Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hihi, upam, da mi nikol ne bo šlo tok švoh, da bi mogla nekomu plačat (za) mečkanje .
Men pa tut ni treba nobenga dnarja na nočni omarc puščat, en kinder jajc je čist dost .
Men pa tut ni treba nobenga dnarja na nočni omarc puščat, en kinder jajc je čist dost .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Če bi mi šlo res slabo, mogoče
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Sam tudi ne bi šel nikoli kakšni kurbi,samo ker je to tema za vas punce,stavim že da je katera spala za denar....veliko študentk sexa za denar.Sam sem enkrat bral članek v časopisu.Zaslužki so bili ogromni,denar je šel za potovanja,draga oblačila in ostale luksuzne dobrine.Kot je že nedko prej zapisal,delala je 9 mesecev,3 meseca potovala (Karibi,Australija,...itd).Če se ne motim so se mesečn zasluški vrteli tudi po 1.000.000 sit oz. okoli 4.000 €.
Ko sem prebral nekatera mnenja punc,da ne bi ponudile svojega telesa bogatemu in lepemu tipi....lahko napišem da lažejo...vsaj v 80% primerih.Verjamem da so izjeme,ampak teško je to priznati na cosmo forumu,ker se skoraj vsi med sabo že poznate.
Ko sem prebral nekatera mnenja punc,da ne bi ponudile svojega telesa bogatemu in lepemu tipi....lahko napišem da lažejo...vsaj v 80% primerih.Verjamem da so izjeme,ampak teško je to priznati na cosmo forumu,ker se skoraj vsi med sabo že poznate.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Mah... Kaj to so neke izjave, da se ne ceniš, če greš fu**t za dnar, ma prosim.
Jaz sem se lih par dni nazaj menla z kolegom, pa sem mu rekla, da bi šla v to. Pa me je samo debelo pogledal in rekel, da se ne cenim. Hmm, zakaj pa ne?
Prvič, bi si sama izbirala s kom bi spala in s kom ne. Zvodnika ne potrebuješ. Prav tako nebi dovolila vsega, kar dovoli večina kurv. Enostavno bi imela pravila, kot so jih imele kurtizane.
Defenitivno bi šla v to in bom šla v to, če mi bo keš tolko zadišal. Zaenkrat mi ne.
Jaz sem se lih par dni nazaj menla z kolegom, pa sem mu rekla, da bi šla v to. Pa me je samo debelo pogledal in rekel, da se ne cenim. Hmm, zakaj pa ne?
Prvič, bi si sama izbirala s kom bi spala in s kom ne. Zvodnika ne potrebuješ. Prav tako nebi dovolila vsega, kar dovoli večina kurv. Enostavno bi imela pravila, kot so jih imele kurtizane.
Defenitivno bi šla v to in bom šla v to, če mi bo keš tolko zadišal. Zaenkrat mi ne.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne, niti slučajno, ker bi se grozno počutila. že tako mi je blo ful bad od dne, ko sem štopala in mi je ustavu en starejši tip in mi je med vožnjo predlagal, če mu ga pofafam za 5000 (takrat so bili še tolarji). OMG! sem mu rekla, da naj takoj ustavi in ven spusti. sem mela srečo.
že ta ponudba mi je bla fuj in fej, kwa šele sex!!!
že ta ponudba mi je bla fuj in fej, kwa šele sex!!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Ty napisal/-a:Sam tudi ne bi šel nikoli kakšni kurbi,samo ker je to tema za vas punce,stavim že da je katera spala za denar....veliko študentk sexa za denar.Sam sem enkrat bral članek v časopisu.Zaslužki so bili ogromni,denar je šel za potovanja,draga oblačila in ostale luksuzne dobrine.Kot je že nedko prej zapisal,delala je 9 mesecev,3 meseca potovala (Karibi,Australija,...itd).Če se ne motim so se mesečn zasluški vrteli tudi po 1.000.000 sit oz. okoli 4.000 €.
hm, glede na to, da sem zelo čustven človek, bi se mi odtrgalo, da bi 9 mesecev seksala s tipi, večinoma starimi potrebnimi fotri. tist denar bi se mi nekako zdel umazan in bi se ga želela znebiti.
ne vem, če so ene tega zmožne in jim to ne prizadane njihove notranjosti in jim dol visi za vse, ok, nimam proti. poleg tega, da si za povrh poleg keša še kakšno bolezen prislužiš, pa maš ti Avstralijo pa Karibe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]