Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 709 prispevkov
• Stran 3 od 48
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48
Naslednja
- missCOMPLICATED
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2005
da so mi že ponujali...sam to so bli "prijatli"... take usluge nebi nudila nikoli. me ne zanima!
everybody is someones angel
- debilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2006
- Kraj: Celje
Men se to zdi čista glupost-sex za keš...no way! Full mi je to grdo...mislim da je dost drugih bolš načinov kako pridet do dnarja, ko pa da ga na tak način služiš.Zlo nizko vse skup. Sm pa jst tud slišala, da je dost takih študentk v Lj. ko se pač preživljajo s tem...naj se rajš spravjo delat, ko pa bedarije počet. No to pa ni nč, ko sm čula da se celo za travo dol da ženska...to pa je "bad" ja :fight:
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Spolnost naj bi bila neka posebna vez med dvema, ki sta zaljubljena oz. sta si vsaj všeč. Sex za denar daje spolnosti negativen prizvok.Vem, da nikoli ne bi sprejela denar za kaj takega, ker sem iz tega vidika zelo staromodna in sem sposobna it v posteljo edino z moškim v katerega sem zaljubljena.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Nikoli!!! Ženska, ki to počne, definitivno nima nobenega samospoštovanja. Nikoli ne more bit tako hudo, da ni drugega izhoda kot prodajanje lastnega telesa.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*barby* napisal/-a:niti podrazno!!!!nnnnnnnnnnnneeeeeeeee
aham. se strinjam . zame je to že malo preveč. ok, saj nič nimam proti puncam, ki to delajo. samo razumem jih ne . a res tako nujno potrebujejo denar in ne čutijo spoštovanja do svojega telesa??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Prvi neprebran prispevek • 709 prispevkov
• Stran 3 od 48
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 48
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]