seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zanimivo ... zakaj je večini tako neprijetno ob misli, da imajo starši spolno življenje ...
Starši pa vedno bolj liberalno sprejemajo, da imajo njihovi otroci spolno življenje.
Starši pa vedno bolj liberalno sprejemajo, da imajo njihovi otroci spolno življenje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
...moji starši ne želijo misliti, da sexam, ker je to smrtni greh pred poroko, fantovi pa vsakodnevno slišijo najine vzdihljaje, pa so čisto happy
...se je celo zgodilo, da je dedek med najino predigro not vstopil, ker sma ga preslišala
...se je celo zgodilo, da je dedek med najino predigro not vstopil, ker sma ga preslišala
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mene sploh ne bi motlo če bi moja dva mela kšne odnose...še vesela bi bla, d bi jih mela...da bi vsaj vedla, d je še za njih kšno upanje...
in vedno k grejo na morje al kam za več dni upam, d bosta nrdila svoje
in vedno k grejo na morje al kam za več dni upam, d bosta nrdila svoje
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
preden sta menjala jogi, sem dostikrat slišala, samo to je že kakšnih 5 let nazaj. od takrat še nisem nič slišala. sem pa ju 1x zalotila, ko sem bila 2.,3. razred OŠ. šla sem k sosedu in sosedi na obisk, pa sem prišla domov samo po neko igrico in sta v moji sobi na moji postelji opravljala potrebo;)takrat sem od sile kr zbežala, pa očitno sem vedela zakaj gre, ker me je bilo sram(kak šele njiju) in pred večerom nism prišla domov. kak pa imata zdaj te stvari urejene, pa ne vem.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ANGELgirl napisal/-a:Bad, jaz sem enkrat prišla v spalnico, ko sta bila ravno sredi akcije.. Bljak, še sedaj imam travme zaradi tega
jaz sn ju tudi ene dvakrat zasačla, ko sem bla mala... sn se delala kao da nimam pojma, in da nič videla....
pa tudi kondome sn našla ko sn enkrat iskala po omarci iskala lekadol.. od takrat naprej mam lekadol v moji omarci ...
I also prefer not to think about it....
Zadnjič spremenil srčica*, dne 10. Nov. 2007 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Spolno življenje mojih staršev me prav nič ne zanima, kot njiju moje ne,ker sem dovolj stara za to. Lahko le rečem,da sta oba čez 50,kondomi so pa še vedno v omari in se uporabljajo.Jih ne skrivata pred mano.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ko ugotoviš, da tvoji starši dejansko ŠE seksajo, je kar nenavaden občutek. jaz sem ju dostikrat poslušala prej, ko sem še mela sobo zraven njune spalnice in ponoči nisem mogla spati. nisem vedela, kako naj si zamašim ušesa, da ne bom poslušala.
ampak zdaj mi je to nekaj čisto naravnega in normalnega. saj tudi jaz nočem kar nehat seksat ko bom enkrat imela otroke! v bistvu nočem nehat vse dokler mi bodo kosti dopuščale
ampak zdaj mi je to nekaj čisto naravnega in normalnega. saj tudi jaz nočem kar nehat seksat ko bom enkrat imela otroke! v bistvu nočem nehat vse dokler mi bodo kosti dopuščale
to infinity and beyond!
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Sm ju slišala, ampak predstavlat si pa definitivno nočm
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov