seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alicia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Jao folk, nevem zakaj se zgrazate! Tko kot si vi mislte o svojih starsih , bodo mislili vasi otroci o vas!A ni to fajn, da se starsi majo radi in da seksajo?Halo , ... se prevec je takih , ki ne seksajo in gredo narazn, k se pocutjo prazne(vsi mamo potrebe!).
Js sm svoje slisala, pa tudi mami je jemala Kt,zdej jih ne vec, ki ji ni treba
in se mi full zdi lepo , da sta po 26 letih zakona kr dejavna na tem podrocju
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Ni mi v interesu, da bi ju kdaj slišala al pa bog ne daj vidla... Ne zato kr bi mi blo ogabno ampak ker si tud ne želim, da onadva vidita naju Upam pa da še sexata in upam, da bom tudi js, ko bom v njunih letih.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
alicia napisal/-a:Jao folk, nevem zakaj se zgrazate! Tko kot si vi mislte o svojih starsih , bodo mislili vasi otroci o vas!A ni to fajn, da se starsi majo radi in da seksajo?Halo , ... se prevec je takih , ki ne seksajo in gredo narazn, k se pocutjo prazne(vsi mamo potrebe!).
se strinjam spolnost je nekaj najlepsega, med dvema k se mata rada..in ce po XX letih k sta skup se to pocneta, svaka jim cast
vidla/slisala pa nisem in raj ne bi..pa ne zato,k sta moja starsa, ampak cist na splosno..tud ene x ljudi, k jh ne poznam raj ne vidim kaj pocnejo
itak pa verjetno to pocejo med tednom, ko sem na drugem koncu SLO zarad faxa.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
joj enkrat ja, kaka groza. zjutraj se vstanem in grem v spalnico po brisačo in prvo niti nism skapirala, da seksata. potem pa jemlem brisačo iz omare in se sploh nista zavedala, da sm notri. od takrat zjutraj ne hodim več v spalnico
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
včas mi je blo to ful hecno ( k sama še nism tega počela), zdaj pa čedalje bolj sprejemam kot normalno...mislim da bi blo življenje lažje, če bi npr. men se ne blo treba skrivat, staršem od mojega ( k živim pr njemu) pa tut ne. enostavno bi si povedal, ej, dans pač ne motit al pa kej in to bi blo to. js bi bla takoj za. ne pa da se morm skrivat, da ne morm sexat k mi paše ( k sta doma in bi slišla), pa se nekaj pretvarjat...morda sm se tega navadla k nas je velik cimer v ljubljani,pa mamo pač tak dogovor, oziroma se ve, da če ma kera tipa v sobi, da se pač ne vstopa...ker je vsem logično, da se bo tut seksal enkrat med tem časom....isto k smo bli s kolegi na morju, sta namignila, da bi bla rada sama, pa sva šla z mojim pač malo po mestu in tko...onadva sta pa isto za naju nardila.....
mogoč razmišljam tko, ker se mi sex ne zdi nč posebnega, ker rada govorim o njem in ker mi je logično da to pač vsi počnejo.
mogoč razmišljam tko, ker se mi sex ne zdi nč posebnega, ker rada govorim o njem in ker mi je logično da to pač vsi počnejo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Js sm bla tud že priča temu dogodku Bili smo v isti sobi, onadva sta bila trdno prepričana, da js spim in sta šla v akcijo. Js sm bla pa seveda budna in se niti premaknt nism upala, ker bi me blo potem preveč sram, njiju pa tut.
Js sm tud takrt pravla, fuj fej, če sm sam pomislila na to. In sm ugotovila, da je zgražanje čist brezpredmetno. Veseli me, da se po tolkih letih še privlačta.
Js sm tud takrt pravla, fuj fej, če sm sam pomislila na to. In sm ugotovila, da je zgražanje čist brezpredmetno. Veseli me, da se po tolkih letih še privlačta.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Peanut - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
aaa..pred parimi leti in to v šotoru! :S še zadnje taborjenje. sicer so tko dve spalnice v šotoru sam se sliši in nism še spala!! :S najprej mi ni ukloplo, sm mela mp3 in nism lih dosti slišala sam pol mi je blo jasno. ja nč..glih vn nism mogla..muziko naglas in to je blo to grozno..
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
kr.ena napisal/-a:Zanimivo ... zakaj je večini tako neprijetno ob misli, da imajo starši spolno življenje ...
Starši pa vedno bolj liberalno sprejemajo, da imajo njihovi otroci spolno življenje.
Tocno to sem hotela tudi jaz zapisat! V temi, kjer se govori o najbolj smesnih prigodah v postelji je polno takih "ja mama je uletela v sobo in se mi potem smejala" ali pa "fotr je nasel skatlico kondomov in pohvalil izbiro" ali kaj podobnega. Polno je tem, kjer se jamra nad tascami, ki ne pustijo miru (pustijo pa ocitno, da koruznika spita v njeni hisi v isti postelji in kuhajo zajtrk). Ja, mene je tudi storkla prnesla
Lorelai20 napisal/-a:Upam pa da še sexata in upam, da bom tudi js, ko bom v njunih letih.
Se strinjam. Me pa to niti najmanj ne briga in se s tem ne obremenjujem.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js nimam nč proti, da seksata, dokler to počneta na tak način pa ob takem času, da js tega NE slišm Sej ne da sm učeri poslušala butanje pojstle ob steno pa vzdihovanje
Mislm tolkrat me zvečer ni doma, k pridm mau poznej dam, pa morta to počet lih takrt, k sm budna in to pod mojo sobo!!!
Zard takšnih in drugačnih glasov mam js travme, pa fora je, da sm jih slišala že kr velikrat, vidla pa 1x, k sm bla še čist mejhna.
Ne prvoščm nobenmu! :unknown:
Mislm tolkrat me zvečer ni doma, k pridm mau poznej dam, pa morta to počet lih takrt, k sm budna in to pod mojo sobo!!!
Zard takšnih in drugačnih glasov mam js travme, pa fora je, da sm jih slišala že kr velikrat, vidla pa 1x, k sm bla še čist mejhna.
Ne prvoščm nobenmu! :unknown:
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Travme imaš zaradi tega?
Mislim, ja, verjamem, da ni prijetno poslušat kogarkoli med seksom, pa naj so to starši, sosedi ali najboljša prijateljica. Slušalke gor, pa muziko na glas, pa je stvar urejena.
Da bi pa to povzročalo neke blazne travme, mi pa ni jasno. Mogoče pri triletniku, ki misli, da ata tepe mamo in mu nobeden ne razloži, za kaj gre ...
Mislim, ja, verjamem, da ni prijetno poslušat kogarkoli med seksom, pa naj so to starši, sosedi ali najboljša prijateljica. Slušalke gor, pa muziko na glas, pa je stvar urejena.
Da bi pa to povzročalo neke blazne travme, mi pa ni jasno. Mogoče pri triletniku, ki misli, da ata tepe mamo in mu nobeden ne razloži, za kaj gre ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^Tist sm mau v pretiravanju napisala Ampak mislm, da veš, kaj sm s tem hotla povedat. Pač se počutm zeloooo nelagodno tist čas, pa potem še neki časa ne morm pozabt na tiste zvoke ...pa včeri zard tega nism mogla it spat, kr sm prej mogla u kopalnco, pa nism hotla, da ne bi slišala, da ju js slišm pa se sprehajam po hiši..
Sej pravm, nej to počneta, sej je čist normalno, sam na mau bolj diskreten način oziroma kadar me tist večer ni doma.
Sej pravm, nej to počneta, sej je čist normalno, sam na mau bolj diskreten način oziroma kadar me tist večer ni doma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov