Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
to se mi še ni zgodil hvala bogu zj je čist odvisn od situacije pa od količine denarja,.. če si čist broke pa sam na svetu pa u dreku, in če mi nekdo ponud miljon dolarjev (ala Demi Moor-nespodbno povabilo) ne morm 100% trdit da nebi sprejela. Še poosebi če bi bla samska...
sm če pa tko pomislm sama zase vem, da ne morm kr tko sexat z nekom do katerga ne čutim popolnoma nič,... more biit usaj ful velika telesna privlačnost, da bi bla sposobna kr tko z enim, pa še to nevem če,... mogoče kdaj tko ,ne pa zj redno.
sm če pa tko pomislm sama zase vem, da ne morm kr tko sexat z nekom do katerga ne čutim popolnoma nič,... more biit usaj ful velika telesna privlačnost, da bi bla sposobna kr tko z enim, pa še to nevem če,... mogoče kdaj tko ,ne pa zj redno.
- x.anna.x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ja so mi ž ponujali keš.sam nism hotla.kr bi blo prvič takrat za mene.pa še zdei tud nebi za keš.so mi ž da bi jim prsi pokazala tud ponujali keš.sam nwem mene se ne da kupit.al me nekdo k ga mam rada in on mene dobi zastojn al pa nč.
- Špela07
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz osebno s tem nimam velikih predsodkov in ne obsojam tiste ki se prodajajo.
Samo mislim, da bi teško našla tipa, ki bi mi bil pripravljen kupiti novo garsonjero za eno tako srečanje
Tiste katere jaz poznam imajo še mobi na kredo.
Samo mislim, da bi teško našla tipa, ki bi mi bil pripravljen kupiti novo garsonjero za eno tako srečanje
Tiste katere jaz poznam imajo še mobi na kredo.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Trn mi je skoraj z jezika vzel . In se tudi čisto strinjam.
Malo off topic, malo narobe, malo v šali, malo zares.
Tipi ženske dejansko plačujejo, torej ženske so kurbe. Tipi vabijo na kosila, večerje, kupujejo to in ono,... večinoma z namenom, da žensko "omehčajo" in spravijo v posteljo. Ženske in moški, kjer so stroški enakopravno porazdeljeni in kjer plačujeta tako moški in ženska, so seveda izvzeti.
Najbolj mi gredo na živce primeri žensk, ki si kupijo vodo ali sok, ko plačujejo same. Ko plača tip, si pa naroči neko glamurozno drago pijačo, ker pač jo ON plača. In ja... Ženske so kurbe s tega vidika. Tip pa na koncu od nje dobi to, kar dobi od ženske, kateri plača npr. 20,30 €. Včereje, pijačke, cunjice in druge pozornosti skozi celo življenje pa so precej dražje.
Ta post je pisan precej objektivno, subjektivne primesi so popolnoma izvzete.
Malo off topic, malo narobe, malo v šali, malo zares.
Tipi ženske dejansko plačujejo, torej ženske so kurbe. Tipi vabijo na kosila, večerje, kupujejo to in ono,... večinoma z namenom, da žensko "omehčajo" in spravijo v posteljo. Ženske in moški, kjer so stroški enakopravno porazdeljeni in kjer plačujeta tako moški in ženska, so seveda izvzeti.
Najbolj mi gredo na živce primeri žensk, ki si kupijo vodo ali sok, ko plačujejo same. Ko plača tip, si pa naroči neko glamurozno drago pijačo, ker pač jo ON plača. In ja... Ženske so kurbe s tega vidika. Tip pa na koncu od nje dobi to, kar dobi od ženske, kateri plača npr. 20,30 €. Včereje, pijačke, cunjice in druge pozornosti skozi celo življenje pa so precej dražje.
Ta post je pisan precej objektivno, subjektivne primesi so popolnoma izvzete.
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Se strinjam s tabo Tonja Seks za denar je lahko že to, da te tip povabi na eno luksuzno večerjo in se ponuja, da mu ni problema kupit torbico od Grošeljce ali pa kakšne hude štikle pri Baldininiju. V zameno seveda hoče eno noč s tabo. Jah, sem že mela takšne ponudbe, ampak hvala. Raje nosim torbico s tržnice (ali pa tisto, ki sem si jo sama zaslužila)
Seveda je drugače, če je to moj fant in mi kupi torbico, ker me ima rad in me ceni.
Seveda je drugače, če je to moj fant in mi kupi torbico, ker me ima rad in me ceni.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
nein danke. me ne zanima. Tk slabo mi pa ne gre
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Evo mojo prigodo, ko sem štopala. Gospod nekje 55/60 let me je pobral v ljubljani in med potjo do arje vasi sva mela razne debate - vedno bolj je hotel govorit o sexu in mi govoril razne zgodbice, js pa sm pač poslušala, ker sm tolerantna in se mi ni panike pogovarjat tut o tem, na splošno seveda, ne osebno. Občasno sem skušala temo speljat drugam, pa je tipson kr obrnil besede. Ničkolikokrat mi je omenil, kako da ene punce fajn zaslužijo, če med štopanjem komu kak uslugo naredijo in bla bla bla. Meni se to ni zdelo nič takega oz. mi ni kapnilo, zato mi je stari nekje na pol poti direkt reko, da mi da 20.000 sit, če mu ga po...... al pa celo... Najprej me je seveda šokiralo, ker mi je to sploh rekel, pol sm mu pa lepo povedla, da js nisem taka in da me lahk tut ven da, če me je samo za to pobral Pa je bil neki časa tiho, pa je še enkrat poudaril kk se to splača in kk on to obvlada (bljak!), kk šele moški njegovih letih resnočno lahk zadovolji mlado dekle in je zvišal ceno na 30.000 in pol na 40 in na 50, dokler nisva prišla na 100.000, ki jih je vzel iz denarnice in mi jih je pokazal - 10 x po 10.000 sit... Js kr nisem mogla verjet, da se meni to dogaja. In sem mu pač rekla, da js to ne delam za noben denar in da nisem taka. Pol mi pa reče, da se mu je že kr zdelo, da ko sm se not vsedla, da nisem tak ˝karakter˝... Svašta,ej! In tako sva hvala bogu prispela do arje vasi - kjer me je za slovo še enkrat vprašo, če mu le ne bi ustregla, ker ve za en super plac nekje blizu in da me pol čist domov zapelje... Mislim, ej. Rekla sm mu, da je življenju še več kaj kot sex in da nismo vse ženske k.... ter zaloputnila z vrati in odšla.
Nepozabna preizkušnja!
Nepozabna preizkušnja!
...if there are roses, they will blossom...
-
*mojčy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
no jaz tudi imam eno izkušnjo s tem in sicer ko smo bili na maturanskem izletu v grčiji sma z enim fantom se nekaj menla in pol se nekaj skregala in je on šel jaz pa sem ostala sama na klopci. Nekaj časa zatem pa pride neki tujec do mene in me pač vprasa kak mi je ima s kot sem pa to... naenkrat pa potegne iz hlač denarnico in ful veliki kup denarja ko sem vidla sem si kr mislila kaj misli s tem. in se vstala ter šla nakar me je primo za roko (jaz sem mislila da me bo posilo) potem sem mu jo umaknila in hitro odletela cela objokana v hotel sreča da sem ga mela zelo blizo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov