Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
razlika je v tem da je ljubica s tipom ker ji je on všeč, kurba pa ker ji je denar všeč. ne rečt da ni razlike, ker je ogromna
razen če misliš da je vedno vsem zaslužek na prvem mestu in so samo metode različne..
razen če misliš da je vedno vsem zaslužek na prvem mestu in so samo metode različne..
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
prvo, ker sem hetero tip - zero customers. sploh si ne predstavljam da bi mi kakšna punca plačevala za to. že tako ki bi se sama od sebe je nemogoče najt.
drugo pa, ker je za moje pojme seks intima med dvema ki se ljubita in je čisto drugi svet kot biznis. nažalost pa je mnogim isti svet.
drugo pa, ker je za moje pojme seks intima med dvema ki se ljubita in je čisto drugi svet kot biznis. nažalost pa je mnogim isti svet.
hej norci
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
naj samo pripomnim, da sem bral neko knjigo v kateri so izvajali različne raziskave. ena od njih je bila neka vrsta takšnih in drugačnih vprašanj, le da jih je bilo prvič treba odgovoriti v 'normalnem' stanju, drugič pa v vzburjenem. odgovori so se v slednjem kar precej razlikovali...najbolj me je presenetil odgovor fantov, ki so rekli, da ne bi nikoli poskusili spolnosti z drugim fantom, ko pa so bili vzburjeni, pa niso vsi ponovili tega odgovora.
(knjiga v kateri je to bilo, ni imela nič kaj dosti veze s spolnostjo, čisto druga tema, toda skušali so dokazovati svoj point tudi s pomočjo takšnih raziskav)
hmmm....
(knjiga v kateri je to bilo, ni imela nič kaj dosti veze s spolnostjo, čisto druga tema, toda skušali so dokazovati svoj point tudi s pomočjo takšnih raziskav)
hmmm....
-
slovenc79 - Cosmopsiho
v moji kolekciji filmčkov ni tiča tud če sem vzburjen, pa ga vidim.. ugasnem in kliknem drugega. al pa prescroolam nazaj kjer ga še ni, če je res kej dobrega, če ne pa zbrišem.
da se kontroliraš medtem ko si vzburjen je treba pa pač bit mal psihično močnejši. dokler je kak kakršenkoli dvom mora vedno bit razum glavni.
da se kontroliraš medtem ko si vzburjen je treba pa pač bit mal psihično močnejši. dokler je kak kakršenkoli dvom mora vedno bit razum glavni.
hej norci
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
hehe Captain, "vulgarno do amena" welcome to cosmopolitan.
It was forever..but it didnt last long..
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
No, ni problema Slovenc, ni se treba strinjat, ampak potem vsaj daj primerjaj enako "gresne" zadeve.
Komu decva skoduje ce seksa za denar? Ce ni v to prisiljena in ce ji to delo sede, njena lastna izbira. Eni denar sluzimo na en nacin, drugi na drug. Dokler ne skodujes drugim s svojim pocetjem...
Komu decva skoduje ce seksa za denar? Ce ni v to prisiljena in ce ji to delo sede, njena lastna izbira. Eni denar sluzimo na en nacin, drugi na drug. Dokler ne skodujes drugim s svojim pocetjem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov