seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ma ene ste prou smešne k praviste, d nimaste jih želje videt...sej to je use lepo in prou, tud ona dva hočeta svojo zasebnost...
ma sam neki...nevem kej se vam tko gnusi, če vaša starša še vedno delata take stvari...mislim d tle ni nč narobe, sej nausezadnje je prou, d si tko izkazujeta ljubezen...
in le kako bi zgledla vaša starša med seksanjem???preprost odgovor--->tko kot ve z vašimi fantki... nagi in tatov lulek bi biu u mamini lulici
ma sam neki...nevem kej se vam tko gnusi, če vaša starša še vedno delata take stvari...mislim d tle ni nč narobe, sej nausezadnje je prou, d si tko izkazujeta ljubezen...
in le kako bi zgledla vaša starša med seksanjem???preprost odgovor--->tko kot ve z vašimi fantki... nagi in tatov lulek bi biu u mamini lulici
-
Amy.<3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Joj...Meni se je že dostikrat zgodilo, da ju slišim ponoči...In grozno je! Tisto škripanje pojsle pa aaa...Preglasna sta in stene so pretanke! Enkart, ko sem bila stara ene 10 let pa sem jo sred akcije zalotla... Grozno sem se počutila...
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
heh pomoje jima že zapaše, halo.
no ja čeprou ne niti ne zanima tko zlo, že vesta kaj počneta... sploh pa je to čist neki normalnega...
nekatere pa govorite da je bljak pa tko...kaj pa takrat ko sta vas delala...
no ja čeprou ne niti ne zanima tko zlo, že vesta kaj počneta... sploh pa je to čist neki normalnega...
nekatere pa govorite da je bljak pa tko...kaj pa takrat ko sta vas delala...
Zadnjič spremenil rose8, dne 12. Nov. 2007 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Jah no jest upam da, ker a si ve predstavlate sebe, ko bode starši pa bodo otroc isto govoril..men se to zdi nekaj običajnega, ampak kr pod pogojem, da se jih ne vidi, ne sliši, jah res je mal zoprno o tem pomislt, ampak jest se postavm v njuno vlogo
Za dežjem vedno posije sonce!!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Vem da mami uporablja KT; ni mi to popolnoma nč groznega in čudnega...
Tut sama mam pri 38 letih še namen seksat, zato se mi zdi nekaj povsem NARAVNEGA če so moji starši pri teh letih še intimni..
Če sem kdaj "slišala" sem se pač premaknila drugam...
No vsi ki se zgražate;; kak se pa starši počutjo če vas slišjo seksat?
Tut sama mam pri 38 letih še namen seksat, zato se mi zdi nekaj povsem NARAVNEGA če so moji starši pri teh letih še intimni..
Če sem kdaj "slišala" sem se pač premaknila drugam...
No vsi ki se zgražate;; kak se pa starši počutjo če vas slišjo seksat?
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Jaz mojih še nisem zalotla sexat, niti posredno. Vem pa, da še seksata, ker se z mamo pogovarjali o kontracepciji kak mesec nazaj pa mi je rekla, da njej je ginekologinja rekla naj kar ne uporablja več, ker je itak dost stara da verjetno ne more nič ratat (pa mama še ni v meni). Mal čuden mi je ta nasvet, sam se nebi branla enga tamalga pri nas doma
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm pa vesela, ker vem, da moja dva se seksata . Z mamo se ful menmo o vsem, sej ne podrobno, sam vem, da seksata, po moje bolj redno kot jaz in tip . Čeprav me mama kdaj zeza, da seksata sam enkrat na leto haha.
Ko sm bla majhna in sva z bratom še spala na pogradu v njuni spalnici, sm ju slišala sred noči oziroma slišala sm mamino vzdihovanje in mi je blo ful neprijetno, sm si ušesa pokrivala .
Ko sm bla majhna in sva z bratom še spala na pogradu v njuni spalnici, sm ju slišala sred noči oziroma slišala sm mamino vzdihovanje in mi je blo ful neprijetno, sm si ušesa pokrivala .
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
To je very good, če vem, da moja starša še vedno sexata. Pa tudi, če jih slišim, me sploh ne moti. Dejanja ljubezni ali pa strasti so mmm, ne glede na to, koliko let ima oseba, ki to izvaja. Ok, lih zravno nebi gledla, ampak drugače me pa to sploh ne moti. Sploh ker pole mam upanje, da bom na njuna leta tudi jaz še vedno wihihi (moja dva sta stara preko 60 let, sta me imela zelo pozno - khm, gotovo ne zaradi tega, ker bi abstinirala ).
-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
iu, nagravžno, jaki, fuj bljak! pa še zravn moje sobe mata spalnco
pa še oba sta rahlo pokvarjena in že poslušam take opolzke doma...waaaaaaaaaa, grozljivka
sej je lepo da se mata rada, samo nj nm otrokom przaneseta
pa še oba sta rahlo pokvarjena in že poslušam take opolzke doma...waaaaaaaaaa, grozljivka
sej je lepo da se mata rada, samo nj nm otrokom przaneseta
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
heh..ko sva bla mi2 z bratom mala..sva najdla škatlco kondomov pomojm še noben od naja ni vedel zakaj se gre..sva pa šla takoj v akcijo (beri: delat vodne balončke iz tistega) tk da opalaa..sta mogla najbrž it po nove
Don''t care what people say, just follow your own way...
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov