Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
olilika napisal/-a:oj ja js sem potegnila 2ma moskema za 5jurjev in mi je zelo zau naredila sem samo zaradi denarja ker ga nisem imela in tastarim pa nisem hotla rect ker ga niso imeli velikrat mi je zelo zau zdaj ne bi vec naredila kaj takega od kar imam fanta cisto drugace razmislam bolj pozitivno
Grem raje ceste pometat
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi ne bi, ampak...
A se spomnite filma, ko Robert Redford ponudi Demi Moore 1.000.000$ za eno noč. Pri tej vsoti bi se pa dalo že kej dogovoriti
A se spomnite filma, ko Robert Redford ponudi Demi Moore 1.000.000$ za eno noč. Pri tej vsoti bi se pa dalo že kej dogovoriti
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- femina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
Jaz res ne razumem žensk, ki se prodajajo za nekakšen dodaten zaslužek. Da majo sicer dovol denarja že od staršev, dedkov, babic, štipendije...., ampak hočjo več in si to več zaslužjo s sexom. Tega sama nikoli nebi naredila.
Drugače pa je če pa si res v stiski, da nimaš drugih možnosti, kot so fehtanje, kraja al pa pač sex za denar. V taki situaciji pa še nism bla, in verjetno večina od vseh, ki zatrjujete da nikoli ne bi sexale za denar. SEveda bi poskušala najdt kakšno drugo boljš možnost, ampak če je ne bi bilo, bi pa najverjetneje začela razmišljat tut o sexu za denar.
Drugače pa je če pa si res v stiski, da nimaš drugih možnosti, kot so fehtanje, kraja al pa pač sex za denar. V taki situaciji pa še nism bla, in verjetno večina od vseh, ki zatrjujete da nikoli ne bi sexale za denar. SEveda bi poskušala najdt kakšno drugo boljš možnost, ampak če je ne bi bilo, bi pa najverjetneje začela razmišljat tut o sexu za denar.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
halooo???sex za denar?niti pomislim ne na kaj takega. zame se ženske, ki sexajo za denar niti malo ne cenijo. vem da je veliko punc prisiljenih v prostitucijo-za te ne govorim k so boge, ampak tiste k se same odločijo za to ...res jih ne razumem kako lahko kaj takega delajo, sexajo z vsakim ki pride mimo.bljaaaaak!
-
flavia - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
nisem in ne bom! čeprav bi imela 0,00000 uera in bi mi nekdo ponudu keš za sex... nikoli nebi! mam preveliko spoštovanje do sebe da bi to počela!
ampak zastopim dekleta ki to delajo-ene prostovoljno ene ne..no to je že drugo zdej
ampak zastopim dekleta ki to delajo-ene prostovoljno ene ne..no to je že drugo zdej
let's talk obout...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]