Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ne, še mi ni noben ponudil denarja za takšno uslugo.
[b]Počutila bi se kot da misli, da je denar vse, da lahko z tem naredi, kupi vse. vendar zdravja se ne da, prav tako pri meni z denarjem ne moreš proti moji lastni volji. Potem bi ta dedec vede,mislil, da te lahko z denarjem podkupi, da si lahka...jaz takšne osebe ne bi spoštovala, kaj šele drugi.[/b]
[b]Počutila bi se kot da misli, da je denar vse, da lahko z tem naredi, kupi vse. vendar zdravja se ne da, prav tako pri meni z denarjem ne moreš proti moji lastni volji. Potem bi ta dedec vede,mislil, da te lahko z denarjem podkupi, da si lahka...jaz takšne osebe ne bi spoštovala, kaj šele drugi.[/b]
Always look on the bright side of your life.
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
NIKOL! če pa nebi mela denarja, bi si ga na kakšen drug način probala pridobit..nimam pa nič proti..
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
spomnim se ko je enkrat en tip po tv razlagal da se njegova punca prodaja, on pa je kao njen varnostnik, stoji pred vrati in poskrbi da stranka plača in da ne teži...mislim svašta pol jo pa še sam nategne al kaj
Houd de wereld tegen
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
***Ally*** napisal/-a:spomnim se ko je enkrat en tip po tv razlagal da se njegova punca prodaja, on pa je kao njen varnostnik, stoji pred vrati in poskrbi da stranka plača in da ne teži...mislim svašta pol jo pa še sam nategne al kaj
Fant fajno služi s svojo "punco"
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
Definitivno ne, ker nekaj deset evrov ne odtehta sramu, ki bi ga po tem čutila.
sem zasedila, da je ena rekla, dapri tem vprašanju ne gre za to, koliko se ceniš. se ne strinjam, poslušaj izpovedi prostitutk- vse pravijo, da so izgubile samospoštovajne.
sem zasedila, da je ena rekla, dapri tem vprašanju ne gre za to, koliko se ceniš. se ne strinjam, poslušaj izpovedi prostitutk- vse pravijo, da so izgubile samospoštovajne.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jemina napisal/-a:Na kakšen način pa mislite da bogati stari fotri dobijo sex in une svoje umetne spremljevalke?
Tisto je simbioza...tisto ni prostitucija
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
shanell - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2008
- Kraj: ptuj
sem že bla v takšni situaciji seveda nisem sprejela.. neki 40letnik mi je ponudil 300evrov če bi šla z njim.. bla sem na eni internetni strani in mi je poslal ponudbo napisala sem mu samo premalo hehe
seveda ni denarja da bi šla z nekom zaradi denarja! nikoli!
seveda ni denarja da bi šla z nekom zaradi denarja! nikoli!
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ne, nisem in ne mislim nikoli seksati za denar....
saj ne da bi imela kaj proti temu, ampak mislim da je vseeno bolje da svoje zeelllooo intimne odnose deliš samo z človekom, ki ga imaš zares rad.
saj ne da bi imela kaj proti temu, ampak mislim da je vseeno bolje da svoje zeelllooo intimne odnose deliš samo z človekom, ki ga imaš zares rad.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov