seks vaših staršev!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste kdajkoli slišali ali zaznali da starša sesksata??

da
162
57%
ne
122
43%
Skupaj glasov : 284

the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 13. Nov. 2007 13:12

Nikoli slišala in nikoli zalotila....
Očitno sta zelo,zelo previdna sam mislim pa,da že dolgo,dolgo nista več spolno aktivna... :)
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 13. Nov. 2007 16:42

Anelise napisal/-a:
alicia napisal/-a:Jao folk, nevem zakaj se zgrazate! Tko kot si vi mislte o svojih starsih , bodo mislili vasi otroci o vas!A ni to fajn, da se starsi majo radi in da seksajo?Halo , ... se prevec je takih , ki ne seksajo in gredo narazn, k se pocutjo prazne(vsi mamo potrebe!).
Js sm svoje slisala, pa tudi mami je jemala Kt,zdej jih ne vec, ki ji ni treba
:lol: in se mi full zdi lepo , da sta po 26 letih zakona kr dejavna na tem podrocju :D :) :wink:

se strinjam :) spolnost je nekaj najlepsega, med dvema k se mata rada..in ce po XX letih k sta skup se to pocneta, svaka jim cast :)

vidla/slisala pa nisem in raj ne bi..pa ne zato,k sta moja starsa, ampak cist na splosno..tud ene x ljudi, k jh ne poznam raj ne vidim kaj pocnejo :wink:
itak pa verjetno to pocejo med tednom, ko sem na drugem koncu SLO zarad faxa.

podpis
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Nov. 2007 18:56

Js sm ju pa enkrat (ko sm bla še mlajša) slišala, ko sm šla ponoč na wc :? Mi je kr nerodno postalo. Sm hitr letela v sobo in si dala povšter na glavo.
Pa sej to res ni nč kej takega, takrat sm bla pač mlajša, pa mi je blo mal na beda. Sej je nekaterim staršem vrjetn kr hudo, kr se ne morjo dat dol, ko so non stop otroc okol. Sej pol na stara leta pa lahko vse za nazaj nadoknadijo.
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 16. Nov. 2007 17:47

am...jz hvala bogu moja starša še nism čula, pa ju tut nism halotla ...havla bogu :flehan: :flehan: , kr bi zdej mela travme :?

drgač, sta pa mi 2 prjatlce pravle,pač ena ju je zalotla ena pa ju je slišala in je šla pač na wc, da bi nehala sam nista
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 16. Nov. 2007 18:13

jst sm ju enkrat zalotla ko sm bla mala in ko sta bila še skupaj :D
zjutraj sm se zbudila, pa sm šla v njuno spalnico, da bi ju zbudila, pol pa vidim mamo na fotru :lol: fak, sm takoj šla vn in me je blo sram prit vn iz svoje sobe :lol:
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a bibijana » 16. Nov. 2007 18:37

Heh...sem ju večkrat slišala pa vidla tudi:D sam to že dolgo nazaj, ko sem bila še sama stara okrog 7 let :D o tem dogodku smo pol molčali... :D se zgodi ne :razz:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 17. Nov. 2007 14:36

rose8 napisal/-a:
Anelise napisal/-a:
alicia napisal/-a:Jao folk, nevem zakaj se zgrazate! Tko kot si vi mislte o svojih starsih , bodo mislili vasi otroci o vas!A ni to fajn, da se starsi majo radi in da seksajo?Halo , ... se prevec je takih , ki ne seksajo in gredo narazn, k se pocutjo prazne(vsi mamo potrebe!).
Js sm svoje slisala, pa tudi mami je jemala Kt,zdej jih ne vec, ki ji ni treba
:lol: in se mi full zdi lepo , da sta po 26 letih zakona kr dejavna na tem podrocju :D :) :wink:

se strinjam :) spolnost je nekaj najlepsega, med dvema k se mata rada..in ce po XX letih k sta skup se to pocneta, svaka jim cast :)

vidla/slisala pa nisem in raj ne bi..pa ne zato,k sta moja starsa, ampak cist na splosno..tud ene x ljudi, k jh ne poznam raj ne vidim kaj pocnejo :wink:
itak pa verjetno to pocejo med tednom, ko sem na drugem koncu SLO zarad faxa.

podpis

seveda je lepo, ampak si to sliko naaaaaaaaaaajmanj želim videti!
imam sobo poleg njune in sem ju čula. . . pa sem šal na wc, ker sem mogla it. . pa še kr dalje. . . sem si tudi pol pojšter na glavo dala. . .

pa pride mami čez nekaj cajta v sobo, tak cela razkuštrana: kaj ti še ne spiš?!

hja. . ni mi blo lahko tisti teden .. :S
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 17. Nov. 2007 18:17

nisem ju še videla slišala sem ju pa že pa sem prebolela... men se to zdi lepo da sta še intimna...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 17. Nov. 2007 18:35

Jaz jih nebom nikoli slišala al pa kej ker sta ločena...
Ampak mislim, da bi bil čudn filing...

Sem pa slišala od bivšeg starše, ko sva šla na wc, ko sva nehala sexat in sva jih slišala sva se mal potihoma posmejala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 18. Nov. 2007 13:16

Mislim ej, kot ene pišete o nekih travmah in kaj vse še..., če ste svoje starše vidle oz. slišale seksat. Jaz pravim hvala bogu, da se spolna aktivnost ne neha, ko dobiš otroke...

Drugače pa ja, sem jih slišala, ko sem bla še majhna, sam mi zaradi tega ni blo nič kaj bad, njima pa še manj.
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 18. Nov. 2007 13:55

Ne nikol nism slišala, niti videla in niti nimam želje. :D
Uporabniški avatar
franchgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a franchgirl » 18. Nov. 2007 14:19

Nikol ju nism ne slišala ne vidla....... pa zaenkrat se veeellliiiiikkkooo raje ukvarjam s svojim splonim življenjem. :razz:
.....pa tako lep dan je bil, preveč lep za smrt...... :razz:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Nov. 2007 21:01

muffin napisal/-a:Js nimam nč proti, da seksata, dokler to počneta na tak način pa ob takem času, da js tega NE slišm :evil: Sej ne da sm učeri poslušala butanje pojstle ob steno pa vzdihovanje :x
Mislm tolkrat me zvečer ni doma, k pridm mau poznej dam, pa morta to počet lih takrt, k sm budna in to pod mojo sobo!!! :roll:
Zard takšnih in drugačnih glasov mam js travme, pa fora je, da sm jih slišala že kr velikrat, vidla pa 1x, k sm bla še čist mejhna.
Ne prvoščm nobenmu! :unknown:

ja čist hudo! ehhe mlada še zmer :D da ne sam mi ta mladi butamo ob steno ampk tut ta stari..da pol če ns slišjo da jim je to normaln :D
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lopatka » 19. Nov. 2007 10:48

To mi je neki najbolj nagnusnega, da bi vidla kako starša seksata :? Pa tud na splošno mi grejo taki starši na živce, ki svojih privatnih/intimnih zadev na znajo skriti pred otroci.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 19. Nov. 2007 11:29

hmm enkrat sm uletela v spalnico ko sta bla v akciji.bla sm nekje v osnovni šoli in sem potem zaradi tega prebolela manjšo travmo :D
o tem mi je res ogabno razmišljati ampak saj je lepo da se mata še vedno rada in še vedno seksata

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov