seks vaših staršev!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste kdajkoli slišali ali zaznali da starša sesksata??

da
162
57%
ne
122
43%
Skupaj glasov : 284

Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 19. Nov. 2007 11:45

ena pred menoj je že napisala nekaj podobnega...

ne razumem, vse ( skoraj ) vse pišete kak je kdaj kdo vletu, naj bo to mama, brat, babica,... in vas sredi akcije ujel ... tu pa se zmrdujete kak je to hudo in kakšne travme doživljate ko vidite lastne starše v akciji :?
a mislite, da je njim pa vseen, ko slišijo vaše vzdihljaje in butanje postle?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Nov. 2007 12:29

!!)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 19. Nov. 2007 16:11

Še zdej mam travme k sm jih že ene 4× slišala in je blo res grozn! ne prvoščm nobenmu. na srečo ju vidla nism, sam sta bla pa zato najbrž tok bolj glasna. skratka groza.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 19. Nov. 2007 16:23

i just don't wanna know... :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 19. Nov. 2007 17:58

bla bla napisal/-a:Še zdej mam travme k sm jih že ene 4× slišala in je blo res grozn! ne prvoščm nobenmu. na srečo ju vidla nism, sam sta bla pa zato najbrž tok bolj glasna. skratka groza.

jz pa ne štekam zakaj ti ej tok bad? sej to ni nč tazga..jz res da nism mišljenja da je to gnus ampk gre se za to da ne bi rada vidla jih.. ampk da s emata pa še zmer tko rada je pa ql vedt :D
alicia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a alicia » 19. Nov. 2007 18:13

Ok, s temi travmami pa že malo preveč pretiravate.Sploh veste kaj je travma??Travma je , ko vidiš grozljiv prizor , recimo pokol ali pa kaj podobnega.Travma je zelo hudo in zelo težko doživetje(po SSKJ).In to da ste videle svoje starše seksat , ni travma!Nehite že pretiravat.Ko boste ve stare toliko kot oni in boste imele otroke , boste komaj čakale , da lahko seksate. Ker ko so otroci nemoreš seksat takrat ko si to zaželiš.In strinjam se z eno, ki je rekla,da se full pritožujete,ko vas zasačijo . A njim je pa vseen , da njihov otrok seksa v njihovi lastni hiši???? Dajte odrast!!Sej nismo več desetletnice! :evil:
Uporabniški avatar
Leelee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: NeKje MeD ObLaKi

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelee » 19. Nov. 2007 20:55

js sm moja tut že vidla in slišala sam pač k sm bla bl mejhna(pa ne enkrat)...npr. tko zjutri k sm gledala risanke onadva sta pa "spala" in mi je blo doukčas pa sm jih hotla it zbudit :D sm se pol kr ubrnla...drgač pa nimam nobenih trum zrd tega, moja sestrca pa prau da učas k gre ponoč k njima spta da je oči na mami :D pa onadva tut veta da veva in se jima ne zdi čist nč narobe pa tko ni mi blema se z njima pogovarjat (sploh z očitom k mami je še mau sramežliva :lol: ) k je use tko spruščen :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 20. Nov. 2007 12:14

^^Če je mami tako sramežljiva, zakaj si pa ne omislita KLJUČA? :D
Uporabniški avatar
plamen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2007
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a plamen » 20. Nov. 2007 15:37

Nisem ju še slišala in niti videla!

Pa mi je čist vseeno če to počneta saj je to nekaj čisto normalnega in sta tud ona dva krvava pod kožo!
Sedaj pa mislim da tega ne počneta več ker vrata od sobe mata odprta ati se pa sam uleže pa že smrči! :lol: :lol:
Pa tudi otrok je v hiši ki se rad šeta tako da še midva bolj slabo! :lach: :lach: :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Nov. 2007 17:25

aja uu mogoče sm ju pa že gdaj vidla.. tko je biu oči na drugi strani kukr ponavad spi, mt pa tko da bi lohka da sklepala da sta se šla žličko.ampk slišala ju ap nism nikol! hehe drgač pa točn vem gdaj se onadva kej gresta k pač vem..neki jima fali pr pižami LOL nam zdej govorila

pa nimam travm nč
Uporabniški avatar
Leelee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: NeKje MeD ObLaKi

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelee » 20. Nov. 2007 19:23

metuljčica* napisal/-a:^^Če je mami tako sramežljiva, zakaj si pa ne omislita KLJUČA? :D

haha sej ne to mislm je bl "sramežliva" u pogovoru na take teme :D pa ne zdej za kkšnga frika jemt sam tko pač je pr ns :D :lol:
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 20. Nov. 2007 19:34

Nisem jih še slišala, niti videla, pa tudi nočem!
vem pa da sta še vedno aktivna, ker mami jemlje KT=)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Nov. 2007 20:38

Študentka. napisal/-a:Nisem jih še slišala, niti videla, pa tudi nočem!
vem pa da sta še vedno aktivna, ker mami jemlje KT=)

u to sm tut pozabla..moja2 sta pol tut aktivna k moja mt ma tut eno vrste zaščito..
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 23. Nov. 2007 13:35

Odgovorni starši bodo poskrbeli, da jih otrok ne bo zalotil, slišal itd. Saj ne, da je to nekaj ogabnega, ampak hudiča, svojo intimo bi pa lahko prikrili pred otroci. In ja, otrok lahko ima travme zaradi tega, ker če ne ve, kaj gleda, lahko misli, da je kaj narobe (vzdihovanje ...)

Isto velja za kake tamale, ki se fukarijo, medtem ko so starši doma. Halo? Jaz NIKOLI ne bi mogla seksat, pa vedet, da so tastari v stanovanju/hiši :tot: Popolno nespoštovanje. Eni pa se še toliko ne potrudijo, da bi ključ v ključavnici obrnili, ko se dajejo dol 5 metrov stran od tastarih, pol jim pa vletijo notr itd. Jaz poskrbim za prazno stanovanje IN zaklenjena vrata, preden je akcija. Nimam nobene želje, da kdo ve karkoli o mojem spolnem življenju (razen mojega tipa seveda).
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 15. Feb. 2008 14:37

enkrat k sm pršla iz žurke sm slišala... ni blo glih fajn..:? sj vem da seksata, sam useen ni prijetno slišat tega. sam jebiga mi je pa kul, da se mata še zmer po tolkih letih pač rada pa se prvlačta. :P bolš kt pa da jima je dougčas, al pa da bi bognedej iskala to kje drugje kt doma :eek:
...Don't you see your dreams are right in the palm of your hand...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]