Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:hipotetična situacija:
imaš bolnega družinskega člana, ki nujno potrebuje zdravniški poseg za npr. 20.000 evrov.
denarja ne moreš dobit ne od sorodstva, ne od prijateljev, posojila ti ne bodo dali in nimaš nobene vrednejše lastnine za prodat.
pojavi se nekdo, ki ti je pripravljen toliko plačat za eno noč (nespodobno povabilo scena )
a je tukaj fizična privlačnost še takšnega pomena, da nobena od vas niti v sanjah ne bi pomislila na takšno rešitev?
Ni variante.. Sicer je res težko govorit, ker nisem v takem primeru. Ampak sem v primeru, da sva s fantam oba popolnoma brez denarja, čaka naju pa še kup obveznih investicij (servis za avto, nakup kopalniške opreme...).. Saj ne vem kako nama bo vse uspelo, ampak vem da niti na kraj pameti mi ne bi prišlo, da bi šla pa seksat z neznancem zaradi denarja. Pa naj bo še kako simpatičen.
Vseeno je to prevara! Vsaj za moje pojme!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jullia_ napisal/-a:hipotetična situacija:
imaš bolnega družinskega člana, ki nujno potrebuje zdravniški poseg za npr. 20.000 evrov.
denarja ne moreš dobit ne od sorodstva, ne od prijateljev, posojila ti ne bodo dali in nimaš nobene vrednejše lastnine za prodat.
pojavi se nekdo, ki ti je pripravljen toliko plačat za eno noč (nespodobno povabilo scena )
a je tukaj fizična privlačnost še takšnega pomena, da nobena od vas niti v sanjah ne bi pomislila na takšno rešitev?
za eno noč in tok denarja in še če gre za osebo k jo maš rad.. če res ne bi blo druge varjante, ampk RES nobene.. pol ja..čeprou dovmmd a bi ti god ponudu za 20000€ na noč LOL..če lohka dobi kurbo za 100€ na noč
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
jullia_ napisal/-a:sej sem rekla da je hipotetično
jst pa čist pošteno priznam, da v dovolj zajebani situaciji in za primeren znesek, ne garantiram več za svoja dejanja zarečen kruh in to..
tud js priznam da bi... če res ne bi blo druge variante da pomagam... jebat ga...
Always look on the bright side of life!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jullia_ napisal/-a:sej sem rekla da je hipotetično
jst pa čist pošteno priznam, da v dovolj zajebani situaciji in za primeren znesek, ne garantiram več za svoja dejanja zarečen kruh in to..
Točn tko Jst vem, da če bi bla samska, bi pršu en dokaj zgledn moški/tip in ponudu kr precej lep kupček denarja ... ja, zakaj pa ne? V hitrem času pridš do velke količine dnarja ... ni bolšga
Vse kar hočm povedat je to, da ob pravem tipu in pravi količini dnarja se da vse zgodit.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Hm, če nimaš nič samospoštovanja, res nimaš nič za zgubit!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
**majcy** napisal/-a:A zdej boste pa rekle da Nikol niste mele poletnih avanturc ? Sex je sex.
jst ne
Js pa bi .
Če bi me res simpatičn tip pelju na večerjo , pa u hotel , pa ponudu keš ...
zakaj pa ne ? kaj maš pa za zgubit
zgubit res nimaš kej,ampak gre se za en ponos, da nekomu prodaš svoje telo, praktično za drobiž, ker je tvoje telo neprecenljivo.
nevem pač, za taka dejanja se uporablja posebna beseda...in nima ravno slovesnega pomena.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz tudi nisem imela poletnih avantur in sem ponosna na to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov