Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%
Skupaj glasov : 454

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 01. Jul. 2008 18:36

Jaz ne bi seksala za denar.

Denar se služi z delom, seks pa zame NI delo.
In ja, zdi se mi neumno prodajat svoje telo na tak način... Dam zastonj ali pa ne dam.. Ni neke hude filozofije..

In čutim se dovolj sposobno, da bom denar služila na normalen način.

Ko sem pred kratkim delala kot natakarica se je našlo kar nekaj pijancev, ki so mi ponujali denar in me vabili na wc... Nisem se počutila bedno, sej so oni neumni če mislijo da me lahko kupijo.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 01. Jul. 2008 18:42

Robert Mugabe napisal/-a:Sem imel priložnost, in sem takoj izkoristil. Menim, da se prodaja samo moški, ki se ceni in spoštuje.

Za crknit :rofl: Prostitutek :lach: :lach:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Jul. 2008 19:20

Robert Mugabe napisal/-a:Sem imel priložnost, in sem takoj izkoristil. Menim, da se prodaja samo moški, ki se ceni in spoštuje.

Kaj lahko malo razložiš to, ker res ne zastopim kaj si hotu s tem povedat ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 01. Jul. 2008 22:03

ja...tko, trenutno sm srečno vezana, tko da zdej niti prebližno neee!!

nooo, če bi bla pa samska...hmmmmm, zakva pa ne :lol: sam joke...ne bi, ne vem pa, zakaj ne. Pač ne...

Ej...pa punudo mi tut še nikol noben ni nč....za zamislt...a tko slabo zgledam :roll: :D
In love with live!!!
Uporabniški avatar
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)

Neprebrana objavaNapisal/-a taššek » 02. Jul. 2008 1:25

Nisem še. nimam želje in tudi nebom.. preprost odgovor na (zame) preprosto vprašanje.. :D
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 02. Jul. 2008 2:20

Če bi mi bil tip všeč in bi me telesno privlačil, zakaj pa ne. Dve muhi na en mah :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 02. Jul. 2008 2:21

Prijetno s koristnim. :D
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 29. Apr. 2012 17:26

Malo obujam zastarelo temo, rada bi samo napisala eno svojo izkušnjo:

Zapletla sem se z enim zelo privlačnim fantom po tem, ko sva se slučajno nekajkrat srečala na istih žurih. Po kakšem mesecu kavic, preživljanja prostega časa sva se podala med rjuhe, zgodil se je prvi sex, nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.

Dobila sva se še dvakrat po tistem. Ko sva seksala ("fukala"), sem razmišljala samo o tem, da se ne želi vezati in nisem mogla uživati, nisem se mogla sprostiti in po seksu sem se počutila kot izmeček - da sem mu pustila "izkoristiti" moje telo. Potem mi je bilo žal, seveda. Mislim, da sem se takrat počutila še slabše kot se počuti prostitutka pa opravljenem poslu... In ni bil dober občutek!

Takrat ko mi je rekel, da me želi še za naslednja "srečanja", bi mu morala reči, da majo še kurbe več od take vrste "fukanja". :evil:
Zadnjič spremenil carrie_, dne 30. Apr. 2012 1:02, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Apr. 2012 17:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 29. Apr. 2012 17:39

Ima veze v toliko, kot je nekdo že napisal, da marsikatera punca pusti, da se z njo dela kot s kurbo, čeprav se mogoče tega ne zaveda. Tudi sama sem, in mi je žal. Popularno prijateljstvo brez obveznosti - ni zame nič drugega za ženske kot "kurbanje" - poleg tega da so toliko neumne, da še nič ne zaračunajo, moškim pa se smeje. Fukprijateljica je za njih lepši izraz za "zastonj kurba" in naj se najde moški, ki bo to zanikal.

Imam prijateljico, ki je imela podobno situacijo, ampak pri njej ni bilo parkatno srečanje ampak je trajalo več let, preden je ugotovila, da jo model samo izkorišča... Bila je v samozanikanju, da se imata fino, doma pa jok in solze... Seveda se nikoli ni spremnil iz fukprijatla v resnega partnerja, kar si je želela.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Apr. 2012 17:44

seks za denar? ni nowadays veliko seksa takega? samo nezavedno pač.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Apr. 2012 17:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 29. Apr. 2012 18:10

kurbi plačaš 1x, ženski plačuješ celo življenje.

drugač pa sem enga oralno obdelala, za denar. Ampak čist tko, iz fore :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Apr. 2012 18:11

carrie_ napisal/-a:nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.
Kljub zatrapanosti bi se ti moral oglasit alarm in ti bit takoj jasno, da tuki pač ne boš nč več kot tolk dosegla (dobila).

carrie_ napisal/-a:Popularno prijateljstvo brez obveznosti - ni zame nič drugega za ženske kot "kurbanje" - poleg tega da so toliko neumne, da še nič ne zaračunajo, moškim pa se smeje.
A ženski se pa ne more smejat po dobrem/konkretnem sexu?

Mah. Babe neumne, ki same rinejo v to, čeprav tip jasno da vedet, da ga kej več ne zanima, "ga bom spremenila", "se bo zaljubil vame"...yeah, right. Pol pa jokcat :roll:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 29. Apr. 2012 18:12

:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]