Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Nikoli ne bi. Raje naredim zastonj.
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
tista situacija k jo je jullia opisala, nikol ne more nbena rečt da ne bi... js priznam, vrjetn bi v takmu primeru,
bi mi blo pa pod častjo da bi z enmu luštnmu že tok al tok hotla, on bi mi pa pol kr keš ponudu pol pa ne bi nč dobu, kvečm kšno klofuto
je pa tko nikoli ne reci nikoli...
bi mi blo pa pod častjo da bi z enmu luštnmu že tok al tok hotla, on bi mi pa pol kr keš ponudu pol pa ne bi nč dobu, kvečm kšno klofuto
je pa tko nikoli ne reci nikoli...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mene je 1x en napit fotr prepričeval, če bi mu ga šla obdelat na wc in mi za to ponujal kar dost keša (mi ga je kazal). To pa je nekaj za v temo o tem, kdaj bi se najraje pogreznili v zemljo. Men je blo čist bad. Takrat sem imela 18 let, pa ne bom nikoli pozabila..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ryu10kyu napisal/-a:jemina napisal/-a:Na kakšen način pa mislite da bogati stari fotri dobijo sex in une svoje umetne spremljevalke?
Tisto je simbioza...tisto ni prostitucija
to ni simbioza. To so sponzoruše.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Phoenix napisal/-a:Vsak-a ima svojo ceno...
Se strinjam
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Jst se pa ne strinjam s tem.
Ampak sm preveč utrujena zdele od učenja, da bi šla razlagat kako jst tega ne bi nardila...
Ampak sm preveč utrujena zdele od učenja, da bi šla razlagat kako jst tega ne bi nardila...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
hjoj d bi en oduren dedec pršu pa mi ponuju kukr keša hoče ne dobi nč...moj me je pa že tko al tko "podkupu" z ljubeznijo tko d dnar kle nima nobenga pomena....
+dodajam...melanijo knavs uprašte za njeno mnenje... =D
+dodajam...melanijo knavs uprašte za njeno mnenje... =D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov