Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%
Skupaj glasov : 454

principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 22. Avg. 2007 18:54

to se mi še ni zgodil hvala bogu :) zj je čist odvisn od situacije pa od količine denarja,.. če si čist broke pa sam na svetu pa u dreku, in če mi nekdo ponud miljon dolarjev (ala Demi Moor-nespodbno povabilo) ne morm 100% trdit da nebi sprejela. Še poosebi če bi bla samska... :gruebel:
sm če pa tko pomislm sama zase vem, da ne morm kr tko sexat z nekom do katerga ne čutim popolnoma nič,... more biit usaj ful velika telesna privlačnost, da bi bla sposobna kr tko z enim, pa še to nevem če,... mogoče kdaj tko ,ne pa zj redno. :freude:
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 22. Avg. 2007 20:18

ja so mi ž ponujali keš.sam nism hotla.kr bi blo prvič takrat za mene.pa še zdei tud nebi za keš.so mi ž da bi jim prsi pokazala tud ponujali keš.sam nwem mene se ne da kupit.al me nekdo k ga mam rada in on mene dobi zastojn al pa nč.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 22. Avg. 2007 20:22

Ni šans! res..tudi če nebi mela kaj jest, se nebi prodala
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 22. Avg. 2007 20:31

ce bi bil tip privlacen in velik kesa, jst verjetn bi... je se velik stvari, ki si jih nameravam kupt :-) ce me tip ne bi privlacu, me pa nikakor neb do tega pripravu!
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 22. Avg. 2007 21:59

Če bi bil tip dober, bi se z njim podrla tudi brez plačila. Če mi hoče dat za to še denar, super. Dve muhi na en mah.
trn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a trn » 23. Avg. 2007 5:32

Ste se že kdaj vprašale, koliko denarja so vaši fantje zapravili da so vas dobili v posteljo.
Špela07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela07 » 23. Avg. 2007 14:25

Jaz osebno s tem nimam velikih predsodkov in ne obsojam tiste ki se prodajajo.
Samo mislim, da bi teško našla tipa, ki bi mi bil pripravljen kupiti novo garsonjero za eno tako srečanje :freak:
Tiste katere jaz poznam imajo še mobi na kredo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Avg. 2007 16:32

trn napisal/-a:Ste se že kdaj vprašale, koliko denarja so vaši fantje zapravili da so vas dobili v posteljo.

OWNED.... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 23. Avg. 2007 17:32

Trn mi je skoraj z jezika vzel :D . In se tudi čisto strinjam.
Malo off topic, malo narobe, malo v šali, malo zares.
Tipi ženske dejansko plačujejo, torej ženske so kurbe. Tipi vabijo na kosila, večerje, kupujejo to in ono,... večinoma z namenom, da žensko "omehčajo" in spravijo v posteljo. Ženske in moški, kjer so stroški enakopravno porazdeljeni in kjer plačujeta tako moški in ženska, so seveda izvzeti.
Najbolj mi gredo na živce primeri žensk, ki si kupijo vodo ali sok, ko plačujejo same. Ko plača tip, si pa naroči neko glamurozno drago pijačo, ker pač jo ON plača. In ja... Ženske so kurbe s tega vidika. Tip pa na koncu od nje dobi to, kar dobi od ženske, kateri plača npr. 20,30 €. Včereje, pijačke, cunjice in druge pozornosti skozi celo življenje pa so precej dražje.
Ta post je pisan precej objektivno, subjektivne primesi so popolnoma izvzete.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 23. Avg. 2007 18:07

Se strinjam s tabo Tonja :top: Seks za denar je lahko že to, da te tip povabi na eno luksuzno večerjo in se ponuja, da mu ni problema kupit torbico od Grošeljce ali pa kakšne hude štikle pri Baldininiju. V zameno seveda hoče eno noč s tabo. Jah, sem že mela takšne ponudbe, ampak hvala. Raje nosim torbico s tržnice (ali pa tisto, ki sem si jo sama zaslužila) :lol:

Seveda je drugače, če je to moj fant in mi kupi torbico, ker me ima rad in me ceni.
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chica bella » 23. Avg. 2007 18:54

nein danke. me ne zanima. Tk slabo mi pa ne gre
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 23. Avg. 2007 19:02

Evo mojo prigodo, ko sem štopala. Gospod nekje 55/60 let me je pobral v ljubljani in med potjo do arje vasi sva mela razne debate - vedno bolj je hotel govorit o sexu in mi govoril razne zgodbice, js pa sm pač poslušala, ker sm tolerantna in se mi ni panike pogovarjat tut o tem, na splošno seveda, ne osebno. Občasno sem skušala temo speljat drugam, pa je tipson kr obrnil besede. Ničkolikokrat mi je omenil, kako da ene punce fajn zaslužijo, če med štopanjem komu kak uslugo naredijo in bla bla bla. Meni se to ni zdelo nič takega oz. mi ni kapnilo, zato mi je stari nekje na pol poti direkt reko, da mi da 20.000 sit, če mu ga po...... al pa celo... Najprej me je seveda šokiralo, ker mi je to sploh rekel, pol sm mu pa lepo povedla, da js nisem taka in da me lahk tut ven da, če me je samo za to pobral Pa je bil neki časa tiho, pa je še enkrat poudaril kk se to splača in kk on to obvlada (bljak!), kk šele moški njegovih letih resnočno lahk zadovolji mlado dekle in je zvišal ceno na 30.000 in pol na 40 in na 50, dokler nisva prišla na 100.000, ki jih je vzel iz denarnice in mi jih je pokazal - 10 x po 10.000 sit... Js kr nisem mogla verjet, da se meni to dogaja. In sem mu pač rekla, da js to ne delam za noben denar in da nisem taka. Pol mi pa reče, da se mu je že kr zdelo, da ko sm se not vsedla, da nisem tak ˝karakter˝... Svašta,ej! In tako sva hvala bogu prispela do arje vasi - kjer me je za slovo še enkrat vprašo, če mu le ne bi ustregla, ker ve za en super plac nekje blizu in da me pol čist domov zapelje... Mislim, ej. Rekla sm mu, da je življenju še več kaj kot sex in da nismo vse ženske k.... ter zaloputnila z vrati in odšla.
Nepozabna preizkušnja! :/
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Avg. 2007 20:24

Upam oziroma kr vemda tok nizko, da bi mogla sexat,da bi dobila denar nikol ne bom padla. Ta stvar me res ne privlač pa zdi se mi ponižujoča.
Uporabniški avatar
*mojčy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *mojčy* » 28. Avg. 2007 17:12

no jaz tudi imam eno izkušnjo s tem in sicer ko smo bili na maturanskem izletu v grčiji sma z enim fantom se nekaj menla in pol se nekaj skregala in je on šel jaz pa sem ostala sama na klopci. Nekaj časa zatem pa pride neki tujec do mene in me pač vprasa kak mi je ima s kot sem pa to... naenkrat pa potegne iz hlač denarnico in ful veliki kup denarja ko sem vidla sem si kr mislila kaj misli s tem. in se vstala ter šla nakar me je primo za roko (jaz sem mislila da me bo posilo) potem sem mu jo umaknila in hitro odletela cela objokana v hotel sreča da sem ga mela zelo blizo.
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetkana » 28. Avg. 2007 17:50

to pa res nikoli ne bi počela. potem se ne bi mogla v ogledalo pogledat!
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov