Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ja čez deset let pa je lahko Micka sama, čustveno prazna in brez premoženja, Lojzka pa bo pustila prostitucijo in odprla nekaj kar si je vedno želela. Verjetno se bo preselila nekam kjer je ne poznajo in spoznala kakšnega fajn moškega.
ali pa:
bo Micka s svojim možem uredila lep dom, z belo ograjo, tremi otroci in psom in bo na koncu super srečna. Lojzka pa bo dobila nek SPB, z leti bo neprivlačna in zaradi bolezni ne bo več delala in bo v bedi umrla.
Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo. Nekaj pomeni samo, da ne obžaluješ, ko pogledaš nazaj svoje odločitve in da te tvoje odločitve nekoč pripeljejo na pravo pot.
Drugače pa določene osebe uživajo v razgaljanju in v tem da jih opazujejo.
ali pa:
bo Micka s svojim možem uredila lep dom, z belo ograjo, tremi otroci in psom in bo na koncu super srečna. Lojzka pa bo dobila nek SPB, z leti bo neprivlačna in zaradi bolezni ne bo več delala in bo v bedi umrla.
Nikoli ne veš kaj se bo zgodilo. Nekaj pomeni samo, da ne obžaluješ, ko pogledaš nazaj svoje odločitve in da te tvoje odločitve nekoč pripeljejo na pravo pot.
Drugače pa določene osebe uživajo v razgaljanju in v tem da jih opazujejo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Nesanica napisal/-a:Lojzka pa bo pustila prostitucijo in odprla nekaj kar si je vedno želela. Verjetno se bo preselila nekam kjer je ne poznajo in spoznala kakšnega fajn moškega.
lahko pozabiš na preteklost, ampak preteklost ne bo pozabila nate take ženske ki to počnejo so na dnu vseh p****c.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
sirova štručka napisal/-a:slovenc, ti si tako omejen, al je črno, al je belo, vmesnih pa ni. Ok mogoče še rumeno.
kaj sem označil za črno, kaj za belo? a sem pozabil na tiste pol-kurbe in 3/4 kurbe? ne štekam tegale..
hej norci
- mala_blondinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2012
Jaz nebi obsojala.
Kako naj mi vemo z katerim razlogom se ona prodaja za denar.
Mogoče za lažje, lahkotnejše življenje, so pa tudi drugi razlogi...
- Kaj če ima otroka bolanega (rak) in je potrebno otroka peljati na operacijo v tujino, (pa ni kreditno sposobna) kjer je potrebno plačati vse stroške. Naše zavarovalnice so katastrofa glede takih reči, mogoče ti povrnejo vsaj del tega denarja.....
- Mož je zbolel in so naši zdravniki rekli da mu ni pomoči... si predstavljate da imate človeka ki ga ljubite na postelji celo življenje kot neko rastlino, pa vam zdravnik reče lahko vam pomagajo v tej in tej državi vendar je potrebno vse plačati, prevoz, ležanje, operacije....
- Ostane sama z otroci, kredit za stanovanje, njihovi strški z svojo plačo ne zmore vsega. Pa kaj bo pustila da ji banka vzame stanovanje ki ga že toliko plačuje in gre podnajemniško živeti, razlike pa nobene tudi če gre v podnajemniško stanovanje ne bo zmogla....
Pa to niso neke izmišljene zgodbice, to so dejanski razlogi nekaterih žen in mamic....
Jaz priznam da ne vem kako bi reagirala če bi bil moj otrok bolan!!
Seveda so pa tu tudi ženske, mlade punce ki ne želijo delati za 600€ ker lahko veliko več zaslužijo z tem poslom in se jim zdijo revni ljudje neumeni, kot je že ena napisala (žal nekatere tudi tako razmišljajo).
Pa kdo pravi da je ženska ki je prostitutka slabša mama, žena, prijateljica.
Menim da to nikakor ni pogojeno z delom ki ga opravljaš.
Lep konec tedna vam želim
Kako naj mi vemo z katerim razlogom se ona prodaja za denar.
Mogoče za lažje, lahkotnejše življenje, so pa tudi drugi razlogi...
- Kaj če ima otroka bolanega (rak) in je potrebno otroka peljati na operacijo v tujino, (pa ni kreditno sposobna) kjer je potrebno plačati vse stroške. Naše zavarovalnice so katastrofa glede takih reči, mogoče ti povrnejo vsaj del tega denarja.....
- Mož je zbolel in so naši zdravniki rekli da mu ni pomoči... si predstavljate da imate človeka ki ga ljubite na postelji celo življenje kot neko rastlino, pa vam zdravnik reče lahko vam pomagajo v tej in tej državi vendar je potrebno vse plačati, prevoz, ležanje, operacije....
- Ostane sama z otroci, kredit za stanovanje, njihovi strški z svojo plačo ne zmore vsega. Pa kaj bo pustila da ji banka vzame stanovanje ki ga že toliko plačuje in gre podnajemniško živeti, razlike pa nobene tudi če gre v podnajemniško stanovanje ne bo zmogla....
Pa to niso neke izmišljene zgodbice, to so dejanski razlogi nekaterih žen in mamic....
Jaz priznam da ne vem kako bi reagirala če bi bil moj otrok bolan!!
Seveda so pa tu tudi ženske, mlade punce ki ne želijo delati za 600€ ker lahko veliko več zaslužijo z tem poslom in se jim zdijo revni ljudje neumeni, kot je že ena napisala (žal nekatere tudi tako razmišljajo).
Pa kdo pravi da je ženska ki je prostitutka slabša mama, žena, prijateljica.
Menim da to nikakor ni pogojeno z delom ki ga opravljaš.
Lep konec tedna vam želim
-
Nesanica - Cosmofrik
mala_blondinka napisal/-a:Seveda so pa tu tudi ženske, mlade punce ki ne želijo delati za 600€ ker lahko veliko več zaslužijo z tem poslom in se jim zdijo revni ljudje neumeni, kot je že ena napisala (žal nekatere tudi tako razmišljajo).
nisem napisala da so revni ljudje neumni. Napisala sem samo kako sama gledam na to in ali bi se raje pustila jeb... tečnemu šefu v službi 160 ur za 600 eur, ali pa za isti znesek 10 ur nekim drugim moškim. Dejansko si lahko s 160 urami pokriješ letno plačo, ki je tudi precej boljša.
to je vedno skrajni izhod in na srečo mi na to ni potrebno niti pomisliti. Vem pa da za 600 EUR ne bi delala...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tega bo vedno več. Prostovoljne prostitucije namreč. Mladih in lepih punc je precej, apetite po materialnih dobrinah imajo velike, nimajo vse bogatih staršev, niti sponzorja, niti niso tako ful pametne, da bi bile sposobne zaslužiti veliko denarja na konvencinalen način.
Ko sem na faksu pisal seminarsko o prostituciji in sem takrat bral oglase v Salomonovem oglasniku , sem nekaj opazil. Marsikatera punca je napisala, da seksa samo z moškimi 30+, ene pa celo 40+.
Mislim, da vem, v čem je keč. Mlade prostitutke nočejo strank svojih let, da jih ne bi kdo iz njihovega kroga prepoznal.
In poročen 40-letnik ji po dobrem seksu ne bo težil, da je zaljubljen vanjo, temveč bo vesel, d alahko seksa z mlado punco, čeprav mora plačat za to.
Ko sem na faksu pisal seminarsko o prostituciji in sem takrat bral oglase v Salomonovem oglasniku , sem nekaj opazil. Marsikatera punca je napisala, da seksa samo z moškimi 30+, ene pa celo 40+.
Mislim, da vem, v čem je keč. Mlade prostitutke nočejo strank svojih let, da jih ne bi kdo iz njihovega kroga prepoznal.
In poročen 40-letnik ji po dobrem seksu ne bo težil, da je zaljubljen vanjo, temveč bo vesel, d alahko seksa z mlado punco, čeprav mora plačat za to.
-
Nesanica - Cosmofrik
Džeki napisal/-a:Ko sem na faksu pisal seminarsko o prostituciji in sem takrat bral oglase v Salomonovem oglasniku , sem nekaj opazil. Marsikatera punca je napisala, da seksa samo z moškimi 30+, ene pa celo 40+
.
mah to je po moje bolj zaradi odnosa. Zreli moški se enostavno znajo lepše obnašati.
Kar se tiče pa materialnih dobrin, pa mislim da to da želip več kot 600 EUR oz 700 na mesec ne moreš imenovati apetiti po materialnih dobrinah, kvečjemu apetit po preživetju.
Rollin #3 večina se nas je strinjala da je za neko normalno življenje, ki je v bistvu še vedno životarjenje, potrebnih vsaj 800 EUR.
Kot sem napisala se mi zdi itak sramota da obstajajo takšne plače, in mislim da bi minimum moral biti višji.
- M07
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2012
Pozdrav!
Teme nisem prebral podrobno, sem jo samo preletel na hitro.
Jaz mislim, da je prostitucija v Sloveniji še en velik tabu........v nekaterih Evropskih državah je obravnavana kot neke vrste "storitvena dejavnost" in posledično tudi obdavčena. Punce imajo tudi redne preglede pri zdravniku, ki so obvezni. Verjetno velika večina žensk to počne izključno zaradi denarja. Če se malo poigramo in izračunamo, da punca na mesec zasluži 4000,00 če dela 20 dni in ima na dan dva srečanja po eno uro v vrednosti 100€.
In punca s takim prihodkom se težko navadi na eno povprečno plačo v Slo. Po drugi strani pa tudi težko dobi partnerja zaradi poklica, ki ga opravlja oziroma ga je opravljala.
Bi pa rad pripel nekaj člankov, ki opisujejo stanje v Slo:
http://www.siol.net/novice/poglobljeno/ ... tutka.aspx
http://www.mladina.si/118121/davek-ki-g ... a-pobrati/
Teme nisem prebral podrobno, sem jo samo preletel na hitro.
Jaz mislim, da je prostitucija v Sloveniji še en velik tabu........v nekaterih Evropskih državah je obravnavana kot neke vrste "storitvena dejavnost" in posledično tudi obdavčena. Punce imajo tudi redne preglede pri zdravniku, ki so obvezni. Verjetno velika večina žensk to počne izključno zaradi denarja. Če se malo poigramo in izračunamo, da punca na mesec zasluži 4000,00 če dela 20 dni in ima na dan dva srečanja po eno uro v vrednosti 100€.
In punca s takim prihodkom se težko navadi na eno povprečno plačo v Slo. Po drugi strani pa tudi težko dobi partnerja zaradi poklica, ki ga opravlja oziroma ga je opravljala.
Bi pa rad pripel nekaj člankov, ki opisujejo stanje v Slo:
http://www.siol.net/novice/poglobljeno/ ... tutka.aspx
http://www.mladina.si/118121/davek-ki-g ... a-pobrati/
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Džeki napisal/-a:Tega bo vedno več. Prostovoljne prostitucije namreč. Mladih in lepih punc je precej, apetite po materialnih dobrinah imajo velike, nimajo vse bogatih staršev, niti sponzorja, niti niso tako ful pametne, da bi bile sposobne zaslužiti veliko denarja na konvencinalen način.
Zato je pa treba it na proteste, da damo delavcem/-kam nazaj dostojanstvo in normalno življenje tud z minimalno plačo, da bo dovolj služb za mlade in ena normalna starost upokojitve za starejše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]