Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Haha, en znanec ima za to posebna izraza:
ali je potem k**** ali pa turbok****.
ali je potem k**** ali pa turbok****.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
**majcy** napisal/-a:Js pa bi .
Če bi me res simpatičn tip pelju na večerjo , pa u hotel , pa ponudu keš ...
zakaj pa ne ? kaj maš pa za zgubit
no v taki situaciji pa jst ne bi. kot sem že rekla, mogla bi met res hud razlog, zakaj rabim ta denar, ker se mi drugače ne bi zdelo vredno.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Da, če je tak s katerim bi tudi zastonj 2 muhi na en mah aveš hehe
heheh.. sm pomoje.. če ti plača za sex si lahko dovoli, da je bolj grob, da pač zadosti svojim potrebam počne v tem času s tabo kar hoče.. da ni sledu o spoštovanju..
Tolk pa že spoštujem svoje telo, da pomoje kaj takega ne bi dovolila Vsaj trezna ne
heheh.. sm pomoje.. če ti plača za sex si lahko dovoli, da je bolj grob, da pač zadosti svojim potrebam počne v tem času s tabo kar hoče.. da ni sledu o spoštovanju..
Tolk pa že spoštujem svoje telo, da pomoje kaj takega ne bi dovolila Vsaj trezna ne
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz tudi ne, imam enga znanca, ki pa isce neko punco za druzbo itd. za dnar. In ko je mene vprasu je dobil negativno odgovor, ker 1. mam fanta, 2. pa sene bi spustila tko nizko.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
men so ze eni nonkoti (Italjani,itak) sprasevali "koliko"...in sm vedno rekla 3..ampak sm jim povedla da ne 3evre, ampak 3ferrarije pa so stran sli
sex za denar? NIKOLI!!!
ce je lusn ( in seveda doloceni drugi pogoji ) mu dam zastonj in z veseljem, ce ne pa...odjebi, dragi
sex za denar? NIKOLI!!!
ce je lusn ( in seveda doloceni drugi pogoji ) mu dam zastonj in z veseljem, ce ne pa...odjebi, dragi
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Velikokrat sem dobila ponudbo, ampak sem jo vsakokrat nesramno zavrnila, čeprav je bil en model še posebej tako zatežen, da sem se ga komaj otresla. Nikoli se nebi toliko ponižala, da bi prodajala svoje telo!!!
Za druge pa lahko rečem le to, da ko voli nek izvoli!
Za druge pa lahko rečem le to, da ko voli nek izvoli!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Za denar? Hmmm...a da jaz plačam ali ona?
To je vic...kao Haso vpraša Mujota če bi opico poseksal za 1000€ pa Mujo vpraša: ja bi...ampak nimam 1000€
Mah...seksa se zaradi ljubezni ali pa užitka...denar vmes naredi vse skupaj ceneno...
To je vic...kao Haso vpraša Mujota če bi opico poseksal za 1000€ pa Mujo vpraša: ja bi...ampak nimam 1000€
Mah...seksa se zaradi ljubezni ali pa užitka...denar vmes naredi vse skupaj ceneno...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
just_a_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Primorska
NEVER!!!
Men je en tip 1x ponudu 10 jurjev, če se peljem z njim z avtom mal okrog.
Moja reakcija - pogledla sem ga začudeno, se obrnila in šla stran. KRETEN!
Men je en tip 1x ponudu 10 jurjev, če se peljem z njim z avtom mal okrog.
Moja reakcija - pogledla sem ga začudeno, se obrnila in šla stran. KRETEN!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov