Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz ne bi seksala za denar.
Denar se služi z delom, seks pa zame NI delo.
In ja, zdi se mi neumno prodajat svoje telo na tak način... Dam zastonj ali pa ne dam.. Ni neke hude filozofije..
In čutim se dovolj sposobno, da bom denar služila na normalen način.
Ko sem pred kratkim delala kot natakarica se je našlo kar nekaj pijancev, ki so mi ponujali denar in me vabili na wc... Nisem se počutila bedno, sej so oni neumni če mislijo da me lahko kupijo.
Denar se služi z delom, seks pa zame NI delo.
In ja, zdi se mi neumno prodajat svoje telo na tak način... Dam zastonj ali pa ne dam.. Ni neke hude filozofije..
In čutim se dovolj sposobno, da bom denar služila na normalen način.
Ko sem pred kratkim delala kot natakarica se je našlo kar nekaj pijancev, ki so mi ponujali denar in me vabili na wc... Nisem se počutila bedno, sej so oni neumni če mislijo da me lahko kupijo.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Robert Mugabe napisal/-a:Sem imel priložnost, in sem takoj izkoristil. Menim, da se prodaja samo moški, ki se ceni in spoštuje.
Za crknit Prostitutek
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Robert Mugabe napisal/-a:Sem imel priložnost, in sem takoj izkoristil. Menim, da se prodaja samo moški, ki se ceni in spoštuje.
Kaj lahko malo razložiš to, ker res ne zastopim kaj si hotu s tem povedat ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
ja...tko, trenutno sm srečno vezana, tko da zdej niti prebližno neee!!
nooo, če bi bla pa samska...hmmmmm, zakva pa ne sam joke...ne bi, ne vem pa, zakaj ne. Pač ne...
Ej...pa punudo mi tut še nikol noben ni nč....za zamislt...a tko slabo zgledam
nooo, če bi bla pa samska...hmmmmm, zakva pa ne sam joke...ne bi, ne vem pa, zakaj ne. Pač ne...
Ej...pa punudo mi tut še nikol noben ni nč....za zamislt...a tko slabo zgledam
In love with live!!!
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Malo obujam zastarelo temo, rada bi samo napisala eno svojo izkušnjo:
Zapletla sem se z enim zelo privlačnim fantom po tem, ko sva se slučajno nekajkrat srečala na istih žurih. Po kakšem mesecu kavic, preživljanja prostega časa sva se podala med rjuhe, zgodil se je prvi sex, nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.
Dobila sva se še dvakrat po tistem. Ko sva seksala ("fukala"), sem razmišljala samo o tem, da se ne želi vezati in nisem mogla uživati, nisem se mogla sprostiti in po seksu sem se počutila kot izmeček - da sem mu pustila "izkoristiti" moje telo. Potem mi je bilo žal, seveda. Mislim, da sem se takrat počutila še slabše kot se počuti prostitutka pa opravljenem poslu... In ni bil dober občutek!
Takrat ko mi je rekel, da me želi še za naslednja "srečanja", bi mu morala reči, da majo še kurbe več od take vrste "fukanja".
Zapletla sem se z enim zelo privlačnim fantom po tem, ko sva se slučajno nekajkrat srečala na istih žurih. Po kakšem mesecu kavic, preživljanja prostega časa sva se podala med rjuhe, zgodil se je prvi sex, nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.
Dobila sva se še dvakrat po tistem. Ko sva seksala ("fukala"), sem razmišljala samo o tem, da se ne želi vezati in nisem mogla uživati, nisem se mogla sprostiti in po seksu sem se počutila kot izmeček - da sem mu pustila "izkoristiti" moje telo. Potem mi je bilo žal, seveda. Mislim, da sem se takrat počutila še slabše kot se počuti prostitutka pa opravljenem poslu... In ni bil dober občutek!
Takrat ko mi je rekel, da me želi še za naslednja "srečanja", bi mu morala reči, da majo še kurbe več od take vrste "fukanja".
Zadnjič spremenil carrie_, dne 30. Apr. 2012 1:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Ima veze v toliko, kot je nekdo že napisal, da marsikatera punca pusti, da se z njo dela kot s kurbo, čeprav se mogoče tega ne zaveda. Tudi sama sem, in mi je žal. Popularno prijateljstvo brez obveznosti - ni zame nič drugega za ženske kot "kurbanje" - poleg tega da so toliko neumne, da še nič ne zaračunajo, moškim pa se smeje. Fukprijateljica je za njih lepši izraz za "zastonj kurba" in naj se najde moški, ki bo to zanikal.
Imam prijateljico, ki je imela podobno situacijo, ampak pri njej ni bilo parkatno srečanje ampak je trajalo več let, preden je ugotovila, da jo model samo izkorišča... Bila je v samozanikanju, da se imata fino, doma pa jok in solze... Seveda se nikoli ni spremnil iz fukprijatla v resnega partnerja, kar si je želela.
Imam prijateljico, ki je imela podobno situacijo, ampak pri njej ni bilo parkatno srečanje ampak je trajalo več let, preden je ugotovila, da jo model samo izkorišča... Bila je v samozanikanju, da se imata fino, doma pa jok in solze... Seveda se nikoli ni spremnil iz fukprijatla v resnega partnerja, kar si je želela.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
kurbi plačaš 1x, ženski plačuješ celo življenje.
drugač pa sem enga oralno obdelala, za denar. Ampak čist tko, iz fore
drugač pa sem enga oralno obdelala, za denar. Ampak čist tko, iz fore
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kljub zatrapanosti bi se ti moral oglasit alarm in ti bit takoj jasno, da tuki pač ne boš nč več kot tolk dosegla (dobila).carrie_ napisal/-a:nakar (po seksu) mi je povedal, da se on čustveno ne želi vezati. Rekel je, da je trenutno v takem življenjskem obdobju, kjer mu to ne sede itd, ampak da se želi z mano še naprej dobivati na neobveznih "srečanjih" - "f**"a. Verjetno mi ni treba pojasnjevati, da sem bila takrat že zelo zatrapana vanj in me je dobesedno šokiral.
A ženski se pa ne more smejat po dobrem/konkretnem sexu?carrie_ napisal/-a:Popularno prijateljstvo brez obveznosti - ni zame nič drugega za ženske kot "kurbanje" - poleg tega da so toliko neumne, da še nič ne zaračunajo, moškim pa se smeje.
Mah. Babe neumne, ki same rinejo v to, čeprav tip jasno da vedet, da ga kej več ne zanima, "ga bom spremenila", "se bo zaljubil vame"...yeah, right. Pol pa jokcat
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]