seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
ena pred menoj je že napisala nekaj podobnega...
ne razumem, vse ( skoraj ) vse pišete kak je kdaj kdo vletu, naj bo to mama, brat, babica,... in vas sredi akcije ujel ... tu pa se zmrdujete kak je to hudo in kakšne travme doživljate ko vidite lastne starše v akciji
a mislite, da je njim pa vseen, ko slišijo vaše vzdihljaje in butanje postle?
ne razumem, vse ( skoraj ) vse pišete kak je kdaj kdo vletu, naj bo to mama, brat, babica,... in vas sredi akcije ujel ... tu pa se zmrdujete kak je to hudo in kakšne travme doživljate ko vidite lastne starše v akciji
a mislite, da je njim pa vseen, ko slišijo vaše vzdihljaje in butanje postle?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
bla bla napisal/-a:Še zdej mam travme k sm jih že ene 4× slišala in je blo res grozn! ne prvoščm nobenmu. na srečo ju vidla nism, sam sta bla pa zato najbrž tok bolj glasna. skratka groza.
jz pa ne štekam zakaj ti ej tok bad? sej to ni nč tazga..jz res da nism mišljenja da je to gnus ampk gre se za to da ne bi rada vidla jih.. ampk da s emata pa še zmer tko rada je pa ql vedt
- alicia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ok, s temi travmami pa že malo preveč pretiravate.Sploh veste kaj je travma??Travma je , ko vidiš grozljiv prizor , recimo pokol ali pa kaj podobnega.Travma je zelo hudo in zelo težko doživetje(po SSKJ).In to da ste videle svoje starše seksat , ni travma!Nehite že pretiravat.Ko boste ve stare toliko kot oni in boste imele otroke , boste komaj čakale , da lahko seksate. Ker ko so otroci nemoreš seksat takrat ko si to zaželiš.In strinjam se z eno, ki je rekla,da se full pritožujete,ko vas zasačijo . A njim je pa vseen , da njihov otrok seksa v njihovi lastni hiši???? Dajte odrast!!Sej nismo več desetletnice!
-
Leelee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2007
- Kraj: NeKje MeD ObLaKi
js sm moja tut že vidla in slišala sam pač k sm bla bl mejhna(pa ne enkrat)...npr. tko zjutri k sm gledala risanke onadva sta pa "spala" in mi je blo doukčas pa sm jih hotla it zbudit sm se pol kr ubrnla...drgač pa nimam nobenih trum zrd tega, moja sestrca pa prau da učas k gre ponoč k njima spta da je oči na mami pa onadva tut veta da veva in se jima ne zdi čist nč narobe pa tko ni mi blema se z njima pogovarjat (sploh z očitom k mami je še mau sramežliva ) k je use tko spruščen
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^Če je mami tako sramežljiva, zakaj si pa ne omislita KLJUČA?
-
plamen - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
- Kraj: Primorska
Nisem ju še slišala in niti videla!
Pa mi je čist vseeno če to počneta saj je to nekaj čisto normalnega in sta tud ona dva krvava pod kožo!
Sedaj pa mislim da tega ne počneta več ker vrata od sobe mata odprta ati se pa sam uleže pa že smrči!
Pa tudi otrok je v hiši ki se rad šeta tako da še midva bolj slabo!
Pa mi je čist vseeno če to počneta saj je to nekaj čisto normalnega in sta tud ona dva krvava pod kožo!
Sedaj pa mislim da tega ne počneta več ker vrata od sobe mata odprta ati se pa sam uleže pa že smrči!
Pa tudi otrok je v hiši ki se rad šeta tako da še midva bolj slabo!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
aja uu mogoče sm ju pa že gdaj vidla.. tko je biu oči na drugi strani kukr ponavad spi, mt pa tko da bi lohka da sklepala da sta se šla žličko.ampk slišala ju ap nism nikol! hehe drgač pa točn vem gdaj se onadva kej gresta k pač vem..neki jima fali pr pižami LOL nam zdej govorila
pa nimam travm nč
pa nimam travm nč
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Nisem jih še slišala, niti videla, pa tudi nočem!
vem pa da sta še vedno aktivna, ker mami jemlje KT=)
vem pa da sta še vedno aktivna, ker mami jemlje KT=)
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Odgovorni starši bodo poskrbeli, da jih otrok ne bo zalotil, slišal itd. Saj ne, da je to nekaj ogabnega, ampak hudiča, svojo intimo bi pa lahko prikrili pred otroci. In ja, otrok lahko ima travme zaradi tega, ker če ne ve, kaj gleda, lahko misli, da je kaj narobe (vzdihovanje ...)
Isto velja za kake tamale, ki se fukarijo, medtem ko so starši doma. Halo? Jaz NIKOLI ne bi mogla seksat, pa vedet, da so tastari v stanovanju/hiši Popolno nespoštovanje. Eni pa se še toliko ne potrudijo, da bi ključ v ključavnici obrnili, ko se dajejo dol 5 metrov stran od tastarih, pol jim pa vletijo notr itd. Jaz poskrbim za prazno stanovanje IN zaklenjena vrata, preden je akcija. Nimam nobene želje, da kdo ve karkoli o mojem spolnem življenju (razen mojega tipa seveda).
Isto velja za kake tamale, ki se fukarijo, medtem ko so starši doma. Halo? Jaz NIKOLI ne bi mogla seksat, pa vedet, da so tastari v stanovanju/hiši Popolno nespoštovanje. Eni pa se še toliko ne potrudijo, da bi ključ v ključavnici obrnili, ko se dajejo dol 5 metrov stran od tastarih, pol jim pa vletijo notr itd. Jaz poskrbim za prazno stanovanje IN zaklenjena vrata, preden je akcija. Nimam nobene želje, da kdo ve karkoli o mojem spolnem življenju (razen mojega tipa seveda).
-
sm00tka - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2007
- Kraj: medvode
enkrat k sm pršla iz žurke sm slišala... ni blo glih fajn.. sj vem da seksata, sam useen ni prijetno slišat tega. sam jebiga mi je pa kul, da se mata še zmer po tolkih letih pač rada pa se prvlačta. bolš kt pa da jima je dougčas, al pa da bi bognedej iskala to kje drugje kt doma
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]