Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Sama ne bi šla v to. Če ka kateri to paše, pa nimam nič proti.
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
ne. nikoli nism, in nikoli ne bom, niti pomisnla nism.
sm pa mela eno izkušnjo ... stara sm bla 14 let in z kolegico smo šle v lj. šla se je z mano upisat na šolo al po potrdila o vpisu nevem kaj točno. in par metrov pred šolo je biu en starejši moški (oblečen kot kak gradbeni delavec) k nama je reku če mu ga potegnemo za 50.000 SIT.
fuuuj!!!!
še dons mi ni jasn kako sm si upala metat kamne v njega (se veda po tem ko sm stekla nekaj metrov stran)
sm pa mela eno izkušnjo ... stara sm bla 14 let in z kolegico smo šle v lj. šla se je z mano upisat na šolo al po potrdila o vpisu nevem kaj točno. in par metrov pred šolo je biu en starejši moški (oblečen kot kak gradbeni delavec) k nama je reku če mu ga potegnemo za 50.000 SIT.
fuuuj!!!!
še dons mi ni jasn kako sm si upala metat kamne v njega (se veda po tem ko sm stekla nekaj metrov stran)
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jah veš kako je...nč nam rekla, ker zarečenega kruha se največ poje
drgač pa nisem.
drgač pa nisem.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jaz sem imela prigodo lani na powerboat championship F1 na vodi, ki je bila na naši obali.
Neki italijan je pristopil do mene (jaz sem bila na dirki službeno) in jaz mu hočem dopovedati, da me zanima, koliko stane vstopnica za 3 dni (mi smo imeli tam vse zastonj). Seveda me tipo ni pokapiral, se je pa začel blazno zanimati zame. Naenkrat pa potegne ven denarnico in mi pokaže keša in mi ga prične ponujati. Jaz itak izpadla kot bedak, ko sploh nisem vedela za kaj se gre. In kar naenkrat od nekod prileti moj sodelavec in me potisne proč, češ da me želi tip "kupiti", ker je ravno prej njega spraševal, koliko stanejo slovenske kurbe . Pa taki smehi potem da hudo. No, na količino denarja, ki mi ga je ponudil, me je res precej precenil .
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
hipotetična situacija:
imaš bolnega družinskega člana, ki nujno potrebuje zdravniški poseg za npr. 20.000 evrov.
denarja ne moreš dobit ne od sorodstva, ne od prijateljev, posojila ti ne bodo dali in nimaš nobene vrednejše lastnine za prodat.
pojavi se nekdo, ki ti je pripravljen toliko plačat za eno noč (nespodobno povabilo scena )
a je tukaj fizična privlačnost še takšnega pomena, da nobena od vas niti v sanjah ne bi pomislila na takšno rešitev?
imaš bolnega družinskega člana, ki nujno potrebuje zdravniški poseg za npr. 20.000 evrov.
denarja ne moreš dobit ne od sorodstva, ne od prijateljev, posojila ti ne bodo dali in nimaš nobene vrednejše lastnine za prodat.
pojavi se nekdo, ki ti je pripravljen toliko plačat za eno noč (nespodobno povabilo scena )
a je tukaj fizična privlačnost še takšnega pomena, da nobena od vas niti v sanjah ne bi pomislila na takšno rešitev?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]