Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%
Skupaj glasov : 454

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 26. Okt. 2005 2:06

mislm tuki je treba razlikovat sex za denar torej prostitucijo, striptiz al pa modne piste. To so tri različne stvari.
Na modnih pistah pač predstavljaš modne kreatorje in njihove kreacije,ki se jih v "realnem svetu" lahko nosi tudi drugače, kot so predstavljene na pistah.
Pri striptizu te človek samo gleda, dotiki in ostale stvari so prepovedane, edino če izvjalka tega sama ne pusti.
O prostituciji sem pa že povedala svoje mnenje.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 26. Okt. 2005 2:24

Nisem se bila v tej situaciji.. in ne, nikoli ne bi.. :nein:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 26. Okt. 2005 6:50

evo nisem in nikoli ne bom sexala za denar..

čeprov primerjava z manekenko na pisti je pa mim!to je meni čist drugo.
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 26. Okt. 2005 8:22

Nisem razmišljala o tem. Hm, ne vem... Imam pa kolegico, ki to dela za denar in mi je tudi povedala, kaj počne. Po karakterju pa bi težko našla kako boljšo, res se človek lahko zanese nanjo. O njej skratka nič slabega. Tudi o tistih ne, ki plešejo v Moulin Rougeu ne, sem videla na tv eno njihovo predstavo in so super. Mirne duše bi lahko plesala tam, če bi me kaj hudičevo gnalo od doma. Pa tudi poznam ženske, ki pravijo raje f** za denar, kot da bi bila snažilka. Ampak jaz sem samo prekleta liberalka. (Imam sedaj z enimi frendi težave zaradi tega.)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 26. Okt. 2005 8:24

Hmm jst nikol ne bi mogla narest tega ... jst sm totalno preveč občutljiv človek za take stvari ... tko da ne nikol se ne bi mogla samo zarad denarja spustit v spolni odnos ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Okt. 2005 13:02

Jah, vse se kupuje tudi žensko...tako pač je!
Ni nujno, da z denarjem ...imamo lepe besede, dejanja,pozornosti, objemčke...
Vsak se mora znati iztržiti...tudi ženske se tržite...

Takšen je pač life...bolj se ceniš bolje se prodaš...
Manjšo ceno si postaviš...bolj poniževalno bodo nate fantje gledali...tako pač je... :)
Morda se sliši primitiven tale moj post...ampak, če se poglobite boste dojele kaj sem mislil povedati...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jenny1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jenny1 » 26. Okt. 2005 16:48

Ajt, js že kapiram! :D Dobr napisano - se čist strinjam. To se kaže tud na vse mogoče načine. Tud ženske, ki jih moži tepejo si ponavadi mislijo, da si pač zaslužijo to - se ne cenijo dovolj. Če bi se pa cenle in bi vedle, da so vredne vlk kj več bi šle od njega ko bi jih prvič udaru! (no, mogoč drugič... :? )
What do you do, when the only person, who can make you stop crying, is the only person, who made you cry?
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 26. Okt. 2005 17:56

ryu jest se tud ne strinjam

nekaj je pač, da nekomu nakloniš nasmeh, objem ali pa če mu daš denar, upam da se strinjaš s tem

meni se zdi sexanje za denar z nekom, ki ti nič ne pomeni izdaja sebe, in prav nič dobrega
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Okt. 2005 18:16

Saj nisem rekel,da je isto... :D

Je pa dosti podobno...odvisno s katerega zornega kota pogledaš...jaz sem samo razložil en zorni kot pogleda na situacijo :)

Moram ,pa priznati, da so me izkušnje naučile, da težje sem ženskam dostopen...bolj me cenijo in drugače gledajo name in jih posledično lažje dobim...obratna psihologija scena...in tudi pri ženskah je podobno...žal naša psiha tako deluje...na mojo žalost!

Itak je tu govora o sexu in plačilu zanj...saj morda se bo smešno slišalo..ampak en model mi enkrat razložil eno smešno teorijo...ko greš z žensko daš za pijačko,večerjico,majhno pozornost,itd....vlagaš tudi čas vanjo in pozornost, ki ji jo pač posvečaš(energijo neke vrste)...itak se ve kam vse skupaj pelje in zakaj to moški delamo...
In podobno je z igrami na srečo...imaš določen vložek...igraš se..če zadaneš si vesel...če pa ne si pa spušil...jebi ga tak je life!
V realnosti se ženska odloči ali si si zaslužil dobitek...pri igri na srečo,pa aparat... :wink:
Edina razlika, ki je je ta, da žensko se da okoli prinesti aparata pa ne... :rofl: pri ženski imaš več možnosti, da zadaneš jackpot :loldev:

Upsss...pozabil napisati...ta prispevek zgoraj nima skoraj nič z mnenjem avtorja tega posta in vse podrobnosti s komerkoli so zgolj naklučne!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 26. Okt. 2005 20:18

ne hvala,se imam preveč rada za tako ponižanje :ja:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 26. Okt. 2005 23:23

nikoli ne reci nikoli, samo mislim da ne
keep on smiling:)
oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 27. Okt. 2005 19:41

nep
Srky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Srky » 27. Okt. 2005 20:15

Sej tega je zelo velik v Sloveniji. Še posebaj v naših večjih mestih. Meni se smilijo dekleta, ki to počnejo zaradi preživetja. Mislim pa da to ni nobeni nuja, saj se najde kakšno delo, samo mal se potrudit moraš. Enkrat sem pa bral en članek v reviji ( ne spomnim se kateri ). Pa je ena rekla da full zasluži denarja. Ene 8 mesecev dela. Pol pa 3 mesece potuje. Po mojem večina takih študentk ( prodajalk ljubezni) to počne zaradi luksuznih potreb. Vsaka bi bila rada lepo oblečena. Nosila znamke, šla pozimi v tople kraje. Pa vsak teden hodila manikerki in ne vem še kam. To vse stane. Lažje pot je, če si najdeš sponzorja. Samo teh je malo. Velik več je bleferjev, ki so zapufani.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 27. Okt. 2005 20:19

nisem in nikoli ne bom! .
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005