
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
kiana napisal/-a:Zoey napisal/-a:Nikoli nebi. Če bi kdaj dobila takšno ponudno,bi to razumela kot žalitev.
enako...
same here
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ela85 napisal/-a:ne, nisem in ne bi
me pa preseneča rezultat ankete
zakaj pa
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hmmm...za dober denar se da zmeniti Ampak je vse relativno...bi mi morala biti všeč seveda
Aja..padel mi vic v glavo!
Mujota vpraša Haso...a bi ti seksal z opico za 1000evrov?Pa Haso reče...ja bi ja...samo ne vem kje naj dobim 1000 evrov
Aja..padel mi vic v glavo!
Mujota vpraša Haso...a bi ti seksal z opico za 1000evrov?Pa Haso reče...ja bi ja...samo ne vem kje naj dobim 1000 evrov
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov