Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%
Skupaj glasov : 454

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 01. Maj. 2012 16:18

pohorc napisal/-a:A ste ženske tako neumne al kaj, da ga pušite drugemu za denar, pa še to čist tko iz fore?

Moje mnenje, da so bolj neumne tiste, ki pusijo zastonj.

Temu se rece: Ce ze jokam zaradi kretena, vsaj naj se jokam v Ferrariju!

Od enih tipov, res zenske nimajo blage koristi. To je ena kategorija tipov, ki razen penisa, nimajo nicesar drugega za ponudit. Jim je prevec placati za neko vecerjo ali koncert, pa ponujajo zenski nek beden caj ali vodo in mislijo, da so naredili cist zadost, da pridejo do seksa brez obveznosti.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Maj. 2012 17:01

^^Seks kot trgovina torej? In če te prav razumem, motijo te ženske, ki seks prodajajo "pod ceno", ker so ti nelojalna konkurenca.

Da tebe tip dobi, ti mora ful pihat na dušo in ti dajat občutek "razmerja". Moti te, kot zgleda, obstoj žensk, ki "dajo prepoceni", ker če teh žensk ne bi bilo, bi se tipi bili prisiljeni podrediti tvoji logiki "kaj mi daš, če ti dam".
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Maj. 2012 17:47

če se ženska noče jokat naj ga ne gre pušit takemu tipu.. :roll:

ene ženske pa sexajo zato ker jim je dejansko UŽITEK :D :D :D

razmišljam če je sploh še kje kakšna punca ki se ne vrti samo okoli lastne riti in denarja.. kaj razen sexa znajo pa ženske ponudit? sploh ni čudno da sem še vedno samski, če njihov bestseller ne deluje na meni..
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Maj. 2012 18:02

slovenc79 napisal/-a:ene ženske pa sexajo zato ker jim je dejansko UŽITEK :D :D :D

Tako. In te so najboljše.

Večina žensk pa seksa za protiuslugo v obliki materialne dobrine ali pa čustvene potešitve/pozornosti.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Maj. 2012 18:41

Tale tema je postala zanimiva.

Slovenc, ženske že genetsko iščejo partnerja ki bo lahko zadovoljil njene potrebe in potrebe njenih potomcev.

Ne obupuj nad ženskami, takšna je evolucija odnosov.

Moški mora pa imeti privlačno žensko.

Torej, privlačne ženske (spet, nekatere), hočejo da se za njih poskrbi, moški ki pa jim lahko to ponudijo pa hočejo privlačno žensko, četudi so neprivlačni pa jo bodo dobili.

Rad bi tudi rekel da se moški ne bi prodali za sex za denar z grdo žensko, ampak bolj kot gledam okoli se to čedalje bolj spreminja.

Važno je da se držiš svojih načel in da veš zakaj sexaš.

Sex je zabava in sprostitev, in najboljše stvari so zastonj, in naj tako ostane.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Maj. 2012 18:57

pohorc, in kaj je narobe, če bi tipu ITAK pušila ku*ac, pa sem zraven še uzela dnar, ker ga je ponuju? si fouš, ker ga teb nobena noče, pa če ji plačaš 100€? :roll:
in ja, sem kupla, ne ravno WW, ampak neki podobnega..in sva skupi skadila. bolje to, kot pa pričakovat od nekoga, da me bo začel med rad, zato ker širim noge...ali pa se to tebi dogaja, pa zato kurcaš druge?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Maj. 2012 19:03

slovenc79 napisal/-a:če se ženska noče jokat naj ga ne gre pušit takemu tipu.. :roll:

ene ženske pa sexajo zato ker jim je dejansko UŽITEK :D :D :D

razmišljam če je sploh še kje kakšna punca ki se ne vrti samo okoli lastne riti in denarja.. kaj razen sexa znajo pa ženske ponudit? sploh ni čudno da sem še vedno samski, če njihov bestseller ne deluje na meni..

ja kok si jih pa ti sploh spoznal...3? res, da so v manjšini take, ki jim ni samo do dnarja ipd. stvari, ampak SO. ampak ko pa praviš, da ženske ne znamo ponudit nič drugega razen sexa, se pa hudo motiš. in zato si samski. ker maš napačno razmišljanje in vse daješ v isti koš. deluješ mi obupano. ampak pravijo, da ponavadi najdeš tisto, kar iščeš, oz. si najdeš odsev sebe.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 01. Maj. 2012 19:04

Džeki napisal/-a:^^Seks kot trgovina torej? In če te prav razumem, motijo te ženske, ki seks prodajajo "pod ceno", ker so ti nelojalna konkurenca.

Ne. Motijo me moski, ki lazno zavajajo zensko, samo da bi dobili cistega seksa. Se posebej pa taki, ki recimo zmenkarijo s punco nekaj casa in sele potem ko prvic poseksata, zacnejo zenski razlagat, da si ne zelijo zveze.
A niso mogli to prej povedat, al kaj?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Maj. 2012 19:12

^^ delno se sicer strinjam, ampak sej nisi nič zgubila s tem sexom..ali pač? ti je potem žal? čeprav je bil sex dober? hmm
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Maj. 2012 19:58

@ pohorc in podobni

meni je res fascinantno koliko imate za povedat čez sexanje folka, ki ni v razmerju, in označevanje z besedami kot so kurba, drolja ipd, ker seksajo ker so potrebni... a sami se dajete dol vsak večer, ali vsaj 3x tedensko. ampak ja, ker ste v razmerju je to ok, ostali bi se pa morali it celibat, ali pa vsaj zaračunat partnerju, ker drugače se ne spoštuje dovolj samega sebe al kako?...
wake up, it's 2012!

kak sex za denar. dobrodelnost je dandanes in :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Maj. 2012 21:48

Akvamarin napisal/-a:Ne. Motijo me moski, ki lazno zavajajo zensko, samo da bi dobili cistega seksa. Se posebej pa taki, ki recimo zmenkarijo s punco nekaj casa in sele potem ko prvic poseksata, zacnejo zenski razlagat, da si ne zelijo zveze.
A niso mogli to prej povedat, al kaj?

Hja, sem nekoč že odprl temo o tem. To je pač zato tako, ker večina žensk za seks rabi neko čustveno predigro in vsaj privid/približek neke veze.

Če tip po pravici pove, da bi rad samo malo seksal, bo 80 % žensk zbežalo stran.

Zakaj bi moški ženski sploh razlagal svoja pričakovanja že pred prvim seksom? To bi bil čisti strel v koleno.

Konec koncev, kaj imamo sploh moški s tem, da ženske (večinoma) po seksu pričakujete, da bo že kar veza? Račun brez krčmarja..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Maj. 2012 22:20

mene pa zanima, kako en tip ki mu gre sex po glavi osvoji žensko ki si želi zveze? zakaj so taki moški vedno bolj privlačni za tako resne punce kot, no recimo neresne?

white, punc v celoti sem spoznal malo. ampak, kaj drugega lahko sklepaš iz tega da je toliko punc prizadetih zaradi jebačev?

je pa zanimivo, ko je punca pohotna "sex je čist navadna stvar, vse je dovoljen, itd.." ko si pa želi neki resnega je pa vse ogabno in pokvarjeno..

aja, white, kaj so ŠE pripravljene ponudit? pa pač, lepoto, trud za sexy postavo, dobro kuhanje itd ne šteje. nekaj kar je IZKLJUČNO za partnerja.

pa povej mi, koliko tipov si ti imela ki so gledali na tvojo denarnico bolj kot nate?

nekak mi gre na živce, pri sexu recimo, tukaj na forumu kot da vlada zakon: sex je za uživanje ženske - naloga moškega je da žensko zadovolji, naloga ženske je pa da reče JA.. (pa da bi moral moški še plačat za to potem..)

jaz še vedn iščem punco da se bova imela rada, ne pa takele stvari seštevala, koliko se komu splača bit v zvezi.. sam potem kar vidim online in offline res že dvomim da bo kdaj kakšna z mano ker me bo rada imela in ne zato ker ima pri meni tisto kar jo zadovoljuje. jaz iščem punco ki mi nudi TO. ljubezen.
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Maj. 2012 22:34

slovenc79 napisal/-a:mene pa zanima, kako en tip ki mu gre sex po glavi osvoji žensko ki si želi zveze? zakaj so taki moški vedno bolj privlačni za tako resne punce kot, no recimo neresne?

Zato, ker ve, kaj pr ženskah pali in kaj mora rečt, da eno dobi.

Sej ženske si želijo veze, večinoma. Samo to še ne pomeni, da boš ti dobil žensko tako, da boš šel do nje in začel zatrjevati, kako si resen. Ženske hočejo prvo stil, privlačnost, potem pa še pričakujejo, da bo njim privlačen moški v s vojih pričakovanjih usklajen z njimi.

slovenc79 napisal/-a:
nekak mi gre na živce, pri sexu recimo, tukaj na forumu kot da vlada zakon: sex je za uživanje ženske - naloga moškega je da žensko zadovolji, naloga ženske je pa da reče JA.. (pa da bi moral moški še plačat za to potem..)

Heh, good point.

Itak je vse to zmenkarjenje na plečih moškega, od prvega koraka, organizacije zmenkov dalje..Pol pa še pričakujejo, da bo moški direkt povedal, da noče zveze in si tako še oteževal stvar... :lol:
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 01. Maj. 2012 23:14

carrie_ napisal/-a:Malo obujam zastarelo temo, rada bi samo napisala eno svojo izkušnjo:

Zapletla sem se z enim zelo privlačnim fantom po tem, ko sva se slučajno nekajkrat srečala na istih žurih. Po kakšem mesecu kavic, preživljanja prostega časa sva se podala med rjuhe, zgodil se je prvi sex, nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.

Dobila sva se še dvakrat po tistem. Ko sva seksala ("fukala"), sem razmišljala samo o tem, da se ne želi vezati in nisem mogla uživati, nisem se mogla sprostiti in po seksu sem se počutila kot izmeček - da sem mu pustila "izkoristiti" moje telo. Potem mi je bilo žal, seveda. Mislim, da sem se takrat počutila še slabše kot se počuti prostitutka pa opravljenem poslu... In ni bil dober občutek!

Takrat ko mi je rekel, da me želi še za naslednja "srečanja", bi mu morala reči, da majo še kurbe več od take vrste "fukanja". :evil:

točno te razumem in se strinjam z vsem kar si napisala tudi v nadaljnjih postih. sem sama tudi take občutke doživela in takšni moški te posexajo slabše kot prostitutko. res, tudi meni je žal, da mi ni vsaj plačal.
mislim, da so to najslabše izkušnje, ki jih lahko ima ženska z moškim. in mislim, da ti pustijo trajne psihične posledice. nekateri so pa toliko fer, da že na prvi pijači povejo kaj iščejo in kaj lahko pričakuješ.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 01. Maj. 2012 23:30

s0nckic4 napisal/-a:@ pohorc in podobni

meni je res fascinantno koliko imate za povedat čez sexanje folka, ki ni v razmerju, in označevanje z besedami kot so kurba, drolja ipd, ker seksajo ker so potrebni... a sami se dajete dol vsak večer, ali vsaj 3x tedensko. ampak ja, ker ste v razmerju je to ok, ostali bi se pa morali it celibat, ali pa vsaj zaračunat partnerju, ker drugače se ne spoštuje dovolj samega sebe al kako?...
wake up, it's 2012!

kak sex za denar. dobrodelnost je dandanes in :D

O, glej, sej radodajke imamo vsi moški radi, jaz nimam s tem problemov.

Če pa že sprašuješ ... Enim nam je večji užitek spati z nekom, s katerim dejansko čutiš neko kemijo, s komer imaš nek odnos, pa da nekako verjameš, da je vsaj čist in da se ne goni okoli. Jaz za sebe vem, da ga ne vtikam v vsako luknjo, pa sem moški. Ker tole, kar se vi greste, da se jebete po partijih ko zajci, je po moje čisti ego booster. Kaka potreba, lepo te prosim, sej si odrasla in se znaš zadovoljit.
Urejen post

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov